TRĂIESC DATORITĂ LUI . . .

header 05.jpg

Teodora a fost internata in aceasta seara la spitalul Budimex

14. 09. 18
Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2015
Creat: 18 Septembrie 2014

internare 18 septambrieDe cateva zile (mai exact de duminca seara), au inceput sa apara stari febrile oscilante si destul de ridicate. Duminica seara temperatura ajunsese la peste 40grd; ulterior, in urma administrarii unor medicamente antitermice, temperatura a mai scazut insa nu sub 38grd fapt care ne-a pus pe ganduri. Deoarece nu au aparut alte simptome care sa identifice vreo raceala (tuse, secretii....etc) i-am administrat luni si marti medicamentele clasice pentru scaderea temperaturii (panadol, nurofen, supozitoare). Vazand ca nu scade temperatura sub 38grd cu toate antitermicele date, am decis ca miercuri dupa-amiaza sa merg cu Teo la doctorita de familie pentru un consult.

Ne-a primit, ne-a consultat si....ne-a pasat (pot spune) in grija (responsabilitatea) altui medic deoarece nu a reusit sa identifice cauza starilor febrile. Ne-a recomandat un examen de urocultura insa biletul de trimitere dat nu a fost pentru asa ceva ci pentru...un consult la un alt medic pediatru. Am vorbit si am stabilit o programare a doua zi la Regina Maria pentru recoltare si analize insa, dimineata la prima ora, odata ajunsi acolo, acestia au constatat ca avem bilet de trimitere pentru un consult la un alt medic pediatru si nu pentru....recoltare, situatie in care casa de asigurari nu mai acoperea aceste cheltuieli si dupa cum era normal si "logic" pentru tara noastra, a trebuit sa le platim din buzunar. Trebuia facuta urocultura pentru a putea incepe tratamentul (dat de medicul de familie) cu augmentin. Am crezut ca lucrurile au intrat pe fagas normal deoarece chiar dupa prima doza de antibiotic, Teodora a raspuns pozitiv si temperatura a scazut ajungand in limite normale ea incepand sa manance mult mai bine si sa se joace deja.

Spre seara insa, lucrurile s-au schimbat radical. Din senin, imediat ce s-a trezit dupa somnul de amiaza, Teo a inceput sa faca crize de tremur din cauza unor frisoane. Am crezut initial ca sunt crize de la inima ! Ne-am speriat ! Se schimbase culoarea pielii, mainile si picioarele erau reci si aproape ca se inegrisera din cauza lipsei de circulatie a sangelui, se marmorase si se chircise devenind foarte incordata. Buzele erau vinetii ... Nu mai stiam ce sa facem ! Am pus ceva gros pe ea, am invelit-o intr-o patura si am fugit cu ea la cabinetul doctorului Stanciu. Ne-a primit....desi nu primeste urgente de felul acesta la cabinet. Dupa nici doua minute de consult, ne-a spus ca este de internat deoarece are o infectie cu o bacterie care ii creeaza aceste stari febrile si situatia nu se poate remedia cu augmentin administrat oral ci doar intravenos. Ne-a trimis direct pe sectia lui, la etajul 7. Daca mergeam la urgenta, avand in vedere conflictele si orgoliile existente intre medici, cu siguranta nu mai eram repartizati la el.

Prin urmare, Teo este din nou internata la Budimex, iar noi ne reamintim (nicidecum cu placere) de zilele/lunile de spitalizare petrecute acolo. Credem ca internarea aceasta va fi de scurta durata si ca Domnul va lucra restaurand starea de sanatate a Teodorei cat mai repede posibil. Rugati-va in sensul acesta impreuna cu noi. Dumnezeu sa va binecuvinteze !

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

DESPRE MINE . . .

header 08

M-am născut în 05 Aprilie 2010 într-o condiție medicală declarată de medici, incompatibilă cu viața. Diagnosticată cu Trisomia 18 (Syndrom Edwards), malformație cardiacă complexă (DORV) și multe alte afecțiuni depistate ulterior, am început din acel moment lupta pentru supraviețuire. Puteți citi aici "Povestea mea"  și totodată să urmăriți filmul complet al operațiilor la inimă ! Sper să pot fi o încurajare pentru toți cei care veți cunoaște povestea mea de viață !


 

CONTACT US

Contact and board image LTD site

MESAJ PENTRU MĂMICILE COPIILOR SPECIALI ...

scrisoare catre mamiDragă mămică,

Îmi pare rău că nu sunt tocmai bine,
Nu sunt aşa … normală precum ar trebui.
Ştiu că eşti tristă, și cunosc durerile din inima ta,
Văd toate lacrimile rostogolindu-se pe faţa ta.
Ai aşteptat atâta vreme după mine şi acum…
Nu sunt tocmai bine,

Dar mami, răsplata ta va fi mai mare. comorile din inima ta vor fi mai multe.
Şi pentru că a trebuit să-mi dai mai multă dragoste, tandreţe şi afecțiune,
Domnul îţi va da o mai mare măsură din toate lucrurile de care ai nevoie.
Iar în anii care vor veni, oamenii vor vedea în tine roada dragostei, blândeţii, răbdării şi bunătăţii
datorită acelor lucruri pe care tu, va trebui să mi le dai mie ...

Dumnezeu, în Înţelepciunea Sa, s-a uitat jos din ceruri
Şi tocmai pentru că ştia că am nevoie de mai multă dragoste şi grijă
Te-a ales pe tine, pentru mine – cea mai bună dintre toate mămicile…

Iată-mă, aici sunt … Deşi nu sunt tocmai …. bine.

Dar, cu ajutorul Lui și al tău ... voi fi!

HOME LTD

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !