DECIZIE PRIVIND INSCRIEREA ASOCIATIEI LTD IN REGISTRUL ANAF !


Pentru a putea beneficia in continuare de deducerile fiscale, respectiv redirectionarea celor 2% din impozitul pe venit sau redirectionarea celor 20% din impozitul pe profit (in cazul firmelor), orice asociatie trebuie sa fie inscrisa in Registrul Entitatilor / Unitatilor de Cult potrivit ORDINULUI nr. 819 din 19 martie 2019. Asociatia LTD a depus formularul 163 de inscriere si in urma analizei facute de ANAF, cererea privind inscrierea in Registru A FOST APROBATA.

DECIZIE ANAF nr. 2141027/24.04.2019


 

Dumnezeu sustine viata

14. 09. 08
posted by: As LTD
Accesări: 5426
God have a planTrupul meu nu era ascuns de Tine, când am fost făcut într-un loc tainic, ţesut în chip ciudat, ca în adâncimile pământului. Când nu eram decât un plod fără chip, ochii Tăi mă vedeau; şi în cartea Ta erau scrise toate zilele cari-mi erau rânduite, mai înainte de a fi fost vreuna din ele. Psalm 139:15-16

Filmul de mai jos, prezinta evolutia miraculoasa a unui prematur nascut la doar...3 luni. Experienta acestei familii dovedeste (inca odata) ca cel care sustine viata si se implica in fiecare detaliu al ei, este insusi Dumnezeu. Uitandu-ma la filmulet (si avand experiente similare) am putut observa un detaliu foarte interesant: chiar in debutul filmului, mamica isi tine bebelusul in brate. Ati zice, nimic neobisnuit...insa aceia care aveti situatii similare, incercati sa-i spuneti medicului (din Romania) ca vreti sa va tineti copilul in brate si veti vedea raspunsul si atitudinea !

In ciuda aparatelor la care este conectat bebelusul, a tuburilor bagate (prin plamani si stomac) medicii stiu ca dragostea si afectiunea este tratamentul cel mai important in recuperarea si dezvoltarea unor astfel de copii de aceea, nu ezita sa faca eforturi pentru a-i pune pe acesti micuti ... in bratele parintilor !

 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

christiandragomir

CRISTIAN DRAGOMIR

Presedinte
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 724.644.197 Vodafone
Mail: asociatialtd@gmail.com
corina dragomir

CORINA DRAGOMIR

Membru fondator
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 770.260.749 RDS
Mail: corydragomir@gmail.com
               

ionela pruteanu

IONELA PRUTEANU

Membru fondator
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Logo Asociatie LTD 2019 FINAL fara shadows
Sos. Giurgiului nr.131 Bloc 1 Scara 4 Apartament 127
Sector 4 Bucuresti

 

 

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !