Redirectioneaza 35 catre As LTD 2020ÎȚI MULȚUMESC PENTRU SPRIJIN” este unul din motto-urile Asociației LTD prin care suntem recunoscători fiecăruia pentru tot suportul primit.Suntem conștienți că Dumnezeu a făcut și continuă să facă aceste minuni prin fiecare dintre voi, cei care ați fost și alegeți să fiți, în continuare, alături de Teodora! Dumnezeu să vă binecuvinteze!

NU UITAȚI: 15 MARTIE 2020 ESTE ULTIMA ZI ÎN CARE VEȚI PUTEA DEPUNE FORMULARUL 230 !

DESCĂRCAȚI FORMULARUL 230, completați-l cu datele dvs. și mergeți la Administrația Fiscală de care aparțineți pentru a-l depune. O altă variantă este aceea de a-l trimite la ANAF-ul de care aparțineți prin poștă cu confirmare de primire (vezi ADRESE ANAF București și Ilfov sau ANAF ȚARĂ) sau, cea mai comodă modalitate, dacă aveți cont SPV (Spațiu Privat Virtual) îl puteți depune online !

Termen limită pentru depunere: 15 Martie 2020

”ÎȚI MULȚUMESC PENTRU SPRIJIN!”

Formular 230 button

DECIZIE PRIVIND INSCRIEREA ASOCIATIEI LTD IN REGISTRUL ANAF !


Pentru a putea beneficia in continuare de deducerile fiscale, respectiv redirectionarea celor 2% din impozitul pe venit sau redirectionarea celor 20% din impozitul pe profit (in cazul firmelor), orice asociatie trebuie sa fie inscrisa in Registrul Entitatilor / Unitatilor de Cult potrivit ORDINULUI nr. 819 din 19 martie 2019. Asociatia LTD a depus formularul 163 de inscriere si in urma analizei facute de ANAF, cererea privind inscrierea in Registru A FOST APROBATA.

DECIZIE ANAF nr. 2141027/24.04.2019


 

OPTIUNEA DE REDIRECTIONARE PENTRU 2 ANI !

F230 valabilitate 2 ani optiune

Ne-ar ajuta enorm dacă AȚI DEPUNE PERSONAL FORMULARUL 230 la Administrația Fiscală de care aparțineți și mai mult dacă AȚI ALEGE OPȚIUNEA PENTRU REDIRECȚIONARE TIMP DE 2 ANI !

Vă mulțumim anticipat tuturor celor care veți alege s-o susțineți pe Teodora și acțiunile umanitare ale Asociației Lidia Teodora Dragomir! Dumnezeu să vă binecuvinteze!

TRISOMIA 18 ”INCOMPATIBIL CU VIAȚA”. Descarcă Broșura pag.1 & 2

Binecuvantarea Teodorei

13. 11. 12
posted by: Christian Dragomir
Accesări: 8945

tallitBruha habaa be’sem A-donai "Binecuvântata fie cea care vine în Numele lui Dumnezeu" Bruha at l’A-donai, biti Lidia Teodora. "Binecuvântata fii tu de catre Dumnezeu, fiica mea Lidia Teodora" (Rut 3:10) Mi zot haniskafa kemo sahar, iafa halvana, bara kahama, aiuma kanidgalot. "Cine este aceea care se iveste ca zorile, frumoasa ca luna, curata ca soarele, mareata ca niste osti sub steagurile lor?" (Cântarea Cântarilor 6:9) Bruha at bair uvruha at basade, bruha at bevoeh uvruha at beteteh. "Vei fi binecuvântata în cetate si vei fi binecuvântata la câmp. Vei fi binecuvântata la venirea ta si vei fi binecuvântata la plecarea ta." (Deuteronom 28:3, 6)

Ionati behagvai hasela beseter hamadrega, hareini et maraih, hasmi’ini et koleh arev umareh nave.

"Porumbita din crapaturile stâncii, ascunsa în scobiturile prapastiilor, arata-mi fata ta si fa-ma sa-ti aud glasul ! Caci glasul tau este dulce, si fata ta placuta." (Cântarea Cântarilor 2:14)

Ahat hi ionati tamati, ahat hi leima, bara hi leioladeta. Rauha vanot vaieasruha melahot ufilagsim vaihaleluha. "Numai una singura este porumbita mea, neprihanita mea; ea este singura la mama ei, cea mai aleasa a celei ce a nascut-o. Fetele o vad, si o numesc fericita; împaratesele si tiitoarele de asemenea o lauda." (Cântarea Cântarilor 6:9)

Deror ikra leven im bat / Veintarhem kemo vavat Lidia Teodora / Neim simhem velo iusbat Lidia Teodora / Sevu venuhu beiom Sabat. El va proclama libertate pentru toti copiii Sai / Si te va pazi ca pe ochii Sai Lidia Teodora / Frumos îti este numele si el nu va disparea, Lidia Teodora / Stai si odihneste-te în ziua Sabatului.

Se recita câteva versete în care parintii îsi exprima recunostinta pentru miracolului nasterii unei noi fiinte atât de dragi în viata lor.

Psalm 100

Mizmor letoda, hariu l’Adonai kol haaret. Ivdu et Adonai besimha, bou lefanav birnana. Deu ki Adonai Hu Elohim, Hu asani, veLo anahnu amo veton marito. Bou searav betoda, haterotav bithila. Hodu lo, barhu semo, ki tov Adonai leolam hasdo, vead dor vador emunato.

Strigati de bucurie catre Domnul, toti locuitorii pamîntului! Slujiti Domnului cu bucurie, veniti cu veselie înaintea Lui. Sa stiti ca Domnul este Dumnezeu! El ne-a facut, ai Lui sîntem: noi sîntem poporul Lui si turma pasunii Lui. Intrati cu laude pe portile Lui, intrati cu cîntari în curtile Lui! Laudati-l si binecuvîntati-i Numele. Caci Domnul este bun; bunatatea Lui tine în veci, si credinciosia Lui din neam în neam.

Psalm 118

Hodu l’Adonai ki tov, ki leolam hasdo, Iomar na Israel, ki leolam hasdo, Iomru na veit Aharon, ki leolam hasdo, Iomru na irei Adonai, ki leolam hasdo, Odeha ki anitani vatehi li lisua, Meet Adonai haita zot, hi niflat be’eineinu, Ze haiom asa Adonai, naghila venismeha vo.

Laudati pe Domnul, caci este bun, „caci în veac tine îndurarea Lui!” Sa zica Israel: „Caci în veac tine îndurarea Lui!” Casa lui Aaron sa zica: „Caci în veac tine îndurarea Lui!” Cei ce se tem de Domnul sa zica: „Caci în veac tine îndurarea Lui!” Domnul este taria mea si pricina laudelor mele; El m'a mîntuit. Domnul a facut lucrul acesta: si este o minunatie înaintea ochilor nostri. Aceasta este ziua, pe care a facut-o Domnul: sa ne bucuram si sa ne veselim în ea!

Numirea fetitei

parintii binecuvinteazaMi seberah avoteinu Avraham, Ithak ve’Iaakov ve’imoteinu Sara veRivka, Rahel veLea uMiriam hanevia vaAvigail veEster hamalka bat Avihail, hu ievareh et haialda haneima hazot, veikare sema be’Israel LIDIA TEODORA. Bemazal tov uviseat braha, vigadluha bivriut, salom umenuha, veizake et aviha veet ima, lirot besimhata uvehupata, bevanim uvevanot, oser vehavod. Od ienuvun beseiva, desenim veraananim ihiu, vehen iehi raton venomar amen.

Cel care a binecuvântat pe parintii nostri Avraham, Ithak si Iaacov si pe mamele noastre Sara, Rebeca, Rahel si Lea, pe profetele Miriam si Abigail si pe regina Ester fiica lui Avihail – fie ca El sa binecuvânteze si pe aceasta draguta fetita si fie-i numele în Israel LIDIA TEODORA. Cu noroc si prosperitate, sa fie crescuta în sanatate, pace si liniste. Fie ca parintii ei sa o vada în momentele ei de bucurie, la nunta cu fii si fiice, cu bogatie si onoare. Fie roditori cu totii în vreme de batrânete, vigurosi si proaspeti sa fie. Asa sa fie voia Ta, Amen.

Parintii rostesc doua binecuvântari, iar cei prezenti se pot alatura la rostirea celei de-a doua.

Baruh ata Adonai meleh haolam, hatov vehameitiv. Binecuvântat fii Tu, Doamne, Dumnezeul nostru, Regele Universului, care esti bun si daruiesti bine.

Baruh ata Adonai Eloheinu meleh haolam, seheheianu vekiimanu vehighianu lazman haze. Binecuvântat fii Tu, Doamne, Dumnezeul nostru, Regele Universului, care ne-ai tinut în viatam, ne-ai sustinut si ne-ai facut sa ajungem timpul acesta.

Parintii binecuvânteaza fetita.

Iesimeh Elohim keSara, Rivka, Rahel veLea aser banu et beit Israel, Ievareheha Adonai veismereha Lidia Teodora, iaer Adonai panav eileha vihuneka Lidia Teodora, Isa Adonai panav eileha veiasem leha salom Lidia Teodora. Viehi raton milifnei avinu sebasamaim, seiten belibeh ahavato veirato, vetihie irat Hasem al panaih kol iamaih selo tehetai utehie heskeh baTora uvemitvot, eineih lenohah iabitu, pih iedaber hohmot velibeh ieheghe eimot, iadaih iaasku bemitvot, raglaih iarutu laasot reton Avih sebasamaim, viehi mekoreh baruh.

Sa te faca Dumnezeu precum Sara, Rebeca, Rahel si Lea, stâlpii poporului nostru. Sa te binecuvânteze Dumnezeu si sa te pazeasca Lidia Teodora. Sa te lumineze Dumnezeu si sa fie bun cu tine Lidia Teodora. Sa Îsi întoarca Dumnezeu fata catre tine si sa îti daruiasca pace Lidia Teodora. Fie voia Parintelui Ceresc sa îti toarne în inima dragostea sa si teama de El. Fie ca teama de Dumnezeu sa fie pe fata ta în toate zilele vietii tale, ca sa nu pacatuiesti. Fie sa îti doresti întotdeauna sa urmezi cuvintele Torei si poruncile divine. Fie ca ochii tai sa caute mereu adevarul, fie ca gura ta sa graiasca cu întelepciune, fie ca mâinile tale sa se îndeledniceasca cu poruncile Torei si fie ca picioarele tale sa alerge pentru a îndeplini voia Parintelui Ceresc. Si fie-ti rodul pântecului tau binecuvântat. foarte mult în mijlocul tarii!” (Geneza 48:16)

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

christiandragomir

CRISTIAN DRAGOMIR

Presedinte
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 724.644.197 Vodafone
Mail: asociatialtd@gmail.com
corina dragomir

CORINA DRAGOMIR

Membru fondator
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 770.260.749 RDS
Mail: corydragomir@gmail.com
               

ionela pruteanu

IONELA PRUTEANU

Membru fondator
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Logo Asociatie LTD 2019 FINAL fara shadows
Sos. Giurgiului nr.131 Bloc 1 Scara 4 Apartament 127
Sector 4 Bucuresti

 

 

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !