Tipărire

Gestul emotionant al unui tata pentru fiul sau

14. 12. 11
Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2015
Creat: 11 Decembrie 2014

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Ce ar face un soț dacă soția lui, la prima ei sarcină, ar muri? Şi dacă primul lui copil, născut prematur, s-ar afla la un pas de moarte? Probabil toţi ne gândim la aceleaşi lucruri. Chris Picco a ales să cânte.

În luna august, Asheley şi Chris Picco publicau o poză pe Facebook, cu picioarele lor şi, între ele, o pereche de pantofi de nou-născut, pe care scria „Coming soon”. Tânara pereche, căsătorită de 7 ani, aştepta naşterea primului ei copil în luna februarie 2015. Însă venirea lui s-a produs la data de 8 noiembrie 2014, la doar 24 de săptămâni, prin cezariană, din cauza unor complicaţii de sarcină. În ciuda eforturilor medicilor, în timp ce micuţul Lennon venea pe lume, viaţa lui Ashley se stingea, relatează news10.net.

Rămas văduv, Chris a avut de înfruntat probabil cele mai grele zile, petrecând ore în şir lângă incubatorul în care Lennon se zbătea între viaţă şi moarte, înconjurat de medici şi asistente. În mijlocul disperării şi a durerii, Chris şi-a amintit cum, în timp ce se afla în burta mamei, Lennon se mişca de fiecare dată când auzea muzică. A cerut voie să-şi aducă chitara şi a început să cânte pentru fiul său muribund. La doar câteva ore după aceea, Lennon James Picco murea în braţele tatălui său.

Sunt foarte recunoscător pentru cele patru zile de neuitat pe care le-am petrecut cu el. Mămica lui ar fi fost foarte fericită să-l vadă, să-l atingă, să-i facă baie, să-i cânte, aşa cum am avut eu privilegiul”, spunea Chris. Nu-i lipsesc motive să plângă, să se revolte, să strige, să dispere, pentru că nu a pierdut doar două persoane dragi, ci şi o viaţă alături de soţia şi fiul lui, planuri, speranţe şi bucurii. Şi, cu toate acestea, are motive de bucurie. „Am fost foarte binecuvântat şi onorat să-l iubesc înainte de a fi întocmit, în timp ce mămica lui îl purta în pântece, să stau față în față cu el și să-i țin în braţe micuţul corp în timp ce spuneam «deocamdată, la revedere!»” mărturisește Chris Picco, potrivit Huffington Post.

„Nu ai nevoie decât de dragoste!” este declaraţia cu care îşi încheie Chris Picco mesajul. Dragoste care să te provoace să faci ceea ce altora le pare a fi o nebunie, care să te ajute să te ridici atunci când cazi, care să te facă să zâmbeşti când lacrimile îţi inundă obrajii, care te ajută să fii recunoscător chiar şi pentru puţinul pe care-l primeşti şi care îţi dă speranţa reîntâlnirii.

sursa: semneletimpului.ro

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !