TRAIESC DATORITA LUI . . .

header 03.jpg

DESPRE MINE . . .

header 03M-am nascut in 05 Aprilie 2010 intr-o conditie medicala declarata de medici, incompatibila cu viata. Diagnosticata cu Trisomia 18 (Syndrom Edwards), malformatie cardiaca complexa (DORV) si inca multe alte afectiuni depistate ulterior, am inceput din acel moment lupta pentru supravietuire. Puteti citi aici "Povestea mea" si totodata sa urmariti filmul complet al operatiilor la inima ! Sper sa pot fi o incurajare pentru toti cei care veti cunoaste povestea mea de viata !

 

DECIZIE PRIVIND INSCRIEREA ASOCIATIEI LTD IN REGISTRUL ANAF !


Pentru a putea beneficia in continuare de deducerile fiscale, respectiv redirectionarea celor 2% din impozitul pe venit sau redirectionarea celor 20% din impozitul pe profit (in cazul firmelor), orice asociatie trebuie sa fie inscrisa in Registrul Entitatilor / Unitatilor de Cult potrivit ORDINULUI nr. 819 din 19 martie 2019. Asociatia LTD a depus formularul 163 de inscriere si in urma analizei facute de ANAF, cererea privind inscrierea in Registru A FOST APROBATA.

DECIZIE ANAF nr. 2141027/24.04.2019


 

Teodora a fost internata in aceasta seara la spitalul Budimex

14. 09. 18
posted by: As LTD

internare 18 septambrieDe cateva zile (mai exact de duminca seara), au inceput sa apara stari febrile oscilante si destul de ridicate. Duminica seara temperatura ajunsese la peste 40grd; ulterior, in urma administrarii unor medicamente antitermice, temperatura a mai scazut insa nu sub 38grd fapt care ne-a pus pe ganduri. Deoarece nu au aparut alte simptome care sa identifice vreo raceala (tuse, secretii....etc) i-am administrat luni si marti medicamentele clasice pentru scaderea temperaturii (panadol, nurofen, supozitoare). Vazand ca nu scade temperatura sub 38grd cu toate antitermicele date, am decis ca miercuri dupa-amiaza sa merg cu Teo la doctorita de familie pentru un consult.

Ne-a primit, ne-a consultat si....ne-a pasat (pot spune) in grija (responsabilitatea) altui medic deoarece nu a reusit sa identifice cauza starilor febrile. Ne-a recomandat un examen de urocultura insa biletul de trimitere dat nu a fost pentru asa ceva ci pentru...un consult la un alt medic pediatru. Am vorbit si am stabilit o programare a doua zi la Regina Maria pentru recoltare si analize insa, dimineata la prima ora, odata ajunsi acolo, acestia au constatat ca avem bilet de trimitere pentru un consult la un alt medic pediatru si nu pentru....recoltare, situatie in care casa de asigurari nu mai acoperea aceste cheltuieli si dupa cum era normal si "logic" pentru tara noastra, a trebuit sa le platim din buzunar. Trebuia facuta urocultura pentru a putea incepe tratamentul (dat de medicul de familie) cu augmentin. Am crezut ca lucrurile au intrat pe fagas normal deoarece chiar dupa prima doza de antibiotic, Teodora a raspuns pozitiv si temperatura a scazut ajungand in limite normale ea incepand sa manance mult mai bine si sa se joace deja.

Spre seara insa, lucrurile s-au schimbat radical. Din senin, imediat ce s-a trezit dupa somnul de amiaza, Teo a inceput sa faca crize de tremur din cauza unor frisoane. Am crezut initial ca sunt crize de la inima ! Ne-am speriat ! Se schimbase culoarea pielii, mainile si picioarele erau reci si aproape ca se inegrisera din cauza lipsei de circulatie a sangelui, se marmorase si se chircise devenind foarte incordata. Buzele erau vinetii ... Nu mai stiam ce sa facem ! Am pus ceva gros pe ea, am invelit-o intr-o patura si am fugit cu ea la cabinetul doctorului Stanciu. Ne-a primit....desi nu primeste urgente de felul acesta la cabinet. Dupa nici doua minute de consult, ne-a spus ca este de internat deoarece are o infectie cu o bacterie care ii creeaza aceste stari febrile si situatia nu se poate remedia cu augmentin administrat oral ci doar intravenos. Ne-a trimis direct pe sectia lui, la etajul 7. Daca mergeam la urgenta, avand in vedere conflictele si orgoliile existente intre medici, cu siguranta nu mai eram repartizati la el.

Prin urmare, Teo este din nou internata la Budimex, iar noi ne reamintim (nicidecum cu placere) de zilele/lunile de spitalizare petrecute acolo. Credem ca internarea aceasta va fi de scurta durata si ca Domnul va lucra restaurand starea de sanatate a Teodorei cat mai repede posibil. Rugati-va in sensul acesta impreuna cu noi. Dumnezeu sa va binecuvinteze !

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

christiandragomir

CRISTIAN DRAGOMIR

Presedinte
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 724.644.197 Vodafone
Mail: asociatialtd@gmail.com
corina dragomir

CORINA DRAGOMIR

Membru fondator
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 770.260.749 RDS
Mail: corydragomir@gmail.com
               

ionela pruteanu

IONELA PRUTEANU

Membru fondator
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Logo Asociatie LTD 2019 FINAL fara shadows
Sos. Giurgiului nr.131 Bloc 1 Scara 4 Apartament 127
Sector 4 Bucuresti

 

 

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !