Redirectioneaza 35 pe 2022 var 2 FINAL

PDF 230     Completeaza 230      Trimite 230
Descarcă Formularul 230 dacă în 2021 ai avut venituri din salarii și asimilate salariilor (activități independente - profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii).   Completează formularul cu datele tale personale (Nume / Prenume, CNP, Adresă, Email, Telefon). Formularul este precompletat cu datele Asociației Lidia Teodora Dragomir. Îți suntem recunoscători dacă vei opta pentru distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani.  

Trimite formularul până la 25 MAI 2022, urmând una modalitățile de mai jos:

Verifică ADRESELE ANAF și vezi adresa și administrația de care aparții

3,5% PENTRU TEODORA

Logo Asociatie LTD 2019 FINAL fara shadowsAsociația Lidia Teodora Dragomir a fost concepută inițial cu scopul de a avea cadrul legal care să ne ajute să-i putem oferi Teodorei îngrijirea adecvată, susținerea necesară în vederea recuperării neuro-psiho-motorii precum și accesul la tratamente medicale de specialitate.

Am fost plăcut surprinși să vedem cum povestea miraculoasă de viață a Teodorei a devenit o încurajare și un motiv de speranță pentru cei care trec prin circumstanțe grele. Suntem uimiți să vedem cum Dumnezeu ne-a binecuvântat și a folosit suferința noastră pentru a deschide noi oportunități de implicare în cauze umanitare similare… Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Asociația LTD și ajută-ne să ajutăm! Îți mulțumim pentru sprijin!

Formular 230 button

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

DESPRE MINE . . .

header 08

M-am născut în 05 Aprilie 2010 într-o condiție medicală declarată de medici, incompatibilă cu viața. Diagnosticată cu Trisomia 18 (Syndrom Edwards), malformație cardiacă complexă (DORV) și multe alte afecțiuni depistate ulterior, am început din acel moment lupta pentru supraviețuire. Puteți citi aici "Povestea mea"  și totodată să urmăriți filmul complet al operațiilor la inimă ! Sper să pot fi o încurajare pentru toți cei care veți cunoaște povestea mea de viață !


 

CONTACT US

Contact and board image LTD site

HOME LTD

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !