on 27 Ianuarie 2021

Termenul anual pentru depunerea declarației unice pentru persoanele fizice autorizate și alți profesioniști va fi mutat, începând cu anul 2021, pe 25 mai, conform unei legi oficializate aseară.

În esență, termenul vechi de 15 martie era considerat nerealist - așa cum s-a și dovedit, de fapt, în ultimii ani, acesta fiind amânat de fiecare dată - astfel că se va trece la data limită de 25 mai, arată site-ul avocatnet.ro. Totodată, până la aceeași dată se va depune și formularul 230, pentru redirecționarea unei părți din impozitul pe venit, mai notează sursa citată.

Read More
on 16 Ianuarie 2022

Începutul anului 2022 a adus, atât în dreptul nostru dar cu precădere în dreptul Teodorei, provocări și urgențe medicale majore care au creat durere, îngrijorare și incertitudine. Operația de urgență din data de 04 ianuarie de hernie diafragmatică a fost o veste ce a picat ca un trăznet. Pe când speram în evoluții motorii din ce în ce mai bune, ne-am văzut obligați, din cauza intervenției chirurgicale, să reluăm procesul anevoios de recuperare postoperator … spun ”să reluăm” deoarece exact acum 10 ani (23 ianuarie 2012) Teodora suferea cele cinci intervenții chirurgicale, dintre care două la inimă, și urma perioada dureroasă de recuperare, perioadă ce a durat mai bine de opt luni!

Read More
on 04 Septembrie 2020

Obligația de a declara beneficiarul real pentru asociații și fundații a apărut odată cu intrarea în vigoare a Legii 129/2019. Primul termen până la care ONG-urile trebuiau să depună această declarație a fost 21 iulie 2020 (12 luni de la intrarea în vigoare a legii). In perioada stării de urgență – prin OUG 29/2020 – data limită a fost amânata până la 14 august 2020.

Read More
on 11 Martie 2020

Logo Asociatie LTD 2019 FINAL fara shadowsAsociația Lidia Teodora Dragomir a fost concepută inițial cu scopul de a avea cadrul legal care să ne ajute să-i putem oferi Teodorei îngrijirea adecvată, susținerea necesară în vederea recuperării neuro-psiho-motorii precum și accesul la tratamente medicale de specialitate.

Am fost plăcut surprinși să vedem cum povestea miraculoasă de viață a Teodorei a devenit o încurajare și un motiv de speranță pentru cei care trec prin circumstanțe grele. Suntem uimiți să vedem cum Dumnezeu ne-a binecuvântat și a folosit suferința noastră pentru a deschide noi oportunități de implicare în cauze umanitare similare… Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Asociația LTD și ajută-ne să ajutăm! Îți mulțumim pentru sprijin!

Formular 230 button

optiune redirectionare 2 ani
on 13 Februarie 2020

Ne-ar ajuta enorm dacă AȚI DEPUNE PERSONAL FORMULARUL 230 la Administrația Fiscală de care aparțineți și mai mult dacă AȚI ALEGE OPȚIUNEA PENTRU REDIRECȚIONARE TIMP DE 2 ANI ! Vă mulțumim anticipat tuturor celor care veți alege s-o susțineți pe Teodora și acțiunile umanitare ale Asociației Lidia Teodora Dragomir! Dumnezeu să vă binecuvinteze!

TRISOMIA 18 ”INCOMPATIBIL CU VIAȚA”. Descarcă Broșura pag.1 & 2

CONTACT US

Contact and board image LTD site

MESAJ PENTRU MĂMICILE COPIILOR SPECIALI ...

scrisoare catre mamiDragă mămică,

Îmi pare rău că nu sunt tocmai bine,
Nu sunt aşa … normală precum ar trebui.
Ştiu că eşti tristă, și cunosc durerile din inima ta,
Văd toate lacrimile rostogolindu-se pe faţa ta.
Ai aşteptat atâta vreme după mine şi acum…
Nu sunt tocmai bine,

Dar mami, răsplata ta va fi mai mare. comorile din inima ta vor fi mai multe.
Şi pentru că a trebuit să-mi dai mai multă dragoste, tandreţe şi afecțiune,
Domnul îţi va da o mai mare măsură din toate lucrurile de care ai nevoie.
Iar în anii care vor veni, oamenii vor vedea în tine roada dragostei, blândeţii, răbdării şi bunătăţii
datorită acelor lucruri pe care tu, va trebui să mi le dai mie ...

Dumnezeu, în Înţelepciunea Sa, s-a uitat jos din ceruri
Şi tocmai pentru că ştia că am nevoie de mai multă dragoste şi grijă
Te-a ales pe tine, pentru mine – cea mai bună dintre toate mămicile…

Iată-mă, aici sunt … Deşi nu sunt tocmai …. bine.

Dar, cu ajutorul Lui și al tău ... voi fi!

HOME LTD

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !