on 10 Decembrie 2015
AFR

Onorabilului Tove Bruvik Westberg

Ambasador al Regatului Norvegiei

Ambasada Regala Norvegiana

Str. Atena nr. 18 Bucuresti


          

Incalcarile drepturilor parentale in Norvegia

Familia Marius si Ruth Bodnariu

Excelenta dumneavoastra, 
Draga Domnule Ambasador,

 

Multe salutari! Va scriu din partea Aliantei Familiilor din Romania, o miscare care promoveaza politicile pro-familie si pro-viata atat in Romania, cat si international. De asemenea promovam drepturile parentale, printre care dreptul fundamental al oricarui parinte de a creste si a trai impreuna cu copiii lor biologici.

 In ultimul timp am fost informati, cu mare ingrijorare, despre o violare extrema a drepturilor parentale ale lui Marius si Ruth Bodnariu. Suntem in contact zilnic cu familia Bodnariu, avocatii lor si alte persoane care au informatii directe despre fapte relevante si suntem profund deranjati de ceea ce concluzionam a fi nimic altceva decat o confiscare facuta de catre autoritatile norvegiene a celor cinci (5) copii ai familiei Bodnariu. Copiii acestora sunt mici, avand varste cuprinse intre trei (3) luni si sapte (7) ani. 

Read More
on 04 Martie 2015

copil din SiriaDupă fiecare bombardament, ei sunt acolo să scoată supraviețuitori de sub blocurile de ciment sub care au rămas prinși. Sunt un grup de voluntari, peste 2.200, majoritatea bărbați, dar și femei, care își spun „căștile albe”, după culoare căștilor de protecție pe care le poartă.

Read More
on 20 Octombrie 2014

perfectionismul

Poate cunoşti pe cineva care are anumite obsesii sau poate ești chiar tu o astfel de persoană. Probabil te consideri „nevinovat”, neştiind că acele obsesii se pot agrava sau pot deveni tulburări care să îți afecteze considerabil viaţa.

Read More
on 20 Octombrie 2014

24624061

După ce starea de frenezie, ce caracterizează debutul oricărei povești de dragoste, începe să pălească, partenerii descoperă că nu există relație scutită de provocări ce amenință să îi dezbine. Într-o lume în care rata divorțurilor e în creștere, unii au reușit să aducă armonia în cuplu la rang de artă pentru că au înțeles care sunt elementele ce nu pot lipsi dintr-o relație ce durează o viață.

Read More
on 23 Septembrie 2014

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

De cele mai multe ori, părinţii au anumite aşteptări de la copiii lor care sunt peste posibilităţile acestora, iar acest lucru poate afecta dezvoltarea personală a celor mici.

Read More

CONTACT US

Contact and board image LTD site

MESAJ PENTRU MĂMICILE COPIILOR SPECIALI ...

scrisoare catre mamiDragă mămică,

Îmi pare rău că nu sunt tocmai bine,
Nu sunt aşa … normală precum ar trebui.
Ştiu că eşti tristă, și cunosc durerile din inima ta,
Văd toate lacrimile rostogolindu-se pe faţa ta.
Ai aşteptat atâta vreme după mine şi acum…
Nu sunt tocmai bine,

Dar mami, răsplata ta va fi mai mare. comorile din inima ta vor fi mai multe.
Şi pentru că a trebuit să-mi dai mai multă dragoste, tandreţe şi afecțiune,
Domnul îţi va da o mai mare măsură din toate lucrurile de care ai nevoie.
Iar în anii care vor veni, oamenii vor vedea în tine roada dragostei, blândeţii, răbdării şi bunătăţii
datorită acelor lucruri pe care tu, va trebui să mi le dai mie ...

Dumnezeu, în Înţelepciunea Sa, s-a uitat jos din ceruri
Şi tocmai pentru că ştia că am nevoie de mai multă dragoste şi grijă
Te-a ales pe tine, pentru mine – cea mai bună dintre toate mămicile…

Iată-mă, aici sunt … Deşi nu sunt tocmai …. bine.

Dar, cu ajutorul Lui și al tău ... voi fi!

HOME LTD

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !