DECIZIE PRIVIND INSCRIEREA ASOCIATIEI LTD IN REGISTRUL ANAF !


Pentru a putea beneficia in continuare de deducerile fiscale, respectiv redirectionarea celor 2% din impozitul pe venit sau redirectionarea celor 20% din impozitul pe profit (in cazul firmelor), orice asociatie trebuie sa fie inscrisa in Registrul Entitatilor / Unitatilor de Cult potrivit ORDINULUI nr. 819 din 19 martie 2019. Asociatia LTD a depus formularul 163 de inscriere si in urma analizei facute de ANAF, cererea privind inscrierea in Registru A FOST APROBATA.

DECIZIE ANAF nr. 2141027/24.04.2019


 

×

Eroare

[sigplus] Critical error: Image gallery folder teodora/2013 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Teodora in 2013

13. 11. 12
posted by: Christian Dragomir
Accesări: 4986

[sigplus] Critical error: Image gallery folder teodora/2013 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

cuvantul TeodoreiPrin harul si ajutorul Domnului Isus suntem in 2013. Am intrat in acest an alaturi de El dar si de pretiosul dar pe care ni l-a daruit: TEODORA. Daca spre finalul anului 2010 nu mai aveam sanse omenesti de a o mai pastra pe Teo in viata si implicit nu speram ca vom petrece macar un Craciun impreuna, iata ca Domnul nostru, acelasi care a facut minuni in trecut, isi confirma Cuvantul sfant si astazi facandu-si Numele de slava si cinste, ne-a ajutat sa petrecem cel de-al treilea Craciun impreuna cu Teo (iar prin credinta spunem ca vom mai petrece multe altele impreuna pana va veni El). Luna aceasta se implineste un an de cand Teodora a fost operata la inima.

Evolutia ei a fost si este una favorabila in ciuda a tot ce implica acest diagnostic si implicit dezvoltarea post-operatorie. In prezent, dupa cum bine stiti din postarile anterioare, face recuperare psiho-motorie si chiar si in acest domeniu rezultatele sunt bune. Maine (07 ianuarie 2013) urmeaza o noua internare in spitalul dr. Robanescu pentru inca doua saptamani de recuperare. Despre fiecare situatie (operatia la inima si evolutia din acest an cat si evolutia recuperatorie) voi scrie ulterior. Acum o las pe Teodora sa va salute, sa va multumeasca pentru rugaciuni si sprijinul acordat pe intreg parcursul anului 2012 si mai ales sa va "viruseze" cu zambetul ei molipsitor.

Dumnezeu, prin Domnul nostru Isus Hristos, sa va binecuvinteze !

{gallery}teodora/2013{/gallery}

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

christiandragomir

CRISTIAN DRAGOMIR

Presedinte
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 724.644.197 Vodafone
Mail: asociatialtd@gmail.com
corina dragomir

CORINA DRAGOMIR

Membru fondator
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 770.260.749 RDS
Mail: corydragomir@gmail.com
               

ionela pruteanu

IONELA PRUTEANU

Membru fondator
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Logo Asociatie LTD 2019 FINAL fara shadows
Sos. Giurgiului nr.131 Bloc 1 Scara 4 Apartament 127
Sector 4 Bucuresti

 

 

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !