Tipărire

Teodora are cont pe facebook

13. 11. 07
posted by: Christian Dragomir
Accesări: 5544

cont facebook 01Incepand de miercuri 09 ianuarie, Teodora are, pe langa blogul personal care poate fi accesat la adresa www.teodoradragomir.blogspot.com si adresa clasica www.chris-ierusalim.ro unde sunt postate articole despre evolutia ei, si cont de facebook. Desi nu sunt un fan facebook,  acest cont a fost infiintat din dorinta de a raspandi, prin toate canalele posibile, povestea ei de viata si minunile pe care Domnul Isus le-a facut in familia noastra. Ultimile statistici arata ca incidenta de a se naste un copil cu malformatii genetice a crescut considerabil de la an la an.

cont facebook 02Existand posibilitatea depistarii acestor anomalii inca din perioada sarcinii, multi parinti fiind ingroziti de probabilitatea crescuta de a avea un copil cu handicap (situatie la care contribuie din plin prin descriere nefavorabila si medicul) sau care se va confrunta cu probleme grave de sanatate, aleg calea avortului traind ulterior o viata intreaga sub presiunea sentimentului de vinovatie. Reteaua de socializare Facebook reprezinta un canal de raspandire in masa a informatiei. Daca aceasta retea este folosita de unii pentru scopuri personale, de interes sau publicitate, am ales sa folosesc facebook in dreptul Teodorei pentru a raspandi un mesaj al vietii si al sperantei pentru toti acei parinti care se confrunta cu situatii similare. Prin urmare, acest cont se adreseaza in special acestor categorii de oameni dar nu numai. Pentru toti aceia care sunt descurajati, care simt ca totul in jurul lor se naruie si speranta...a murit, tuturor acestora le adresez urmatoarele cuvinte: CU ISUS, TOTUL ESTE POSIBIL...

Va invit deci sa vizitati pagina de facebook a Teodorei si in cazul in care considerati util, s-o distribuiti mai departe. Teo poate fi gasita in retea sub numele Lidia Teodora Dragomir.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !