Redirectioneaza catre Teodora!

Pliant reclama AsLTD 2 OTP Final Pliant reclama AsLTD 20 OTP Final

Formular 230 button

20 ARTICLE image 2016

CONTRACT DE SPONSORIZARE  (valabil pentru firme)

Breaking News Logo

UPDATE 13.03.2019

Prin ordonanţă de urgenţă s-a aprobat prorogarea termenului de depunere a formularului 230 „Cerere privind destinaţia sumei reprezentând 2% sau 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii şi din pensii’, până la data de 31 iulie 2019, inclusiv !

Guvernul prelungește până pe 31 iulie termenul pentru depunerea Declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice, a anunțat marți (12.03.2019) premierul Viorica Dăncilă în debutul ședinței de guvern. Tot până pe 31 iulie va fi prelungit și termenul pentru depunerea formularului 230, prin care cetățenii pot redirecționa 2% din impozitul pe venit către ONG-uri. Ambele documente aveau termen – limită data de 15 martie.


MODIFICĂRI privind VARIANTA formularului 230 precum și TERMENUL LIMITĂ  DE DEPUNERE !

Site-ul ANAF a publicat în cursul acestei dimineți (16.01.2019) varianta nouă a formularului 230, versiune ce conține și posibilitatea de a redirecționa 3,5% către entitățile non-profit care sunt furnizoare licențiate de servicii sociale. Există doar câteva ONG-uri licențiate pentru toate celelalte rămânând opțiunea clasică de redirecționare a 2% din impozitul pe venit.

Noutatea cea mai "dureroasă" apare la termenul limită de depunere: potrivit noilor reglementări, ANAF a hotărât ca anul acesta termenul limită să fie 15 MARTIE 2019 și nu 25 mai, așa cum a fost în anii precedenți. Este evident că măsura este una cât se poate de nedreaptă deoarece rămân mai puțin de 2 luni, începând de azi, pentru a putea strânge și depune la termen formularele, măsură ce va face ca anul acesta să rămână mai mulți bani la bugetul de stat...

Emiți o nouă versiune a formularului în data de 16 ianuarie, la două săptămâni de la încheierea anului și reduci termenul de depunere cu 2 luni !!! Practic în loc de 5 luni cât erau până acum pentru strângerea formularelor (Ianuarie -Mai) au rămas doar 2 luni din acest moment (Ianuarie-Martie) ....prin urmare este evident că multe asociații nu vor reuși, din cauza timpului prea scurt, să mai strângă nici jumatate din ceea ce au strâns în anii anteriori.

Datorită acestui fapt, FAC UN APEL DE MOBILIZARE a acelora dintre dvs care doriți să redirectionați 2% din impozitul datorat statului pe anul trecut către Asociația LTD și în felul acesta s-o susțineți pe Teodora ! DESCĂRCAȚI FORMULARUL 230, completați-l cu datele dvs. și mergeți la Administrația Fiscală de care aparțineți pentru a-l depune. Există varianta să-l puteți trimite la ANAF-ul de care aparțineți și prin poștă cu confirmare de primire (vezi ADRESE ANAF București și Ilfov sau ANAF ȚARĂ) sau dacă aveți cont SPV (Spațiu Privat Virtual) să-l puteți depune online !

O altă variantă, poate mai ușoară pentru unii dintre dvs., ar fi să ne contactați telefonic (0773.795.826 / 0770.260.749) sau pe mail, pentru a putea stabili o întâlnire în care să venim să-l luăm și să-l depunem noi în locul dvs.!

Evident că ne-ar ușura foarte mult sarcina varianta în care puteți depune personal la ghișeu sau alegeți să-l trimiteți direct prin poștă însă în cazul în care nu este posibil acest lucru, luați în considerare si varianta menționată mai sus. Pentru orice informație, scrieți vă rog pe adresa

NU UITAȚI: 15 MARTIE 2019 ESTE ULTIMA ZI ÎN CARE VEȚI PUTEA DEPUNE FORMULARUL !

Vă mulțumim pentru sprijin ! Fiți binecuvântați !


 

DECIZIE PRIVIND INSCRIEREA ASOCIATIEI LTD IN REGISTRUL ANAF !


Pentru a putea beneficia in continuare de deducerile fiscale, respectiv redirectionarea celor 2% din impozitul pe venit sau redirectionarea celor 20% din impozitul pe profit (in cazul firmelor), orice asociatie trebuie sa fie inscrisa in Registrul Entitatilor / Unitatilor de Cult potrivit ORDINULUI nr. 819 din 19 martie 2019. Asociatia LTD a depus formularul 163 de inscriere si in urma analizei facute de ANAF, cererea privind inscrierea in Registru A FOST APROBATA.

DECIZIE ANAF nr. 2141027/24.04.2019


 

23/31 Ianuarie - Doi ani de la operatiile de la inima ale Teodorei

14. 01. 23
posted by: Christian Dragomir
Accesări: 6406

Herzkinder Logo23 ianuarie este probabil o zi obisnuita pentru unii. Pentru noi insa, incepand din anul 2012 aceasta zi a devenit miracolul unui nou inceput pentru Teo; un punct de reper in viata noastra si mai ales in viata Teodorei. Este ziua cand, dupa lungi si parca interminabile asteptari, inima Teodorei a inceput in sfarsit sa bata normal. Astazi se implinesc doi ani de la acel moment.

Dimineata am plecat cu Teo inspre gradinita. Era aproape de ora 8. Stand in masina la stop, mi-am adus aminte ca fix in urma cu doi ani, la aceeasi ora 8 dimineata, mergeam cu Teodora (pe care Corina o tinea in brate cu atata grija si iubire) prin pasajul care leaga spitalul Kinderklinik de AKH – Linz. Ne indreptam spre sala de operatii acolo unde medicii austrieci, calauziti direct de Dumnezeu, urmau sa faca minuni.

Am avut un sentiment de deplina multumire si recunostinta fata de Domnul pentru modul cum a lucrat si mai ales pentru minunile pe care le-a facut si continua sa le faca in dreptul Teodorei si al nostru. M-am gandit ca acum doi ani, niciun medic din Romania nu-i dadea sanse de supravietuire Teodorei dupa interventia chirurgicala la inima iar acum, mergeam cu Teo la gradinita. Mare esti Tu, Doamne, si mari sunt lucrarile Tale !

Chiar si asa, cu minuni inexplicabile din punct de vedere medical, exista oameni carora le este frica sa se implice mai mult in viata si dezvoltarea Teodorei. Recent, Teodora a facut la gradinita niste frisoane pe fondul unei raceli. Intreg personalul s-a speriat, am fost chemat de urgenta si a trebuit s-o iau acasa. Dupa cateva zile, ducand-o inapoi, am fost rugat sa dau o declaratie pe proprie raspundere cum ca imi asum intreaga responsabilitate pentru lasarea copilului la gradinita. Prin aceasta declaratie impusa, mi s-a transmis de fapt mesajul “Noi nu vrem sa ne asumam nicio responsabilitate legata de acest copil….” si mai mult – “ne declaram incapabili sa avem grija de un copil ca ea”. Nu este insa nimic nou sub soare.

In urma cu mai bine de 3 ani am externat-o pe Teo pe propria raspundere si am semnat ca imi asum responsabilitatea vietii ei; am urcat-o in avion si am dus-o in Austria pentru investigatii – macar ca riscam dosar penal pentru ca am ridicat in aer un copil cu grave probleme cardiace fara a avea asistenta medicala si fara a anunta compania de zbor – tot pe propria raspundere macar ca era de datoria statului roman sa asigure tot ce trebuia asigurat… Acum semnez din nou pentru asumarea responsabilitatii pe care ar trebui sa si-o asume altii… Ne-am obisnuit deja!

Teo dovedeste insa pofta de viata iar dorinta ei de a trai si a se dezvolta demonstreaza ca in ciuda tuturor prognozelor si a reactiilor celor din jur, Domnul isi duce planul la bun sfarsit cu ea si cu noi.

Mai jos puteti vedea un set de poze care descriu momentul operator si evolutia pana in prezent.

 

Alte articole legate de acest eveniment:

OPERATIA A REUSIT - INIMA TEODOREI BATE NORMAL. MULTUMIM ISUS !
Ce-a de-a doua operatie A REUSIT
Recuperare dificila
Recuperare dificila 2
A iesit si soarele
Teodora a fost transferata in Kinder Klinik
Teodora a fost externata
Teodora a ajuns acasa

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

christiandragomir

CRISTIAN DRAGOMIR

Presedinte
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 773.795.826 RDS
           (+40) 724 644 197 Vodafone
Mail: asociatialtd@gmail.com
                    corina dragomir

CORINA DRAGOMIR

Membru
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 770.260.749 RDS
Mail: corydragomir@gmail.com
LTD logo Joe 2017
Sos. Giurgiului nr.131 Bloc 1 Scara 4 Apartament 127
Sector 4 Bucuresti

 

 

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !