TRAIESC DATORITA LUI . . .

header 07.jpg

REDIRECTIONEAZA 2% CATRE TEODORA!

ÎȚI MULȚUMESC PENTRU SPRIJIN” este unul din motto-urile Asociației LTD prin care suntem recunoscători fiecăruia pentru tot suportul primit.Suntem conștienți că Dumnezeu a făcut și continuă să facă aceste minuni prin fiecare dintre voi, cei care ați fost și alegeți să fiți, în continuare, alături de Teodora! Dumnezeu să vă binecuvinteze!

NU UITAȚI: 15 MARTIE 2019 ESTE ULTIMA ZI ÎN CARE VEȚI PUTEA DEPUNE FORMULARUL 230 !

 Redirectioneaza 2 catre As LTD 2020 site

Formular 230 button

 

TRISOMIA 18 ”INCOMPATIBIL CU VIATA”. Descarca Brosura pag.1 & 2

DESPRE MINE . . .

header 03M-am nascut in 05 Aprilie 2010 intr-o conditie medicala declarata de medici, incompatibila cu viata. Diagnosticata cu Trisomia 18 (Syndrom Edwards), malformatie cardiaca complexa (DORV) si inca multe alte afectiuni depistate ulterior, am inceput din acel moment lupta pentru supravietuire. Puteti citi aici "Povestea mea" si totodata sa urmariti filmul complet al operatiilor la inima ! Sper sa pot fi o incurajare pentru toti cei care veti cunoaste povestea mea de viata !

 

DECIZIE PRIVIND INSCRIEREA ASOCIATIEI LTD IN REGISTRUL ANAF !


Pentru a putea beneficia in continuare de deducerile fiscale, respectiv redirectionarea celor 2% din impozitul pe venit sau redirectionarea celor 20% din impozitul pe profit (in cazul firmelor), orice asociatie trebuie sa fie inscrisa in Registrul Entitatilor / Unitatilor de Cult potrivit ORDINULUI nr. 819 din 19 martie 2019. Asociatia LTD a depus formularul 163 de inscriere si in urma analizei facute de ANAF, cererea privind inscrierea in Registru A FOST APROBATA.

DECIZIE ANAF nr. 2141027/24.04.2019


 

Info Teo - 27.11.2010

13. 11. 07
posted by: Christian Dragomir
 LUPTA, EPUIZARE, DEZNADEJDE, INTREBARI, INCREDERE, CREDINTA

info teo 026 cuvinte care definesc starile prin care noi trecem. De multe ori, in functie de moment si de situatie, oricare dintre cele 6 cuvinte, poate trece pe primul loc iar celelate, sa-si schimbe pozitia. Multumim Lui ca nu avem in lista cuvantul:ABANDON, ci doar, mergem INAINTE. Imi cer scuze fata de aceia dintre dvs care ati urmarit site-ul nostru in speranta ca veti gasi stiri de ultima ora legate de evolutia starii de sanatate a Teodorei si din pacate nu ati gasit. Starea mea spirituala si fizica, nu mi-a permis sa mai pot scrie sau sa mai fac vreo lucrare in ultimele 2 saptamani. Teodora a fost la pragul dintre viata si moarte de cel putin 2-3 ori, momente care ne-au zdruncinat serios credinta si linistea sufleteasca.

Am acceptat de mult faptul ca Teodora, fiind incredintata in bratul Domnului ar putea pleca oricand dar, credeti-ma, e cumplit de dureros sa-ti tii copilul de mana si sa astepti…sa plece. Doare si din pacate nu exista medicament pentru durerea asta. Noi insine, vazand suferinta ei (se poate observa si din pozele postate) am rugat pe Domnul sa ii usureze suferinta si s-o ia in slava Lui. Se pare ca nu este voia Lui ca ea sa plece. Cel putin nu pentru moment. Am avut 6 zile de cosmar in care ne-am rugat si aproape ca nu mai stiam ce sa facem. Pentru prima oara in viata mea de credinta, s-a produs un oarecare blocaj psihic de asa maniera incat nu ma mai puteam concentra nici sa ma rog. Multumesc Domnului ca exista un “Tatal nostru” scris in Biblie si in momente de criza…apelezi la el.

 info teo 03 info teo 05   info teo 06

In prezent starea de sanatate a Teodorei este relativ buna. Mult imbunatatita fata de zilele cumplite prin care am trecut. Azi dimineata a fost deconectata iar de la aparate (oxigen) si a raspuns destul de bine, saturatia a fost intre 75-85%. Spre seara insa, i-a fost pus oxigenul din nou pentru ca se decompensase pana inspre 60%. Este o lupta teribila in care am pornit cu sansa a doua de la inceput. O lupta in care omeneste, suntem invinsi insa avem de partea noastra pe UNUL care din toate punctele de vedere, nu a pierdut nicio batalie.

Pe langa boala, trebuie sa tinem piept si epuizarii fizice, psihice si de multe ori si spirituale. Sunt 8 luni de chin, de alergaturi si sperante spulberate de medici si diagnostice fatale, 8 luni de vise ucise in care situatia de multe ori nu ne-a mai permis nici sa visam. In situatia de fata pare ca nimeni nu mai e dispus la interventie chirurgicala pe cord si nu ne ramane decat sa…asteptam. Sa asteptam….ce !?!? sau…pe cine !?

Ori pe Isus cu vindecarea deplina venita in urma increderii noastre ca EL, chiar si in situatia asta poate sa lucreze si sa-i dea Teodorei sanatatea deplina in Numele Lui, ori …tot pe Isus cu posibilitatea ca EL s-o ia ACASA. E teribil de greu sa-ti internezi copilul in spital si sa nu stii daca il mai aduci viu acasa sau….

In zilele acelea in care am crezut ca va pleca, am fost, ca orice om care ia in calcul si aceasta varianta ca fiind posibila, sa-i cumpar Teodorei …. “loc de odihna”. Unii cumpara jucarii pentru copii lor, altii ii plimba prin locuri frumoase si pline de veselie, eu a trebuit sa umblu prin cimitir, cautand un posibil loc pentru odihna fetitei noastre. Credeti-ma, nu pot exprima in cuvinte ceea ce am simtit facand asta. Am reusit sa fac si asta (coruptia este foarte mare si in acest domeniu dar nu vreau sa discut despre acest lucru) si sper sa fie folosit acel loc cat mai tarziu posibil.

info teo 01Noi omeneste am facut tot ceea ce se putea face, de aici incolo totul depinde numai de Domnul Isus. Stim ca cel mai bun lucru pentru Teo si pentru noi este VOIA LUI. Chiar daca doare de multe ori, chiar daca zdrobeste si provoaca rani adanci, putem spune, Doamne Isuse, nu cum voim noi, ci cum voiesti TU. Multumim pentru tot ceea ce vine de la Tine Doamne si avem incredere ca TU vei face ceea ce este mai bine. Lucrarile Tale sunt desavarsite. Azi dimineata, citind Cuvantul sfant, Domnul mi-a dat un verset de incurajare: “Mai era samanta in granare? Nici via, nici smochinul, nici rodiul si nici maslinul, n-au mai adus nimic. Dar din ziua aceasta, Imi voi da binecuvantarea Mea” Hagai 2:19. Fie, Doamne, binecuvantarea Ta peste noi, sub orice forma ar fi ea, si faca-se Voia Ta, precum in cer, si in familia noastra, AMIN.

Va  multumim tuturor celor care ne sprijiniti in rugaciune si ne rugam ca Domnul, Dumnezeul lui Avraam, Isac si Iacov sa va rasplateasca efortul.
Multumesc si bisericilor din diaspora (in special Bisericii din Haid (Austria) – Pastor Mihai Fehr si Bisericii din Amstteten – Pastor Daniel Catana) pentru incurajari si rugaciuni. Domnul sa va rasplateasca. Credeti, impreuna cu noi, ca Domnul nostru poate face si azi minuni mari.

Purtati-o in rugaciune si pe Corina, sotia mea, care sta cu Teodora in spital si vegheaza la capul patului ei. Este nedormita de multa vreme si aproape extenuata. Mie nu mi se permite accesul in salon ca sa o pot ajuta.  Am reusit sa intru doar fugitiv acolo in rest, mi s-a permis sa stau doar in momentul in care Teo a fost foarte grav.
Rugati-va si pentru ea ca Domnul s-o intareasca.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

christiandragomir

CRISTIAN DRAGOMIR

Presedinte
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 724.644.197 Vodafone
Mail: asociatialtd@gmail.com
corina dragomir

CORINA DRAGOMIR

Membru fondator
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 770.260.749 RDS
Mail: corydragomir@gmail.com
               

ionela pruteanu

IONELA PRUTEANU

Membru fondator
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Logo Asociatie LTD 2019 FINAL fara shadows
Sos. Giurgiului nr.131 Bloc 1 Scara 4 Apartament 127
Sector 4 Bucuresti

 

 

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !