Teodora in salon G.A.Evoluția postoperatorie a Teodorei, datorită intervenției miraculoase a Domnului Isus dar și a medicilor care au manifestat o grijă și o atenție deosebită față de "acest caz unic cu T18" a avut ca rezultat transferul surprinzător al Teodorei în cursul zilei de azi, din Terapie Intensivă la salon ceea ce practic înseamnă o stare de sănătate stabilă fără riscuri majore. Binecuvântat să fie Domnul Isus!

Teodora este slăbită însă, în convalescență și cu siguranță are dureri deoarece expresia feței precum și sunetele scoase arată explicit spre lucrul acesta. Va trebui să reînceapă să mănânce (până acum au fost introduse doar lichide pe gavaj) însă procesul ar putea dura ceva... După o astfel de intervenție chirurgicală nu poți reveni la normalitate imediat. Corina este deja internată împreună cu ea de aceea vă rog să le purtați în rugăciune pe amândouă de data aceasta. Teodorei Domnul să-i dea o recuperare rapidă, să-i aline orice durere și s-o ferească de posibile complicații ce pot apărea iar Corinei să-i dea Domnul putere de a depăși trauma repetitivă a internărilor în spital, s-o poată îngriji, odihnă (nu stă prea bine la capitolul ăsta...) și călăuzire în a știi ce să-i facă Teodorei pentru a-i readuce ... zâmbetul pe buze!

Vă mulțumim, oameni dragi, pentru susținere!

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

CUM MĂ POȚI AJUTA

REDIRECȚIONÂND 3,5% - din impozitul pe venit către Asociația LTD prin completarea Formularului 230


REDIRECȚIONÂND 20% - din impozitul pe profit către Asociația LTD dacă deții o firmă. (Descarcă și completează Contractul de Spnsorizare)


FĂCÂND O DONAȚIE - în contul RO75 OTPV 1150 0105 7253 RO01 deschis la OTP Bank sau prin PayPal


RUGÂNDU-TE pentru mine. ”Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit! / Iacov 5:16 Orice gând sau rugă îndreptată către Dumnezeu pentru mine, reprezintă un sprijin enorm pe care mi-l poți ofer!