De când s-a născut și până în prezent, Teodora luptă tacit câstigând fiecare părticică de viață prin suferințe greu de imaginat, dar de purtat … De fiecare dată, din mijlocul celor mai crunte dureri, la care ar claca uneori până și cei mai puternici, răzbate zâmbetul angelic trimis parcă de însuși Domnul din ceruri, prin care transmite tuturor mesajul “Zâmbește, Dumnezeu te iubește” și da, cu ajutorul Lui “Poți TOTUL în HRISTOS care te întărește!”

Zâmbetul izvorât din suferință fizică sau zdrobire lăuntrică este cel mai curat zâmbet pe care îl poate afișa cineva! Reprezintă puterea de a stăpâni și a nu te lăsa stăpânit, așa cum spunea odată un mare filozof: “Acela care poate zâmbi în mijlocul celei mai mari tragedii, acela stăpânește tragicul!”

Care dintre noi poate face asta? Eu unul … nu pot! Învăț însă de la un copil precum Teodora, care găsește întotdeauna resurse și motive de a se bucura de viață indiferent de circumstanțe.

Mi-a dovedit, în repetate rânduri, că nu împrejurările sau starea de sănătate îi aduc zâmbetul pe buze!

„Zâmbetul e ca stergătorul de parbriz: nu oprește ploaia, dar îți permite să îți vezi de drum” - este maxima care exprimă un adevăr simplu: Nu te lăsa biruit! Mergi înainte! Și asta va trece! (În fond, toate vor trece)

Asta facem și noi acum. Mulțumitori Domnului pentru ajutorul Lui, ne mobilizăm să mergem înainte!

Corina va sta internată cu Teodora până luni când va fi efectuat consultul final. Tot sub … anestezie generală. De aceea rugați-vă pentru Teo în continuare! Ulterior, când totul va fi în regulă, vom porni, cu zâmbetul pe buze si recunoștință în suflete, spre casă! Mulțumim tuturor pentru mijlocire! Ați dovedit (încă o dată) că împreună putem muta munții!

Dumnezeu să vă binecuvinteze!

” Mergi în viață cu o licărire în ochi, cu un zâmbet pe față și cu un scop măreț în inimă”. – William James

Și nu uita: „Uneori zâmbetul este curcubeul lacrimilor”. – Jules Renard

CUM MĂ POȚI AJUTA

REDIRECȚIONÂND 3,5% - din impozitul pe venit către Asociația LTD prin completarea Formularului 230


REDIRECȚIONÂND 20% - din impozitul pe profit către Asociația LTD dacă deții o firmă. (Descarcă și completează Contractul de Spnsorizare)


FĂCÂND O DONAȚIE - în contul RO75 OTPV 1150 0105 7253 RO01 deschis la OTP Bank sau prin PayPal


RUGÂNDU-TE pentru mine. ”Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit! / Iacov 5:16 Orice gând sau rugă îndreptată către Dumnezeu pentru mine, reprezintă un sprijin enorm pe care mi-l poți ofer!