23/31 Ianuarie - Doi ani de la operatiile de la inima ale Teodorei

14. 01. 23
posted by: Christian Dragomir
Accesări: 8075

Herzkinder Logo23 ianuarie este probabil o zi obisnuita pentru unii. Pentru noi insa, incepand din anul 2012 aceasta zi a devenit miracolul unui nou inceput pentru Teo; un punct de reper in viata noastra si mai ales in viata Teodorei. Este ziua cand, dupa lungi si parca interminabile asteptari, inima Teodorei a inceput in sfarsit sa bata normal. Astazi se implinesc doi ani de la acel moment.

Dimineata am plecat cu Teo inspre gradinita. Era aproape de ora 8. Stand in masina la stop, mi-am adus aminte ca fix in urma cu doi ani, la aceeasi ora 8 dimineata, mergeam cu Teodora (pe care Corina o tinea in brate cu atata grija si iubire) prin pasajul care leaga spitalul Kinderklinik de AKH – Linz. Ne indreptam spre sala de operatii acolo unde medicii austrieci, calauziti direct de Dumnezeu, urmau sa faca minuni.

Am avut un sentiment de deplina multumire si recunostinta fata de Domnul pentru modul cum a lucrat si mai ales pentru minunile pe care le-a facut si continua sa le faca in dreptul Teodorei si al nostru. M-am gandit ca acum doi ani, niciun medic din Romania nu-i dadea sanse de supravietuire Teodorei dupa interventia chirurgicala la inima iar acum, mergeam cu Teo la gradinita. Mare esti Tu, Doamne, si mari sunt lucrarile Tale !

Chiar si asa, cu minuni inexplicabile din punct de vedere medical, exista oameni carora le este frica sa se implice mai mult in viata si dezvoltarea Teodorei. Recent, Teodora a facut la gradinita niste frisoane pe fondul unei raceli. Intreg personalul s-a speriat, am fost chemat de urgenta si a trebuit s-o iau acasa. Dupa cateva zile, ducand-o inapoi, am fost rugat sa dau o declaratie pe proprie raspundere cum ca imi asum intreaga responsabilitate pentru lasarea copilului la gradinita. Prin aceasta declaratie impusa, mi s-a transmis de fapt mesajul “Noi nu vrem sa ne asumam nicio responsabilitate legata de acest copil….” si mai mult – “ne declaram incapabili sa avem grija de un copil ca ea”. Nu este insa nimic nou sub soare.

In urma cu mai bine de 3 ani am externat-o pe Teo pe propria raspundere si am semnat ca imi asum responsabilitatea vietii ei; am urcat-o in avion si am dus-o in Austria pentru investigatii – macar ca riscam dosar penal pentru ca am ridicat in aer un copil cu grave probleme cardiace fara a avea asistenta medicala si fara a anunta compania de zbor – tot pe propria raspundere macar ca era de datoria statului roman sa asigure tot ce trebuia asigurat… Acum semnez din nou pentru asumarea responsabilitatii pe care ar trebui sa si-o asume altii… Ne-am obisnuit deja!

Teo dovedeste insa pofta de viata iar dorinta ei de a trai si a se dezvolta demonstreaza ca in ciuda tuturor prognozelor si a reactiilor celor din jur, Domnul isi duce planul la bun sfarsit cu ea si cu noi.

Mai jos puteti vedea un set de poze care descriu momentul operator si evolutia pana in prezent.

 

Alte articole legate de acest eveniment:

OPERATIA A REUSIT - INIMA TEODOREI BATE NORMAL. MULTUMIM ISUS !
Ce-a de-a doua operatie A REUSIT
Recuperare dificila
Recuperare dificila 2
A iesit si soarele
Teodora a fost transferata in Kinder Klinik
Teodora a fost externata
Teodora a ajuns acasa

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

Contact and board image LTD site

MESAJ PENTRU MĂMICILE COPIILOR SPECIALI ...

scrisoare catre mamiDragă mămică,

Îmi pare rău că nu sunt tocmai bine,
Nu sunt aşa … normală precum ar trebui.
Ştiu că eşti tristă, și cunosc durerile din inima ta,
Văd toate lacrimile rostogolindu-se pe faţa ta.
Ai aşteptat atâta vreme după mine şi acum…
Nu sunt tocmai bine,

Dar mami, răsplata ta va fi mai mare. comorile din inima ta vor fi mai multe.
Şi pentru că a trebuit să-mi dai mai multă dragoste, tandreţe şi afecțiune,
Domnul îţi va da o mai mare măsură din toate lucrurile de care ai nevoie.
Iar în anii care vor veni, oamenii vor vedea în tine roada dragostei, blândeţii, răbdării şi bunătăţii
datorită acelor lucruri pe care tu, va trebui să mi le dai mie ...

Dumnezeu, în Înţelepciunea Sa, s-a uitat jos din ceruri
Şi tocmai pentru că ştia că am nevoie de mai multă dragoste şi grijă
Te-a ales pe tine, pentru mine – cea mai bună dintre toate mămicile…

Iată-mă, aici sunt … Deşi nu sunt tocmai …. bine.

Dar, cu ajutorul Lui și al tău ... voi fi!

HOME LTD

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !