Breaking News Logo

În urma confuziei create privind depunerea formularului 230, revin cu următoarele precizări:

Potrivit Ordinului nr. 3695 din 27 decembrie 2016 publicat în Monitorul Oficial, formularul 230 poate fi depus la ANAF doar personal de către contribuabil, trimis prin poștă sau online. Acceptarea formularelor depuse prin reprezentant neîmputernicit notarial de către funcționarul ANAF de la ghișeu, nu garantează și validarea lor ulterioară. Prin urmare, noi am decis să continuăm colectarea formularelor de la toți aceia dintre dvs. care doriți să redirecționați 2% din impozitul pe venit către Teodora, și să le trimitem pe fiecare în parte (în numele dvs. însă pe cheltuiala noastră), prin poștă cu confirmare de primire, către ANAF-urile de care aparțineți. În felul acesta vom putea avea garanția validării formularelor !

Evident că ne-ar ușura foarte mult sarcina varianta în care puteți depune personal la ghișeu sau alegeți să-l trimiteți direct prin poștă însă în cazul în care nu este posibil acest lucru, luați în considerare varianta menționată. Pentru orice informație, scrieți vă rog pe adresa asociatialtd@gmail.com

Vă mulțumim pentru sprijin ! Fiți binecuvântați !

Reclama 2 pentru 2017 pentru veniturile provenind din salarii

Descarcati varianta FARA IMPUTERNICIT !

Formular 230 button

23/31 Ianuarie - Doi ani de la operatiile de la inima ale Teodorei

14. 01. 23
posted by: Christian Dragomir
Accesări: 4157

Herzkinder Logo23 ianuarie este probabil o zi obisnuita pentru unii. Pentru noi insa, incepand din anul 2012 aceasta zi a devenit miracolul unui nou inceput pentru Teo; un punct de reper in viata noastra si mai ales in viata Teodorei. Este ziua cand, dupa lungi si parca interminabile asteptari, inima Teodorei a inceput in sfarsit sa bata normal. Astazi se implinesc doi ani de la acel moment.

Dimineata am plecat cu Teo inspre gradinita. Era aproape de ora 8. Stand in masina la stop, mi-am adus aminte ca fix in urma cu doi ani, la aceeasi ora 8 dimineata, mergeam cu Teodora (pe care Corina o tinea in brate cu atata grija si iubire) prin pasajul care leaga spitalul Kinderklinik de AKH – Linz. Ne indreptam spre sala de operatii acolo unde medicii austrieci, calauziti direct de Dumnezeu, urmau sa faca minuni.

Am avut un sentiment de deplina multumire si recunostinta fata de Domnul pentru modul cum a lucrat si mai ales pentru minunile pe care le-a facut si continua sa le faca in dreptul Teodorei si al nostru. M-am gandit ca acum doi ani, niciun medic din Romania nu-i dadea sanse de supravietuire Teodorei dupa interventia chirurgicala la inima iar acum, mergeam cu Teo la gradinita. Mare esti Tu, Doamne, si mari sunt lucrarile Tale !

Chiar si asa, cu minuni inexplicabile din punct de vedere medical, exista oameni carora le este frica sa se implice mai mult in viata si dezvoltarea Teodorei. Recent, Teodora a facut la gradinita niste frisoane pe fondul unei raceli. Intreg personalul s-a speriat, am fost chemat de urgenta si a trebuit s-o iau acasa. Dupa cateva zile, ducand-o inapoi, am fost rugat sa dau o declaratie pe proprie raspundere cum ca imi asum intreaga responsabilitate pentru lasarea copilului la gradinita. Prin aceasta declaratie impusa, mi s-a transmis de fapt mesajul “Noi nu vrem sa ne asumam nicio responsabilitate legata de acest copil….” si mai mult – “ne declaram incapabili sa avem grija de un copil ca ea”. Nu este insa nimic nou sub soare.

In urma cu mai bine de 3 ani am externat-o pe Teo pe propria raspundere si am semnat ca imi asum responsabilitatea vietii ei; am urcat-o in avion si am dus-o in Austria pentru investigatii – macar ca riscam dosar penal pentru ca am ridicat in aer un copil cu grave probleme cardiace fara a avea asistenta medicala si fara a anunta compania de zbor – tot pe propria raspundere macar ca era de datoria statului roman sa asigure tot ce trebuia asigurat… Acum semnez din nou pentru asumarea responsabilitatii pe care ar trebui sa si-o asume altii… Ne-am obisnuit deja!

Teo dovedeste insa pofta de viata iar dorinta ei de a trai si a se dezvolta demonstreaza ca in ciuda tuturor prognozelor si a reactiilor celor din jur, Domnul isi duce planul la bun sfarsit cu ea si cu noi.

Mai jos puteti vedea un set de poze care descriu momentul operator si evolutia pana in prezent.

 

Alte articole legate de acest eveniment:

OPERATIA A REUSIT - INIMA TEODOREI BATE NORMAL. MULTUMIM ISUS !
Ce-a de-a doua operatie A REUSIT
Recuperare dificila
Recuperare dificila 2
A iesit si soarele
Teodora a fost transferata in Kinder Klinik
Teodora a fost externata
Teodora a ajuns acasa

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

christiandragomir

CRISTIAN DRAGOMIR

Presedinte
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 773.795.826 RDS
           (+40) 724 644 197 Vodafone
Mail: office@lidiateodoradragomir.ro
       asociatialtd@gmail.com
                    corina dragomir

CORINA DRAGOMIR

Membru
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 723.763.485 Vodafone
           (+40) 770.260.749 RDS
Mail: corydragomir@gmail.com
Favicon
Sos. Giurgiului nr.131 Bloc 1 Scara 4 Apartament 127
Sector 4 Bucuresti