LA MULTI ANI, TEO ! 1 AN

13. 11. 07
posted by: Christian Dragomir
Accesări: 7156
TEODORA IMPLINESTE ASTAZI UN AN ! MULTUMIM ISUS !

happy birthdayIn ciuda tuturor prognozelor negative si a medicilor rezervati in sansele de supravietuire (niciun medic nu i-a dat mai mult de cateva luni de trait) Teodora, prin Harul si mila Domnului Isus, implineste astazi un an. Un an pe care l-am putea caracteriza ca fiind unul de dureri, suferinte si framantari ale inimii si ale mintii pe de-o parte, dar si unul plin de satisfactii spirituale si familiale pe de alta. Desi inca nu a scos vreun cuvant inteligibil, doar gangureli si sunete nearticulate, Teodora ne-a invatat multe lucruri. In primul rand sa avem incredere ca Domnul face toate lucrurile bune la vremea hotarata de EL. Sa nu renuntam niciodata la credinta chiar daca totul in jur este impotriva noastra, prin credinta, putem sa vedem visul implinit oricat de imposibil de realizat ar fi din punct de vedere omenesc. Domnul poate sa transforme visele in realitate !

Am invatat ca prin durere si suferinta, chipul lui Christos se arata si straluceste cu mult mai puternic decat in circumstantele obisnuite ale vietii. Teodora este un exemplu viu pentru noi de rabdare a suferintelor si a durerii...in tacere; si in aceasta tacere, se ascunde de fapt asteparea raspunsului Domnului.

Ma simt onorat ca Domnul mi-a incredintat o fiinta atat de deosebita precum Teo. Intr-o lume in care perfectiunea fizica, psihica si materiala, caracterizeaza pe cei mai multi dintre noi, Domnul ne arata ca EL are un alt sistem de valori. Acest sistem este descris atat de bine de catre Apostolul Pavel in 1 Corinteni 1:27-28 "Dumnezeu a ales lucrurile nebune ale lumii, ca să facă de ruşine pe cele înţelepte. Dumnezeu a ales lucrurile slabe ale lumii, ca să facă de ruşine pe cele tari. Dumnezeu a ales lucrurile josnice ale lumii şi lucrurile dispreţuite, ba încă lucrurile care nu sunt, ca să nimicească pe cele ce sunt..."

Multumim Doamne Isuse pentru ca in Numele Tau, Teodora traieste iar noi astazi ne putem bucura de ea. Multumim tuturor celor care ne sunt alaturi in rugaciune pentru ca vindecarea Teodorei sa fie deplina. 

Am fost foarte emotionat cand, duminica spre exemplu, la finalul programului din biserica unde am fost, au venit la mine doua tinere alaturi de o alta familie si mi-au dat cadouri pentru TEO. Am vazut cat este de iubita de Domnul si de ceilalti care ii stiu povestea de viata.

Am primit cadouri pentru ea din partea colegilor de birou care au fost si sunt alaturi de noi. Nu am mai fost asa emotionat de mult...va multumim tuturor. Chiar daca noi nu va putem rasplati in vreun fel, stiu ca Domnul Isus are deja pregatite rasplatiri ceresti si pamantesti pentru fiecare din voi. 

Poate nu am folosit aici cele mai alese cuvinte, insa acum la final vreau sa spun doar atat:

Multumim ISUS - La multi ani, Teodora !

Mami & Tati

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

Contact and board image LTD site

MESAJ PENTRU MĂMICILE COPIILOR SPECIALI ...

scrisoare catre mamiDragă mămică,

Îmi pare rău că nu sunt tocmai bine,
Nu sunt aşa … normală precum ar trebui.
Ştiu că eşti tristă, și cunosc durerile din inima ta,
Văd toate lacrimile rostogolindu-se pe faţa ta.
Ai aşteptat atâta vreme după mine şi acum…
Nu sunt tocmai bine,

Dar mami, răsplata ta va fi mai mare. comorile din inima ta vor fi mai multe.
Şi pentru că a trebuit să-mi dai mai multă dragoste, tandreţe şi afecțiune,
Domnul îţi va da o mai mare măsură din toate lucrurile de care ai nevoie.
Iar în anii care vor veni, oamenii vor vedea în tine roada dragostei, blândeţii, răbdării şi bunătăţii
datorită acelor lucruri pe care tu, va trebui să mi le dai mie ...

Dumnezeu, în Înţelepciunea Sa, s-a uitat jos din ceruri
Şi tocmai pentru că ştia că am nevoie de mai multă dragoste şi grijă
Te-a ales pe tine, pentru mine – cea mai bună dintre toate mămicile…

Iată-mă, aici sunt … Deşi nu sunt tocmai …. bine.

Dar, cu ajutorul Lui și al tău ... voi fi!

HOME LTD

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !