Codul Fiscal pune la dispoziția contribuabililor posibilitatea de redirecționare a 3,5% din impozitul pe venit datorat pentru anul 2020, către o entitate non profit. Conform Ministerului Finantelor Publice, modalitatea de implementare a prevederii este similară, contribuabilul trebuind să completeze formularul 230 (pentru veniturile provenind din salarii) sau formularul 200 (pentru venituri din alte surse) și să le depuna la Administrația Financiara de care aparțin până la data de 15 martie 2021.

Puteți opta pentru îngrijirea și recuperarea Teodorei precum și pentru cauzele umanitare în care suntem implicați Redirecționând 3,5% către Asociația Lidia Teodora Dragomir.

Cum redirectionezi 3,5% din impozitul pe venit?

Pasul 1. Completează Formularul 230 (dacă în 2020 ai avut venituri numai din salarii) sau Formularul 200 (dacă în 2020 ai realizat şi alte venituri - din salarii sau activităţi independente sau numai din activităţi independente - profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii etc.).
Pasul 2. Trimite formularul la Administraţia Financiară de care aparţii până la 15 martie 2021 : formularul se poate depune direct la ghişeu sau se poate trimite prin poştă cu confirmare de primire.

Precizări:

  1. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie privată şi nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecţionezi aceşti 3,5%, banii rămân la stat.
  2. Adresele Administraţiilor Financiare aferente sectorului unde locuieşti se pot verifica pe site-ul ANAF.
  3. Dacă doreşti să sprijini şi mai mult recuperarea Teodorei, poţi să strângi formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc. şi să ne anunţi printr-un email sau telefon. O persoană se va deplasa la sediul tău să ridice formularele şi ulterior, le vom trimite noi către administraţiile financiare aferente. Ne poţi contacta la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la 0770.260.749 - Corina Dragomir / 0773.795.826 Christian Dragomir
  4. Sumele individuale nu sunt mari, însă cumulate înseamnă mult pentru susţinerea și îngrijirea Teodorei.
  5. Data limită pentru depunerea formularelor este 15 Martie 2021.

 Redirectioneaza 35 catre As LTD 2020

Formular 230 button

CUM MĂ POȚI AJUTA

REDIRECȚIONÂND 3,5% - din impozitul pe venit către Asociația LTD prin completarea Formularului 230


REDIRECȚIONÂND 20% - din impozitul pe profit către Asociația LTD dacă deții o firmă. (Descarcă și completează Contractul de Spnsorizare)


FĂCÂND O DONAȚIE - în contul RO75 OTPV 1150 0105 7253 RO01 deschis la OTP Bank sau prin PayPal


RUGÂNDU-TE pentru mine. ”Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit! / Iacov 5:16 Orice gând sau rugă îndreptată către Dumnezeu pentru mine, reprezintă un sprijin enorm pe care mi-l poți ofer!