DECIZIE PRIVIND INSCRIEREA ASOCIATIEI LTD IN REGISTRUL ANAF !


Pentru a putea beneficia in continuare de deducerile fiscale, respectiv redirectionarea celor 2% din impozitul pe venit sau redirectionarea celor 20% din impozitul pe profit (in cazul firmelor), orice asociatie trebuie sa fie inscrisa in Registrul Entitatilor / Unitatilor de Cult potrivit ORDINULUI nr. 819 din 19 martie 2019. Asociatia LTD a depus formularul 163 de inscriere si in urma analizei facute de ANAF, cererea privind inscrierea in Registru A FOST APROBATA.

DECIZIE ANAF nr. 2141027/24.04.2019


 

Comisia batjocurii din Ploieşti face o nouă victimă. Un copil de 2 ani, cu o gravă malformaţie la inimă, are nevoie de ajutor

14. 04. 02
posted by: As LTD
Accesări: 4839

Mihai OctavianComisia pentru persoanele cu handicap din Ploieşti i-a luat unui copil de 2 ani, cu o gravă malformaţie la inimă, dreptul de a avea asistent personal, pe motiv că familia are o situaţie materială bună. Familia susţine în schimb că starea copilului este extrem de îngrijorătoare, iar orice efort îi poate fi fatal. Mihai Octavian s-a născut cu doar jumătate de inimă. A fost un miracol că a supravieţuit. Tatăl lui a renunţat la serviciu pentru a fi asistentul personal al copilului care era oricând în pericol de moarte. Părinţii băiatului cred că de la Direcţia de Asistenţă Socială nu au ţinut cont de documentele pe care aceştia  le-au prezentat când au luat decizia de a-i lua dreptul la asistent personal.

Drama părinţilor este cu atât mai mare cu cât băiatul trebuie să plece din nou în Italia pentru un nou control. Cei care doresc să îl ajute pe Mihai sunt rugaţi să depună orice sumă în unul dintre conturile afişate. Între timp, părinţii lui aşteptă să li se facă dreptate.

RON: RO93 BTRL 0300 1201 C921 84XX
EUR: RO68 BTRL 0300 4201 C921 84XX

Conturile sunt deschise la Banca Transilvania pe numele tatălui - Enache Gheorghe-Eugen. (vezi reportaj video AICI)

sursa: Antena3.ro

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

christiandragomir

CRISTIAN DRAGOMIR

Presedinte
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 724.644.197 Vodafone
Mail: asociatialtd@gmail.com
corina dragomir

CORINA DRAGOMIR

Membru fondator
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 770.260.749 RDS
Mail: corydragomir@gmail.com
               

ionela pruteanu

IONELA PRUTEANU

Membru fondator
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Logo Asociatie LTD 2019 FINAL fara shadows
Sos. Giurgiului nr.131 Bloc 1 Scara 4 Apartament 127
Sector 4 Bucuresti

 

 

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !