Iubitii Domnului, a trecut ceva vreme de la ultimele postari legate de evolutia Teodorei de aceea m-am hotarat sa aduc noi informatii legate de ea dar si despre starea mea de sanatate. In ultima perioada, evolutia starii de sanatate a Teodorei a fost una de exceptie. Inainte de toate, vreau sa va spun ca Teo a inceput sa faca....pasi. In sedintele de kinetoterapie, de fiecare data miscarea picioarelor pentru a face pasii era facuta de kinetoterapeut insa acum - ce-i drept sustinuta de cineva - a inceput sa faca pasii singura fapt care bucura inimile noastre. Activitatea cerebrala este iarasi una intensa, Teodora manifestand interes din ce in ce mai mare pentru absolut tot ceea ce se intampla in jurul ei.

Avand in vedere ca luna viitoare se implinesc doi ani de la operatiile de la inima, am facut o programare la cabinetul doctorului Tulzer Gerald, medicul care a supravegheat-o si care continua sa o supravegheze in evolutia cardiologica. Nu va pot descrie in cuvinte reactia pe care medicul a avut-o in momentul in carea vazut-o... O sora de credinta care a mers impreuna cu noi la cabinet chiar a facut o afirmatie la un moment dat: "ar fi fost fain sa fi inregistrat reactia si cuvintele lui si sa pe dam la biserica; cu siguranta biserica s-ar fi intarit si bucurat de minunile Domnului ! "

Acum doi ani, Teo era micuta si slaba iar la greutate cantarea putin peste 5 kg Acum insa, s-a lungit foarte mult si are aproape 13 kg. In momentul ecografiei, in repetate randuri medicul a exclamat : "Este incredibil....este de necrezut"... Din punct de vedere organic, Teodora este restaurata complet functionand normal la nivelul inimii, plamanilor si a celorlalte organe. Orice trauma a operatiilor suferite este vindecata complet chiar si arcul esofagian crescut in plus si blocat ulterior prin operatie, este inchis complet. Slavit si binecuvantat sa fie Domnul, Dumnezeul nostru care a luat aminte la glasul robilor Lui si a intervenit cu bratul Sau puternic !

O problema am avut-o in urma unui consult oftalmologic al Teodorei. Unii dintre voi cunoasteti aceasta problema pentru ca am mai postat apeluri la rugaciune pentru inflamarea ochiului drept. In urma controlului efectuat la un cabinet de oftalmologie tot din Austria, medicul ne-a spus ca are o infectie a corneei. In primele trei zile a avut un tratament destul de agresiv - 3 tipuri de picaturi la fiecare ora cate un tip de picatura. Inflamatia a disparut - si credem ca nu va mai recidiva - insa a ramas acea cicatrice (despre care noi credeam la un moment dat ca poate fi cataracta) pe partea neagra a ochiului drept. Urmeaza ca intr-o luna sa mergem din nou la control oftalmologic pentru o examinare mai amanuntita. Avand in vedere ca Teodora nu lasa pe nimeni sa se uite la ochii ei cand e vorba de consult si nici nu se poate comunica cu ea intr-un mod in care sa inteleaga necesitatea unui astfel de control, va trebui s-o internam si sub anestezie totala sa-i faca aceste analize pentru a stii cu exactitate despre ce este vorba si mai ales ce se poate face. Pana atunci insa ne rugam ci cerem restaurarea completa a ochilor ei in Numele Lui.

Legat de ceea ce va scriam anterior in acest articol cu privire la problemele mele oftalmologice, vreau sa va spun ca situatia nu s-a schimbat prea mult insa mi-am schimbat eu atitudinea fata de situatie. La debutul acestor probleme, o stare de panica, descurajare si chiar depresie m-a cuprins incat nu stiam ce sa mai fac. Am simtit ca este un atac al celui rau si mobilizandu-ma in rugaciune alaturi de alti frati, am reusit sa depasesc momentele. Domnul are o logica chiar si pentru aceste stari pe care le traversam cateodata in viata, negasidu-le rostul. Odata cu Teodora, am facut si eu un consult oftalmologic insa medicul mi-a spus ca pentru situatia asta nu exista momentan solutie. Este posibil ca aceste "miodezopsii" sa se retraga din campul meu vizual, sa se reduca in intensitate si numar sau chiar sa ramana pentru restul vietii acolo. Sunt cateva semne de urmarit pentru a preveni anumite afectiuni ale ochiului care pot fi mai grave. Eu cred in vindecarea Lui si o proclam peste ochii mei dar si peste ochiul Teodorei. Cred ca Domnul va lucra cu mana tare si aici facandu-si Numele de slava si prin aceste circumstante.

CUM MĂ POȚI AJUTA

REDIRECȚIONÂND 3,5% - din impozitul pe venit către Asociația LTD prin completarea Formularului 230


REDIRECȚIONÂND 20% - din impozitul pe profit către Asociația LTD dacă deții o firmă. (Descarcă și completează Contractul de Spnsorizare)


FĂCÂND O DONAȚIE - în contul RO75 OTPV 1150 0105 7253 RO01 deschis la OTP Bank sau prin PayPal


RUGÂNDU-TE pentru mine. ”Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit! / Iacov 5:16 Orice gând sau rugă îndreptată către Dumnezeu pentru mine, reprezintă un sprijin enorm pe care mi-l poți ofer!