on 01 Februarie 2021

Iov 37:16  Înţelegi tu plutirea norilor, minunile Aceluia a cărui ştiinţă este desăvârşită?

Începând cu anul 2012, luna Ianuarie a fiecărui an de atunci încoace a fost una de aducere aminte a minunilor pe care Domnul le-a făcut în dreptul Teodorei. După doi ani de spitalizări, cu un diagnostic ce-ți taie respirația și cu șanse zero de supraviețuire, cu un sistem medical potrivnic ce nu a vrut să mai aloce vreun fond pentru salvarea Teodorei pe motiv că ”nu are nicio șansă la viață” și … oricum, este un copil cu handicap (!!!) luna ianuarie a anului 2012, mai exact datele de 23 și 30 ale acestei luni, au produs, prin mâna unor doctori cardiologi de excepție – dr. Gerald Tulzer & dr. Mair Rudolf (AKH Linz) – minunea: inima Teodorei începea, pentru prima dată după doi ani de la naștere, să bată normal!

Read More
on 07 Aprilie 2020

header 00

Psalm 86:10  Căci Tu eşti mare, şi faci minuni, numai Tu eşti Dumnezeu.

Ieșit din închisoare după 14 ani de detenție sub regimul comunist datorită credinței creștine, pastorul Richard Wurmbrand a fost întrebat dacă în toți acești ani a văzut vreo minune făcută de Dumnezeu. ”DA”, a răspuns pastorul. ”Eu însumi sunt o minune”. Am meditat mult timp la acest răspuns uitându-mă la percepția pe care o aveam și eu față de minunile lui Dumnezeu. Bunăoară am crezut și eu, la fel ca cel care a adresat întrebarea pastorului, că minunile sunt întotdeauna o manifestare supranaturală vizibilă, demnă de un breaking news pe toate canalele media, o priveliște incontestabilă ce izbește ochiul …  Ei bine, nu este așa. Nu întotdeauna …

Read More
on 06 Ianuarie 2019

Anul 2018 a fost, atât pentru Teodora cât și pentru noi, unul bun, cu evoluții neurologice pozitive și în mod special cu o stabilitate a stării de sănătate foarte bună. Una dintre marile realizări ale anului 2018 este cu siguranță absolvirea clasei pregătitoare a “Școlii Gimnaziale Speciale Sf. Nicolae” din București unde Teodora este înscrisă din luna septembrie 2017.

Read More
on 04 Aprilie 2018

A avea un copil cu dizabilități reprezintă una din provocările vieții la care, indiferent de circumstanțele în care se întâmplă, trebuie să îi facem față. Copilul cu dizabilități este una dintre cele mai copleșitoare experiențe pentru un părinte - o experiență care, oricum ar fi definită, te ia pe nepregătite fără să știi dinainte care va fi deznodământul și mai ales câte alte provocări vei întâlni pe parcurs …

Read More
on 05 Aprilie 2017

Draga Teodora, desi nu este usor sa fii parintele tau, suntem onorati ca Domnul Isus te-a trimis in familia noastra. Ne bucuram de fiecare zambet al tau, de frumusetea ta, de fiecare gest de afectiune si iubire pe care ni-l arati asa cum numai tu stii, de fiecare progres pe care-l faci si de fiecare zi petrecuta cu tine.

Read More

CONTACT US

Contact and board image LTD site

MESAJ PENTRU MĂMICILE COPIILOR SPECIALI ...

scrisoare catre mamiDragă mămică,

Îmi pare rău că nu sunt tocmai bine,
Nu sunt aşa … normală precum ar trebui.
Ştiu că eşti tristă, și cunosc durerile din inima ta,
Văd toate lacrimile rostogolindu-se pe faţa ta.
Ai aşteptat atâta vreme după mine şi acum…
Nu sunt tocmai bine,

Dar mami, răsplata ta va fi mai mare. comorile din inima ta vor fi mai multe.
Şi pentru că a trebuit să-mi dai mai multă dragoste, tandreţe şi afecțiune,
Domnul îţi va da o mai mare măsură din toate lucrurile de care ai nevoie.
Iar în anii care vor veni, oamenii vor vedea în tine roada dragostei, blândeţii, răbdării şi bunătăţii
datorită acelor lucruri pe care tu, va trebui să mi le dai mie ...

Dumnezeu, în Înţelepciunea Sa, s-a uitat jos din ceruri
Şi tocmai pentru că ştia că am nevoie de mai multă dragoste şi grijă
Te-a ales pe tine, pentru mine – cea mai bună dintre toate mămicile…

Iată-mă, aici sunt … Deşi nu sunt tocmai …. bine.

Dar, cu ajutorul Lui și al tău ... voi fi!

HOME LTD

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !