La multi ani, Teodora! 13 ani

La începuturile umblării mele cu Domnul, impulsionat de credința triumfalistă a unora, mi-am dorit și eu, ca de altfel mulți alții dintre noi, minuni. Să fac sau măcar să am parte de ele. Și Domnul, în bunătatea Lui, mi-a făcut parte de una specială. Însă nu am știut ce presupune … o minune! De la a striga, precum cântecul ”Vreau o minune”, până la a ți se întâmpla una este cale lungă!

Am învățat că minunile dor deoarece vin întotdeauna și fără nicio excepție, pe fondul unor crize. Mai înainte de a ieși din țara Egiptului și a fi eliberat din robia cruntă, poporul evreu a trebuit să treacă testul credinței și al încrederii în Domnul în fața … Mării Roșii. O situație imposibilă!

Atunci când ceri minuni, pregătește-te să întâlnești în drumul tău imposibilul, criza majoră, sau situația care depășește limitele tale sau chiar puterea omenească. Doar o astfel de împrejurare te va arunca în brațele Atoputernicului Dumnezeu cu tot ce ai și ești. Și doar păstrând credința și încrederea în El în astfel de circumstanțe, se pot declanșa minunile lui Dumnezeu!

Minunile însă, produc bucurii intense și uneori de neimaginat. Când Lazăr a fost înviat, parcă dintr-o dată au fost uitate boala, suferința și chiar lacrimile provocate de durerea morții lui. Moartea fusese învinsă de Viață și asta era tot ceea ce conta!

De 13 ani Dumnezeu ne face parte de o minune numită TEODORA.

Venirea ei a produs multă bucurie însă prin condiția de viață și toate suferințele/operațiile prin care a trecut, a adus în inimile noastre, la pachet cu bucuria, și multă durere, situații dramatice și crize de tot felul care ne-au determinat să strigăm: VREAU O MINUNE!

Iar EL a făcut și continuă să facă. A despicat marea noastră neagră și lipsită de speranță învățându-ne să trăim prin credință atunci când totul în jur se năruie; să zâmbim chiar și atunci când lacrimile curg șiroaie pe obraz; să ne adaptăm unei vieți limitate pe care nu am mai trăit-o și pe care cei din jur nu o pot înțelege; să prețuim viața și să ne bucurăm de ea chiar dacă uneori nu este așa cum o dorim…

Teodora este o învingătoare iar zâmbetul ei, coborât parcă din înaltul cerului direct de pe fața Lui, are menirea să ne transmită:

  • Că te poți bucura indiferent de condiția de viață;
  • Speranța că orice problemă își are soluția în Domnul și dacă ai încredere în El poți găsi, în mijlocul celor mai mari crize sau dureroase situații, puterea de a merge mai departe;
  • Că toate, până la urmă se vor încheia și atunci când vom ajunge Acolo, în Împărăția Lui … nu vom mai cere minuni!

Psalm 30:2-3 Doamne, Dumnezeule, eu am strigat către Tine şi Tu m-ai vindecat. Doamne, Tu mi-ai ridicat sufletul din locuinţa morţilor, Tu m-ai adus la viaţă din mijlocul celor ce se coboară în groapă.

Te iubim, Darul și Minunea lui Dumnezeu, Teodora! Punem Numele Domnului Isus peste tine rostind Viață, Sănătate, Putere, Protecție și Binecuvântare!

LA MULȚI ANI, TEODORA!

CUM MĂ POȚI AJUTA

REDIRECȚIONÂND 3,5% - din impozitul pe venit către Asociația LTD prin completarea Formularului 230


REDIRECȚIONÂND 20% - din impozitul pe profit către Asociația LTD dacă deții o firmă. (Descarcă și completează Contractul de Spnsorizare)


FĂCÂND O DONAȚIE - în contul RO75 OTPV 1150 0105 7253 RO01 deschis la OTP Bank sau prin PayPal


RUGÂNDU-TE pentru mine. ”Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit! / Iacov 5:16 Orice gând sau rugă îndreptată către Dumnezeu pentru mine, reprezintă un sprijin enorm pe care mi-l poți ofer!