REDIRECTIONEAZA 2% CATRE TEODORA!

ÎȚI MULȚUMESC PENTRU SPRIJIN” este unul din motto-urile Asociației LTD prin care suntem recunoscători fiecăruia pentru tot suportul primit.Suntem conștienți că Dumnezeu a făcut și continuă să facă aceste minuni prin fiecare dintre voi, cei care ați fost și alegeți să fiți, în continuare, alături de Teodora! Dumnezeu să vă binecuvinteze!

NU UITAȚI: 15 MARTIE 2019 ESTE ULTIMA ZI ÎN CARE VEȚI PUTEA DEPUNE FORMULARUL 230 !

 Redirectioneaza 2 catre As LTD 2020 site

Formular 230 button

 

TRISOMIA 18 ”INCOMPATIBIL CU VIATA”. Descarca Brosura pag.1 & 2

DECIZIE PRIVIND INSCRIEREA ASOCIATIEI LTD IN REGISTRUL ANAF !


Pentru a putea beneficia in continuare de deducerile fiscale, respectiv redirectionarea celor 2% din impozitul pe venit sau redirectionarea celor 20% din impozitul pe profit (in cazul firmelor), orice asociatie trebuie sa fie inscrisa in Registrul Entitatilor / Unitatilor de Cult potrivit ORDINULUI nr. 819 din 19 martie 2019. Asociatia LTD a depus formularul 163 de inscriere si in urma analizei facute de ANAF, cererea privind inscrierea in Registru A FOST APROBATA.

DECIZIE ANAF nr. 2141027/24.04.2019


 

23/31 Ianuarie - Doi ani de la operatiile de la inima ale Teodorei

14. 01. 23
posted by: Christian Dragomir
Accesări: 7274

Herzkinder Logo23 ianuarie este probabil o zi obisnuita pentru unii. Pentru noi insa, incepand din anul 2012 aceasta zi a devenit miracolul unui nou inceput pentru Teo; un punct de reper in viata noastra si mai ales in viata Teodorei. Este ziua cand, dupa lungi si parca interminabile asteptari, inima Teodorei a inceput in sfarsit sa bata normal. Astazi se implinesc doi ani de la acel moment.

Dimineata am plecat cu Teo inspre gradinita. Era aproape de ora 8. Stand in masina la stop, mi-am adus aminte ca fix in urma cu doi ani, la aceeasi ora 8 dimineata, mergeam cu Teodora (pe care Corina o tinea in brate cu atata grija si iubire) prin pasajul care leaga spitalul Kinderklinik de AKH – Linz. Ne indreptam spre sala de operatii acolo unde medicii austrieci, calauziti direct de Dumnezeu, urmau sa faca minuni.

Am avut un sentiment de deplina multumire si recunostinta fata de Domnul pentru modul cum a lucrat si mai ales pentru minunile pe care le-a facut si continua sa le faca in dreptul Teodorei si al nostru. M-am gandit ca acum doi ani, niciun medic din Romania nu-i dadea sanse de supravietuire Teodorei dupa interventia chirurgicala la inima iar acum, mergeam cu Teo la gradinita. Mare esti Tu, Doamne, si mari sunt lucrarile Tale !

Chiar si asa, cu minuni inexplicabile din punct de vedere medical, exista oameni carora le este frica sa se implice mai mult in viata si dezvoltarea Teodorei. Recent, Teodora a facut la gradinita niste frisoane pe fondul unei raceli. Intreg personalul s-a speriat, am fost chemat de urgenta si a trebuit s-o iau acasa. Dupa cateva zile, ducand-o inapoi, am fost rugat sa dau o declaratie pe proprie raspundere cum ca imi asum intreaga responsabilitate pentru lasarea copilului la gradinita. Prin aceasta declaratie impusa, mi s-a transmis de fapt mesajul “Noi nu vrem sa ne asumam nicio responsabilitate legata de acest copil….” si mai mult – “ne declaram incapabili sa avem grija de un copil ca ea”. Nu este insa nimic nou sub soare.

In urma cu mai bine de 3 ani am externat-o pe Teo pe propria raspundere si am semnat ca imi asum responsabilitatea vietii ei; am urcat-o in avion si am dus-o in Austria pentru investigatii – macar ca riscam dosar penal pentru ca am ridicat in aer un copil cu grave probleme cardiace fara a avea asistenta medicala si fara a anunta compania de zbor – tot pe propria raspundere macar ca era de datoria statului roman sa asigure tot ce trebuia asigurat… Acum semnez din nou pentru asumarea responsabilitatii pe care ar trebui sa si-o asume altii… Ne-am obisnuit deja!

Teo dovedeste insa pofta de viata iar dorinta ei de a trai si a se dezvolta demonstreaza ca in ciuda tuturor prognozelor si a reactiilor celor din jur, Domnul isi duce planul la bun sfarsit cu ea si cu noi.

Mai jos puteti vedea un set de poze care descriu momentul operator si evolutia pana in prezent.

 

Alte articole legate de acest eveniment:

OPERATIA A REUSIT - INIMA TEODOREI BATE NORMAL. MULTUMIM ISUS !
Ce-a de-a doua operatie A REUSIT
Recuperare dificila
Recuperare dificila 2
A iesit si soarele
Teodora a fost transferata in Kinder Klinik
Teodora a fost externata
Teodora a ajuns acasa

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

christiandragomir

CRISTIAN DRAGOMIR

Presedinte
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 724.644.197 Vodafone
Mail: asociatialtd@gmail.com
corina dragomir

CORINA DRAGOMIR

Membru fondator
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 770.260.749 RDS
Mail: corydragomir@gmail.com
               

ionela pruteanu

IONELA PRUTEANU

Membru fondator
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Logo Asociatie LTD 2019 FINAL fara shadows
Sos. Giurgiului nr.131 Bloc 1 Scara 4 Apartament 127
Sector 4 Bucuresti

 

 

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !