De aproximativ o saptamana Teodora a fost inscrisa si merge in Centru de Recuperare "Sfantul Vasile" din sectorul 4. Am facut demersurile necesare acestui transfer deoarece gradinita pentru Hipoacuzici din str. Nae Caramfil (langa Parcul Herastrau) era prea departe de casa (noi locuim in partea de sud a Bucurestiului iar gradinita se afla in partea de nord). Conditiile de inscriere si primire in centru inclusiv incadrarea la tipul de program de frecventa sunt discutabile (legal vorbind) insa nu vreau sa le aduc in atentia nimanui. Acesta este sistemul socio-medical din Romania si...trebuie ne supunem lui chiar daca de multe ori suntem nedreptatiti desi suntem platitori ai asigurarilor medicale.

Conditiile sunt (dintr-o prima impresie) bune iar personalul destul de dragut si atent cu Teo. Momentan este incadrata la program de 4 ore insa speram ca programul sa poata fi prelungit pentru a putea si noi sa ne (pastram) vedem  de serviciile noastre. Dupa numai o saptamana de mers la centru, suntem nevoiti s-o tinem acasa pentru urmatoarele doua saptamani deoarece a facut varicela. O forma relativ usoara insa destul de suparatoare. Azi noapte temperatura a atins si 39.8 ceea ce pentru o astfel de boala a copilariei este destul de grav insa ne-am rugat, i-am administrat putin Panadol si intr-o ora temperatura ajunsese deja la 38.6 Slavit sa fie Domnul !

Am mers cu ea la medicul de familie si in prezent este sub tratament. Multumim Domnului ca si eu si Corina am facut aceasta boala in copilarie (eu la o varsta mai mare) insa acum nu mai suntem expusi niciunui risc. Rugati-va impreuna cu noi ca Domnul sa lase vindecarea Lui peste Teo si perioada asta sa fie cat mai scurta cu putina.

despre varicela (varsat de vant) puteti citi mai multe A I C I

CUM MĂ POȚI AJUTA

REDIRECȚIONÂND 3,5% - din impozitul pe venit către Asociația LTD prin completarea Formularului 230


REDIRECȚIONÂND 20% - din impozitul pe profit către Asociația LTD dacă deții o firmă. (Descarcă și completează Contractul de Spnsorizare)


FĂCÂND O DONAȚIE - în contul RO75 OTPV 1150 0105 7253 RO01 deschis la OTP Bank sau prin PayPal


RUGÂNDU-TE pentru mine. ”Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit! / Iacov 5:16 Orice gând sau rugă îndreptată către Dumnezeu pentru mine, reprezintă un sprijin enorm pe care mi-l poți ofer!