on 05 Aprilie 2022

1 Cronici 29:11-12  ”A Ta este, Doamne, mărirea, puterea şi măreţia, veşnicia şi slava, căci tot ce este în cer şi pe pământ este al Tău; a Ta, Doamne, este domnia, căci Tu Te înalţi ca un stăpân mai pesus de orice! De la Tine vine bogăţia şi slava, Tu stăpâneşti peste tot, în mâna Ta este tăria şi puterea, şi mâna Ta poate să mărească şi să întărească toate lucrurile.” Teodora împlinește astăzi 12 ani. 05 Aprilie este ziua în care celebrăm intervențiile supranaturale ale Domnului în dreptul ei. Dacă minunile Lui s-ar fi oprit, atunci drama de la începtul acestui an când Teo a suferit o nouă intervenție chirurgicală cu risc major, ar fi făcut ca această zi să fie una tristă. Dar El este Stăpân, se înalță mai presus de orice și mai ales își supune toate lucrurile! Iar El a hotărât VIAȚĂ!

Read More
on 09 Ianuarie 2022

Evoluția postoperatorie a Teodorei, datorită intervenției miraculoase a Domnului și a medicilor care au manifestat o grijă și o atenție deosebită față de "acest caz unic cu T18" a avut ca rezultat transferul surprinzător al Teodorei în cursul zilei de azi, din Terapie Intensivă la salon ceea ce practic înseamnă o stare de sănătate stabilă fără riscuri majore. Binecuvântat să fie Domnul Isus!

Read More
on 07 Ianuarie 2022

teodora epuizataIona 2:6  M-am coborât până la temeliile munţilor, zăvoarele pământului mă încuiau pe vecie; dar Tu m-ai scos viu din groapă, Doamne, Dumnezeul meu!

Acum la început de an, în loc să vă aduc mesaje și urări de bine pentru noul an, sunt nevoit să vă aduc câteva vești despre starea de sănătate a Teodorei care nu a fost tocmai bună totul culminând cu internarea de urgență la Spitalul Grigore Alexandrescu la Terapie Intensivă / secția chirurgie și o operație cu risc major de deces…

Read More
on 01 Februarie 2021

Iov 37:16  Înţelegi tu plutirea norilor, minunile Aceluia a cărui ştiinţă este desăvârşită?

Începând cu anul 2012, luna Ianuarie a fiecărui an de atunci încoace a fost una de aducere aminte a minunilor pe care Domnul le-a făcut în dreptul Teodorei. După doi ani de spitalizări, cu un diagnostic ce-ți taie respirația și cu șanse zero de supraviețuire, cu un sistem medical potrivnic ce nu a vrut să mai aloce vreun fond pentru salvarea Teodorei pe motiv că ”nu are nicio șansă la viață” și … oricum, este un copil cu handicap (!!!) luna ianuarie a anului 2012, mai exact datele de 23 și 30 ale acestei luni, au produs, prin mâna unor doctori cardiologi de excepție – dr. Gerald Tulzer & dr. Mair Rudolf (AKH Linz) – minunea: inima Teodorei începea, pentru prima dată după doi ani de la naștere, să bată normal!

Read More
on 07 Aprilie 2020

header 00

Psalm 86:10  Căci Tu eşti mare, şi faci minuni, numai Tu eşti Dumnezeu.

Ieșit din închisoare după 14 ani de detenție sub regimul comunist datorită credinței creștine, pastorul Richard Wurmbrand a fost întrebat dacă în toți acești ani a văzut vreo minune făcută de Dumnezeu. ”DA”, a răspuns pastorul. ”Eu însumi sunt o minune”. Am meditat mult timp la acest răspuns uitându-mă la percepția pe care o aveam și eu față de minunile lui Dumnezeu. Bunăoară am crezut și eu, la fel ca cel care a adresat întrebarea pastorului, că minunile sunt întotdeauna o manifestare supranaturală vizibilă, demnă de un breaking news pe toate canalele media, o priveliște incontestabilă ce izbește ochiul …  Ei bine, nu este așa. Nu întotdeauna …

Read More

CONTACT US

Contact and board image LTD site

MESAJ PENTRU MĂMICILE COPIILOR SPECIALI ...

scrisoare catre mamiDragă mămică,

Îmi pare rău că nu sunt tocmai bine,
Nu sunt aşa … normală precum ar trebui.
Ştiu că eşti tristă, și cunosc durerile din inima ta,
Văd toate lacrimile rostogolindu-se pe faţa ta.
Ai aşteptat atâta vreme după mine şi acum…
Nu sunt tocmai bine,

Dar mami, răsplata ta va fi mai mare. comorile din inima ta vor fi mai multe.
Şi pentru că a trebuit să-mi dai mai multă dragoste, tandreţe şi afecțiune,
Domnul îţi va da o mai mare măsură din toate lucrurile de care ai nevoie.
Iar în anii care vor veni, oamenii vor vedea în tine roada dragostei, blândeţii, răbdării şi bunătăţii
datorită acelor lucruri pe care tu, va trebui să mi le dai mie ...

Dumnezeu, în Înţelepciunea Sa, s-a uitat jos din ceruri
Şi tocmai pentru că ştia că am nevoie de mai multă dragoste şi grijă
Te-a ales pe tine, pentru mine – cea mai bună dintre toate mămicile…

Iată-mă, aici sunt … Deşi nu sunt tocmai …. bine.

Dar, cu ajutorul Lui și al tău ... voi fi!

HOME LTD

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !