ZÂMBETUL UNEI ÎNVINGĂTOARE …
ZÂMBETUL UNEI ÎNVINGĂTOARE …
De când s-a născut și până în prezent, Teodora luptă tacit câstigând fiecare părticică de viață prin suferințe greu de imaginat, dar de purtat … Zâmbetul izvorât din suferință fizică sau zdrobire lăuntrică este cel mai curat zâmbet pe care îl poate afișa cineva!
Operația de transplant de cornee a reușit!
Operația de transplant de cornee a reușit!
Deși era preconizată ora 11 pentru intrarea în operație, câteva formalități și analize dar și dorința medicului de a fi doi anesteziști prezenți (Teodora are la activ 4 anestezii generale - fără cea de azi - dintre care trei de durată mai mare iar riscurile pe acest fond erau evident mai mari) ...
FORLI | Dr. MASSIMO BUSIN | TRANSPLANT DE CORNEE
FORLI | Dr. MASSIMO BUSIN | TRANSPLANT DE CORNEE
suntem în Forli la Spitalul Vila Igea, clinica unde consultă și operează dr. Massimo Busin. Astăzi am avut consultul preliminar prin care s-a stabilit necesitatea transplantului de cornee însă la final, întrebând despre riscurile post-operatorii, am fost de-a dreptul blocați ulterior confuzi în a lua o decizie privind intervenția:
REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% CĂTRE TEODORA
REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% CĂTRE TEODORA
Aceia dintre voi care puteți și mai ales doriți să vă uniți cu noi în susținerea și îngrijirea Teodorei, puteți face acest lucru prin redirecționarea celor 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Teodorei.
Redirectioneaza 3,5% catre Teodora

Începutul anului 2022 a adus, atât în dreptul nostru dar cu precădere în dreptul Teodorei, provocări și urgențe medicale majore care au creat durere, îngrijorare și incertitudine. Operația de urgență din data de 04 ianuarie de hernie diafragmatică a fost o veste ce a picat ca un trăznet. Pe când speram în evoluții motorii din ce în ce mai bune, ne-am văzut obligați, din cauza intervenției chirurgicale, să reluăm procesul anevoios de recuperare postoperator … spun ”să reluăm” deoarece exact acum 10 ani (23 ianuarie 2012) Teodora suferea cele cinci intervenții chirurgicale, dintre care două la inimă, și urma perioada dureroasă de recuperare, perioadă ce a durat mai bine de opt luni!

Nu știm cât va dura recuperarea postoperatorie de data aceasta însă sperăm ca perioada să fie cât mai scurtă cu putință pentru ca achizițiile, atât cele din plan fizic, câștigate până acum prin kinetoterapie, dar și cele neurologice, să nu se piardă și să fim nevoiți ... s-o luăm de la capăt!

Știm că din cauza gravității acestui diagnostic de ”hernie diafragmatică” – ce a fost un reziduu al trisomiei 18 deoarece a fost de natură congenitală – Teodora ar fi putut să plece din lumea aceasta! Îi mulțumim neîncetat Domnului pentru că ne-a lăsat-o și ne rugăm ca El să ne ajute să-i putem oferi Teodorei îngrijirea și tratamentele necesare unei recuperări cât mai aproape de normalitate dar și o calitate a vieții cât mai bună cu putință.

Aceia dintre voi care puteți și mai ales doriți să vă uniți cu noi în susținerea și îngrijirea Teodorei, puteți face acest lucru prin redirecționarea celor 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Teodorei.

Pe pagina ”3,5% pentru Teodora” găsiți Formularul 230, instrucțiunile de completare și modalitățile de depunere.

Modalitățile sunt:

  • completarea și depunerea electronică a formularului prin SPV (Spațiu Privat Virtual)
  • completarea și depunerea personală la ghișeul Administrației Financiare de care aparțineți.

Pentru aceia dintre voi însă, care nu aveți un cont SPV sau nu dispuneți de timpul necesar deplasării la ANAF, puteți completa și semna formularul, ulterior îl scanați și-l trimiteți pe adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. și ne vom ocupa noi să-l trimitem. De anul acesta ANAF a reglementat aceasta situație și contribuabilul poate trimite formularul direct entității către care redirecționează.

Vă mulțumim tuturor acelora care veți alege s-o susțineți pe Teodora dar și acțiunile Asociației ei. Domnul Dumnezeu să răsplatească fiecăruia dintre voi efortul și susținerea fie prin completarea formularului 230, fie prin donații în contul Asociației LTD, fie prin rugăciune și gânduri bune îndreptate către noi!

Familia Dragomir - 2012

CUM MĂ POȚI AJUTA

REDIRECȚIONÂND 3,5% - din impozitul pe venit către Asociația LTD prin completarea Formularului 230


REDIRECȚIONÂND 20% - din impozitul pe profit către Asociația LTD dacă deții o firmă. (Descarcă și completează Contractul de Spnsorizare)


FĂCÂND O DONAȚIE - în contul RO75 OTPV 1150 0105 7253 RO01 deschis la OTP Bank sau prin PayPal


RUGÂNDU-TE pentru mine. ”Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit! / Iacov 5:16 Orice gând sau rugă îndreptată către Dumnezeu pentru mine, reprezintă un sprijin enorm pe care mi-l poți ofer!