SUSTINE RECUPERAREA SI INGRIJIREA TEODOREI PRIN REDIRECTIONAREA CELOR 3,5% CATRE ASOCIATIA LTD

21. 01. 20

Anul 2020 a fost unul cu mari provocări la nivelul întregii omeniri. Criza pandemică a adus, pe lângă restricțiile privind deplasarea sau socializarea, și probleme la nivel profesional/financiar. Din cauza faptului că de-a lungul timpului, Romania nu a investit suficient în dezvoltarea sistemului online iar măsurile autorităților privind desfășurarea activității în starea de urgență au vizat și lucrul la domiciliu, foarte multe persoane au rămas fără locuri de muncă neavând logistica necesară sau, prin natura și profilul serviciului, neputând desfășura acest tip de activitate.

În 17 martie 2020 a fost dată prima Ordonanță Militară ce a impus măsuri restrictive privind deplasarea și socializarea iar ulterior aceasta a dus la declararea Stării de Urgență Națională. Prin urmare, pentru foarte multe persoane, aproape întregul an 2020, la nivelul veniturilor din salarii, a fost compromis. În acest context sunt afectate acum și asociațiile care își susțin exclusiv activitatea din redirecționarea celor 3,5% din impozitul pe ... veniturile din salarii.

Cu toții am traversat aceasta perioadă dificilă și dacă am ajuns totuși până aici în sănătate și pentru unii chiar și cu un loc de muncă stabil, putem spune doar „Mulțumim, Doamne, pentru grija Ta!”  Aceia dintre voi care puteți și doriți, vă rugăm susțineți în continuare recuperarea și îngrijirea Teodorei dar și a acțiunilor umanitare ale Asociației prin completarea Formularului 230.

Pe pagina ”3,5% pentru Teodora” puteți găsi Formularul 230 cât și instrucțiunile de completare și modalitățile de depunere.

Modalitatea cea mai accesibilă este completarea și depunerea electronică a formularului prin SPV (Spațiu Privat Virtual) – pentru aceia dintre voi care aveți acest tip de cont. Atât modalitatea completării electronice cât și depunerea personală la ghișeul Administrației Financiare de care aparțineți ar fi variantele care ne-ar ușura enorm această sarcină. Pentru aceia dintre voi însă, care nu aveți un cont SPV sau nu dispuneți de timpul necesar deplasării la ANAF, puteți completa formularul, ulterior îl scanați și trimiteți pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și ne vom ocupa noi de centralizarea tuturor formularelor și depunerea lor la ANAF.  

Vă mulțumim tuturor acelora care veți alege și anul acesta, în ciuda tuturor dificultăților existente la nivel mondial, s-o susțineți pe Teodora și acțiunile Asociației ei. Domnul Dumnezeu să răsplatească fiecăruia dintre voi efortul și susținerea fie prin completarea formularului 230, fie prin donații în contul Asociației LTD, fie prin rugăciune și gânduri bune îndreptate către noi!

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

Contact and board image LTD site

MESAJ PENTRU MĂMICILE COPIILOR SPECIALI ...

scrisoare catre mamiDragă mămică,

Îmi pare rău că nu sunt tocmai bine,
Nu sunt aşa … normală precum ar trebui.
Ştiu că eşti tristă, și cunosc durerile din inima ta,
Văd toate lacrimile rostogolindu-se pe faţa ta.
Ai aşteptat atâta vreme după mine şi acum…
Nu sunt tocmai bine,

Dar mami, răsplata ta va fi mai mare. comorile din inima ta vor fi mai multe.
Şi pentru că a trebuit să-mi dai mai multă dragoste, tandreţe şi afecțiune,
Domnul îţi va da o mai mare măsură din toate lucrurile de care ai nevoie.
Iar în anii care vor veni, oamenii vor vedea în tine roada dragostei, blândeţii, răbdării şi bunătăţii
datorită acelor lucruri pe care tu, va trebui să mi le dai mie ...

Dumnezeu, în Înţelepciunea Sa, s-a uitat jos din ceruri
Şi tocmai pentru că ştia că am nevoie de mai multă dragoste şi grijă
Te-a ales pe tine, pentru mine – cea mai bună dintre toate mămicile…

Iată-mă, aici sunt … Deşi nu sunt tocmai …. bine.

Dar, cu ajutorul Lui și al tău ... voi fi!

HOME LTD

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !