Dragi prieteni, suntem în Forli la Spitalul Vila Igea, clinica unde consultă și operează dr. Massimo Busin. Astăzi am avut consultul preliminar prin care s-a stabilit necesitatea transplantului de cornee însă la final, întrebând despre riscurile post-operatorii, am fost de-a dreptul blocați ulterior confuzi în a lua o decizie privind intervenția: “Teodora nu are voie să se frece la ochi” - pentru cât timp?! - am întrebat… “Pentru tot restul vieții !!!” - răspuns care ne-a bulversat.

Nu-i poți spune unui copil cu handicap neuro sever că … nu are voie să facă ceva! Un copil sau chiar un adult sănătos, în mod involuntar, va duce mâna la ochi atunci când va simți nevoia; dar un astfel de copil …

Am crezut că această interdicție va fi pentru o perioadă limitată de timp nu pentru … tot restul vieții. Ne-am liniștit (puțin) aflând că există niște lentile terapeutice de contact menite să protejeze corneea de astfel de situații periculoase sau chiar ochelari de protecție însă în somn, involuntar, poate apărea acest risc.

După o după-amiază extrem de confuză, agitată și cu analize ale tuturor fațetelor situației, Domnul Isus ne-a călăuzit spre a decide să facem ceea ce am venit să facem.

Prin urmare, mâine dimineață la ora 11 (ora Italiei) Teodora va intra în sala de operație pentru transplant de cornee la ochiul stâng (ochiul cel mai afectat în prezent)

Operația va fi sub anestezie totală de aceea avem un motiv în plus, pe lângă transplant, să apelăm la rugăciunile și susținerea voastră ca Domnul să lase biruința Lui în dreptul Teodorei și de data aceasta! Nu ne îndoim. El este în control! Am văzut ușile deschise dar și oamenii pe care ni i-a scos în cale până acum. De aceea avem încredere că El va lucra și “în bunătatea Lui ne va asculta prin minuni și izbăviri” care Îi vor proslăvi Numele!

Vă mulțumim tuturor pentru că sunteți alături de noi! Dumnezeu să vă răsplătească!

“În momentele de decizii cruciale se formează caracterul și chiar destinul tău.”

CUM MĂ POȚI AJUTA

REDIRECȚIONÂND 3,5% - din impozitul pe venit către Asociația LTD prin completarea Formularului 230


REDIRECȚIONÂND 20% - din impozitul pe profit către Asociația LTD dacă deții o firmă. (Descarcă și completează Contractul de Spnsorizare)


FĂCÂND O DONAȚIE - în contul RO75 OTPV 1150 0105 7253 RO01 deschis la OTP Bank sau prin PayPal


RUGÂNDU-TE pentru mine. ”Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit! / Iacov 5:16 Orice gând sau rugă îndreptată către Dumnezeu pentru mine, reprezintă un sprijin enorm pe care mi-l poți ofer!