La multi ani, Teodora ! 2 ani

13. 11. 07
posted by: Christian Dragomir
Accesări: 4782

happy birthday 2Astazi, Teodora implineste 2 ani !  In ciuda tuturor obstacolelor de pana acum, a diagnosticelor nefavorabile, a unor operatii complicate cu risc major, Domnul Isus isi arata bunatatea si dragostea, deopotriva si suprematia Sa, prin faptul ca face incompatibilul compatibil. Prin aceasta, Domnul confirma propriul Sau Cuvant care spune ca “ceea ce este imposibil la oameni, este posibil la Dumnezeu”.

Indraznesc sa spun ca intr-o societate corupta, cu un sistem medical deficitar (ca sa un spun mai mult) in care Teodorei nu i s-a acordat nici cea mai mica sansa la viata (macar ca era dreptul ei...) pe motiv ca “are trisomia 18 si oricum nu va trai sau daca va trai, va trai foarte putin si asta in conditii critice care pana la urma o vor duce tot la moarte) – acesta este argumentul pentru care STATUL ROMAN (sistemul medical romanesc) A ALES SA NU FACA NIMIC IN DREPTUL TEODOREI nesubventionand niciun tratament si nici operatia facuta in Austria, deoarece medicii au considerat ca nu se merita sa-i acorde o sansa la viata; nu am beneficiat de formularul E112, toate costurile au fost suportate de noi din donatii si alte ajutoare...plus o mare subventie din partea spitalului AKH Linz – Domnul Isus sfideaza legile si statisticile omenesti realizand lucruri imposibil de explicat medical.

Daca Teo a ajuns la aceasta varsta, multumim in primul rand Domnului Isus care ne-a purtat de grija si care lasa vindecarea Sa peste Teodora. De asemeni suntem recunoscatori directorului sectiei de cardiologie din Kinder Klinik Linz, doctorului Tulzer Gerald (putea fi un medic roman mentionat aici insa medicii nostrii – nu vreau sa dau niciun nume - au ales sa se spele pe maini de acest caz ca si odinioara Pilat din Pont in cazul Domnului) precum si doctorului Rudolf Mair, chirurgul care a operat-o de 2 ori pe Teodora. Multumim tuturor acelora care o poarta pe Teo in rugaciunile lor. Domnul v-a ascultat glasul si a raspuns prin semne si minuni.

Bucuria noastra este umbrita de faptul ca in urma cu o saptamana, varul meu Florian Dragomir a plecat la Domnul la doar 36 de ani lasand in inimile celor dragi un gol imens. Credem insa ca ne vom intalni intr-o zi, in cerul sfant si minunat al Domnului nostru si pentru eternitate vom fi impreuna.

Ca si parinti, ii uram Teodorei multa sanatate, o recuperare rapida si completa (psihica, fizica, emotiva si spirituala), o dezvoltare armonioasa, alaturi de un calduros La Multi ANI, TEO ! Te iubim din tot sufletul si punem Numele Domnului peste tine prin urmatoarea rugaciune:

Numeri 6:22-27
„Aşa să binecuvântaţi pe TEODORA, şi să-i ziceţi:
„Domnul să te binecuvânteze, şi să te păzească, TEODORA!
Domnul să facă să lumineze Faţa Lui peste tine, şi să se îndure de tine, TEODORA!
Domnul să-Şi înalţe Faţa peste tine, şi să-ţi dea pacea, TEODORA!
Astfel să pune-ţi Numele Meu peste TEODORA, şi Eu o voi binecuvânta.”

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

Contact and board image LTD site

MESAJ PENTRU MĂMICILE COPIILOR SPECIALI ...

scrisoare catre mamiDragă mămică,

Îmi pare rău că nu sunt tocmai bine,
Nu sunt aşa … normală precum ar trebui.
Ştiu că eşti tristă, și cunosc durerile din inima ta,
Văd toate lacrimile rostogolindu-se pe faţa ta.
Ai aşteptat atâta vreme după mine şi acum…
Nu sunt tocmai bine,

Dar mami, răsplata ta va fi mai mare. comorile din inima ta vor fi mai multe.
Şi pentru că a trebuit să-mi dai mai multă dragoste, tandreţe şi afecțiune,
Domnul îţi va da o mai mare măsură din toate lucrurile de care ai nevoie.
Iar în anii care vor veni, oamenii vor vedea în tine roada dragostei, blândeţii, răbdării şi bunătăţii
datorită acelor lucruri pe care tu, va trebui să mi le dai mie ...

Dumnezeu, în Înţelepciunea Sa, s-a uitat jos din ceruri
Şi tocmai pentru că ştia că am nevoie de mai multă dragoste şi grijă
Te-a ales pe tine, pentru mine – cea mai bună dintre toate mămicile…

Iată-mă, aici sunt … Deşi nu sunt tocmai …. bine.

Dar, cu ajutorul Lui și al tău ... voi fi!

HOME LTD

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !