Redirectioneaza catre Teodora!

Pliant reclama AsLTD 2 OTP Final Pliant reclama AsLTD 20 OTP Final

Formular 230 button

20 ARTICLE image 2016

CONTRACT DE SPONSORIZARE  (valabil pentru firme)

Breaking News Logo

UPDATE 13.03.2019

Prin ordonanţă de urgenţă s-a aprobat prorogarea termenului de depunere a formularului 230 „Cerere privind destinaţia sumei reprezentând 2% sau 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii şi din pensii’, până la data de 31 iulie 2019, inclusiv !

Guvernul prelungește până pe 31 iulie termenul pentru depunerea Declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice, a anunțat marți (12.03.2019) premierul Viorica Dăncilă în debutul ședinței de guvern. Tot până pe 31 iulie va fi prelungit și termenul pentru depunerea formularului 230, prin care cetățenii pot redirecționa 2% din impozitul pe venit către ONG-uri. Ambele documente aveau termen – limită data de 15 martie.


MODIFICĂRI privind VARIANTA formularului 230 precum și TERMENUL LIMITĂ  DE DEPUNERE !

Site-ul ANAF a publicat în cursul acestei dimineți (16.01.2019) varianta nouă a formularului 230, versiune ce conține și posibilitatea de a redirecționa 3,5% către entitățile non-profit care sunt furnizoare licențiate de servicii sociale. Există doar câteva ONG-uri licențiate pentru toate celelalte rămânând opțiunea clasică de redirecționare a 2% din impozitul pe venit.

Noutatea cea mai "dureroasă" apare la termenul limită de depunere: potrivit noilor reglementări, ANAF a hotărât ca anul acesta termenul limită să fie 15 MARTIE 2019 și nu 25 mai, așa cum a fost în anii precedenți. Este evident că măsura este una cât se poate de nedreaptă deoarece rămân mai puțin de 2 luni, începând de azi, pentru a putea strânge și depune la termen formularele, măsură ce va face ca anul acesta să rămână mai mulți bani la bugetul de stat...

Emiți o nouă versiune a formularului în data de 16 ianuarie, la două săptămâni de la încheierea anului și reduci termenul de depunere cu 2 luni !!! Practic în loc de 5 luni cât erau până acum pentru strângerea formularelor (Ianuarie -Mai) au rămas doar 2 luni din acest moment (Ianuarie-Martie) ....prin urmare este evident că multe asociații nu vor reuși, din cauza timpului prea scurt, să mai strângă nici jumatate din ceea ce au strâns în anii anteriori.

Datorită acestui fapt, FAC UN APEL DE MOBILIZARE a acelora dintre dvs care doriți să redirectionați 2% din impozitul datorat statului pe anul trecut către Asociația LTD și în felul acesta s-o susțineți pe Teodora ! DESCĂRCAȚI FORMULARUL 230, completați-l cu datele dvs. și mergeți la Administrația Fiscală de care aparțineți pentru a-l depune. Există varianta să-l puteți trimite la ANAF-ul de care aparțineți și prin poștă cu confirmare de primire (vezi ADRESE ANAF București și Ilfov sau ANAF ȚARĂ) sau dacă aveți cont SPV (Spațiu Privat Virtual) să-l puteți depune online !

O altă variantă, poate mai ușoară pentru unii dintre dvs., ar fi să ne contactați telefonic (0773.795.826 / 0770.260.749) sau pe mail, pentru a putea stabili o întâlnire în care să venim să-l luăm și să-l depunem noi în locul dvs.!

Evident că ne-ar ușura foarte mult sarcina varianta în care puteți depune personal la ghișeu sau alegeți să-l trimiteți direct prin poștă însă în cazul în care nu este posibil acest lucru, luați în considerare si varianta menționată mai sus. Pentru orice informație, scrieți vă rog pe adresa

NU UITAȚI: 15 MARTIE 2019 ESTE ULTIMA ZI ÎN CARE VEȚI PUTEA DEPUNE FORMULARUL !

Vă mulțumim pentru sprijin ! Fiți binecuvântați !


 

DECIZIE PRIVIND INSCRIEREA ASOCIATIEI LTD IN REGISTRUL ANAF !


Pentru a putea beneficia in continuare de deducerile fiscale, respectiv redirectionarea celor 2% din impozitul pe venit sau redirectionarea celor 20% din impozitul pe profit (in cazul firmelor), orice asociatie trebuie sa fie inscrisa in Registrul Entitatilor / Unitatilor de Cult potrivit ORDINULUI nr. 819 din 19 martie 2019. Asociatia LTD a depus formularul 163 de inscriere si in urma analizei facute de ANAF, cererea privind inscrierea in Registru A FOST APROBATA.

DECIZIE ANAF nr. 2141027/24.04.2019


 

Cele mai spectaculoase descoperiri medicale din 2013

14. 01. 02
posted by: Christian Dragomir
Accesări: 7673

FOTO: grandparents.com Anul acesta am fost martorii unor descoperiri și inovații spectaculoase în domeniul medical, care promit revoluționarea modului de tratare a pacienților și care deschid noi căi de cercetare pentru specialiștii care se luptă pentru dezvoltarea unor metode eficiente și noninvazive de depistare și tratament pentru persoanele suferinde. Iată o parte dintre acestea.

Metoda imunoterapiei pentru tratarea bolnavilor de cancer s-a clasat pe primul loc în topul celor mai importante descoperiri științifice din 2013, realizat de jurnalul Science, al Ascociației Amerciane pentru Progresul Științei. „Până în prezent, această strategie de valorificare a sistemului imunitar spre a ataca tumorile funcționează doar pentru anumite tipuri de cancer și doar în cazul câtorva pacienți, așa că este important să nu exagerăm beneficiile imediate. Dar mulți oncologi sunt convinși că asistă la nașterea unei noi și importante paradigme pentru tratamentul cancerului", a declarat editorul publicației, Tim Appenzeller.

CLARITY este o tehnică de imagistică a creierului care a schimbat în 2013 modul în care specialiștii analizează acest organ. Practic, metoda „a eliminat cel mai mare obstacol al imagisticii tradiționale a creierului", faptul că structura de lipide a organului împiedică pătrunderea luminii. Acest lucru face imposibilă analizarea în profunzime a creierului, al cărui țesut devine opac. Revoluționara metodă presupune înlocuirea acestui țesut lipidic cu un gel transparent, astfel încât cercetătorii să poată observa structurile și conexiunile creierului. Tehnica CLARITY poate fi folosită pentru analizarea creierelor cadavrelor, în scopul de a studia mai atent afecțiuni precum Alzheimer, autismul sau schizofrenia.

Anul acesta a adus o serie de inovații în ceea ce privește gadget-urile care simplifică și totodată eficientizează procedurile medicale. Unul dintre acestea este Eyes-On Glasses, o pereche de „ochelari deștepți" care ajută personalul medical să identifice mult mai rapid venele pacienților pentru a începe terapia intravenoasă, scrie Medical Daily. Cel mai important beneficiu pe care îl aduce noul dispozitiv este economia de timp. Un alt dispozitiv revoluționar este iKnife, „bisturiul inteligent" care detectează tumorile în timpul procedurilor chirurgicale. Device-ul ar putea contribui la creșterea ratei de succes în extirparea completă a cancerului, după o singură operație. În prezent, dispozitivul se află încă în teste.

Nu în ultimul rând, în 2013 printarea organelor sau a unor părți ale corpului a devenit realitate, grație tehnologiei de imprimare 3D. De exemplu, cu ajutorul revoluționarei metode, anul acesta, un grup de experți de la Universitatea Cornell a imprimat o ureche umană, iar specialiștii de la Oxford Performance Material au reconstruit trei sferturi din craniul unui pacient. Un alt exemplu este cel al lui Eric Morger, un bărbat desfigurat de intervenția chirurgicală prin care i-a fost extrasă o tumoare cât o minge de tenis. Tehnologia de scanare și imprimare 3D i-a redat bărbatului aspectul facial, dar și abilitatea de a vorbi normal, de a mânca și de a bea.

Inovațiile aduse anul acesta în domeniul medical nu se opresc, din fericire, aici. O parte deloc neglijabilă din tehnicile și metodele care păreau în trecut imposibile sunt astăzi tot mai aproape de realitate și deschid noi porți către cunoașterea misterelor corpului uman și a bolilor, dar și către descoperirea unor metode eficiente de tratare a maladiilor cu care se confruntă în prezent omenirea.

sursa: semnele timpului.ro

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

christiandragomir

CRISTIAN DRAGOMIR

Presedinte
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 773.795.826 RDS
           (+40) 724 644 197 Vodafone
Mail: asociatialtd@gmail.com
                    corina dragomir

CORINA DRAGOMIR

Membru
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 770.260.749 RDS
Mail: corydragomir@gmail.com
LTD logo Joe 2017
Sos. Giurgiului nr.131 Bloc 1 Scara 4 Apartament 127
Sector 4 Bucuresti

 

 

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !