Teodora evolueaza bine

13. 11. 12
posted by: Christian Dragomir
Accesări: 4463

lianaM-am gandit sa vin cu noi informatii legate de evolutia starii de sanatate a Teodorei si daca pana acum am scris doar de diagnostice grave, internari, stari critice si alte momente neplacute, de data aceasta vreau sa va scriu cate ceva si despre lucrurile bune pe care Domnul ni le-a ingaduit sa le traim. De aproximativ 3 saptamani Teo este acasa impreuna cu noi. Starea ei de sanatate este stabila iar secretiile care ne-au dat atatea batai de cap nu ne mai supara (cel putin momentan - si speram asa sa ramana). Am reusit sa dotam camera Teodorei cu un concentrator de oxigen si un pulsoximetru (am putea scrie la intrarea in casa "Spitalul Dragomir" iar pe camera Teodorei - Sectia Terapie Intensiva :) aparate care au rolul de a asigura un surplus de oxigen in cazul in care se desatureaza si de mai ales de a masura frecventa cardiaca si saturatia. Multumim Domnului ca nu le-am folosit niciodata pentru ca nu a fost nevoie. Mana Domnului este peste Teo si noi credem in vindecarea deplina pe care EL o poate da.

Dupa cum puteti vedea si in sectiunea Video Teo, am postat si un filmulet in care Teo este in leagan si se amuza pe seama unei jucarii de pe marginea leaganului (filmul este inregistrat 4:3 iar redarea se face in 16:9 de aceea proportia imaginii este usor deformata).  Este in perioada cand incep sa-i iasa si dintisorii (era si cazul) si asta o indispune de multe ori si o face sa planga. Sambata (12.02.2011) am mers cu ea la controlul medical obisnuit si i-a fost facut si vaccinul specific varstei. Ii multumim Domnului pentru ca a inceput sa manance destul de bine si reactioneaza pozitiv la diversificarea alimentatiei (mananca lapte cu cereale, supa, banana, HIP - morcov cu mar, orez cu legume)...toate preparate potrivit varstei ei.  Lunile de spitalizare au afectat putin dezvoltarea din punct de vedere al greutatii (in prezent are 6.300 kg) un deficit de greutate de aproximativ 2 kg pentru varsta ei. Speram sa recupereze pe parcurs si sa cresca in greutate pentrua  putea sa-si dezvolte si musculatura mai bine. Cand vremea de afara ne va permite (momentan inca este destul de frig pentru ea), vrem sa stabilim un nou control in Austria si sa mergem acolo pentru a rezolva problema cardiaca (asta daca nu intervine Domnul intre timp si opereaza EL insusi). Va multumim tuturor ca ne purtati in rugaciunile voastre. Fiti binecuvantati !

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

Contact and board image LTD site

MESAJ PENTRU MĂMICILE COPIILOR SPECIALI ...

scrisoare catre mamiDragă mămică,

Îmi pare rău că nu sunt tocmai bine,
Nu sunt aşa … normală precum ar trebui.
Ştiu că eşti tristă, și cunosc durerile din inima ta,
Văd toate lacrimile rostogolindu-se pe faţa ta.
Ai aşteptat atâta vreme după mine şi acum…
Nu sunt tocmai bine,

Dar mami, răsplata ta va fi mai mare. comorile din inima ta vor fi mai multe.
Şi pentru că a trebuit să-mi dai mai multă dragoste, tandreţe şi afecțiune,
Domnul îţi va da o mai mare măsură din toate lucrurile de care ai nevoie.
Iar în anii care vor veni, oamenii vor vedea în tine roada dragostei, blândeţii, răbdării şi bunătăţii
datorită acelor lucruri pe care tu, va trebui să mi le dai mie ...

Dumnezeu, în Înţelepciunea Sa, s-a uitat jos din ceruri
Şi tocmai pentru că ştia că am nevoie de mai multă dragoste şi grijă
Te-a ales pe tine, pentru mine – cea mai bună dintre toate mămicile…

Iată-mă, aici sunt … Deşi nu sunt tocmai …. bine.

Dar, cu ajutorul Lui și al tău ... voi fi!

HOME LTD

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !