REDIRECTIONAREA CELOR 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT SIMPLIFICATA SI ACCESIBILA LUNAR !

header 02 OTPDin 2 februarie este în vigoare Ordinul comun MFP/MMJS/MS nr. 1.209/999/180/2018 pentru aprobarea modelului, conținutului, modalității de depunere și de gestionare a “Declarației privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, impozitului pe venit și evidența nominală a persoanelor asigurate”. Actul normativ a fost publicat în Monitorul oficial nr.101/2018.

Prin acest ordin se aprobă modelul și conținutul noului formular 112 “Declarație privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, impozitului pe venit și evidența nominală a persoanelor asigurate”, precum și anexele nr.1.1 “Anexa angajator” și nr.1.2 “Anexa asigurat” care fac parte integrantă din formularul de declaraţie.

Citeste intregul articol AICI !


 

CRISTINA LEFTER ARE NEVOIE DE SPRIJINUL NOSTRU!

17. 04. 10
posted by: As LTD
Accesări: 4191

Pe langa scopul initial de sustinere a recuperarii Teodorei, un alt obiectiv al Asociatiei LTD este acela de a se implica/ajuta si alte cauze umanitare (in masura in care resursele materiale sau financiare permit acest lucru).

Facem un apel ca impreuna sa sustinem o fetita in varsta de 13 ani, CRISTINA ADRIANA LEFTER, care a fost recent operata la inima la Targu Mures insa in timpul operatiei au aparut complicatii care au dus la o intrerupere a oxigenarii creierului. Sunt necesare noi investigatii, analize sau posibile alte interventii chirurgicale insa toate acestea implica cheltuieli pe care familia nu si le poate permite. In acest sens, familia a deschis un cont personal pentru a putea fi ajutati din punct de vedere financiar. Publicam mai jos contul familiei Lefter. (@Facebook ID - Marian Lefter sau RATB-istii inimosi numai la Bravo Romania)

Ultimul mesaj postat de tatal Cristinei pe facebook este un apel emotionant la rugaciune:

"Va rog din suflet, rugati-va pentru fetita mea Cristina. Nu s-a mai trezit deloc de cînd a operat-o. Ea este soarele meu ... inima mea ... fara ea nu mai pot trai ... Daca s-ar putea să-mi ia mie creierul si sa il dau ei sa de facă bine; sa mă chinui eu in locul ei ..." - sunt cuvintele dlui Marian Lefter, tatal Cristinei!

Puteti viziona cazul Cristinei Lefter intr-un material prezentat de ANTENA 1 in cadrul emisiunii BRAVO ROMANIA! VIDEO

Articol "Bravo România! Povestea incredibilă a 12 oameni simpli care vor să salveze o fată bolnavă de inimă"

TITULAR: LEFTER MARIAN
IBAN: RO20 BRDE 410 SV 6710 5954 100
SWIFT BRDEROBU Agentia APUSULUI

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

christiandragomir

CRISTIAN DRAGOMIR

Presedinte
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 773.795.826 RDS
           (+40) 724 644 197 Vodafone
Mail: office@lidiateodoradragomir.ro
       asociatialtd@gmail.com
                    corina dragomir

CORINA DRAGOMIR

Membru
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 723.763.485 Vodafone
           (+40) 770.260.749 RDS
Mail: corydragomir@gmail.com
Favicon
Sos. Giurgiului nr.131 Bloc 1 Scara 4 Apartament 127
Sector 4 Bucuresti