TRĂIESC DATORITĂ LUI . . .

header 06.jpg

Teodora a facut varicela

14. 06. 24
Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2015
Creat: 24 Iunie 2014

virusvaricela-bearDe aproximativ o saptamana Teodora a fost inscrisa si merge in Centru de Recuperare "Sfantul Vasile" din sectorul 4. Am facut demersurile necesare acestui transfer deoarece gradinita pentru Hipoacuzici din str. Nae Caramfil (langa Parcul Herastrau) era prea departe de casa (noi locuim in partea de sud a Bucurestiului iar gradinita se afla in partea de nord). Conditiile de inscriere si primire in centru inclusiv incadrarea la tipul de program de frecventa sunt discutabile (legal vorbind) insa nu vreau sa le aduc in atentia nimanui. Acesta este sistemul socio-medical din Romania si...trebuie ne supunem lui chiar daca de multe ori suntem nedreptatiti desi suntem platitori ai asigurarilor medicale.

Conditiile sunt (dintr-o prima impresie) bune iar personalul destul de dragut si atent cu Teo. Momentan este incadrata la program de 4 ore insa speram ca programul sa poata fi prelungit pentru a putea si noi sa ne (pastram) vedem  de serviciile noastre. Dupa numai o saptamana de mers la centru, suntem nevoiti s-o tinem acasa pentru urmatoarele doua saptamani deoarece a facut varicela. O forma relativ usoara insa destul de suparatoare. Azi noapte temperatura a atins si 39.8 ceea ce pentru o astfel de boala a copilariei este destul de grav insa ne-am rugat, i-am administrat putin Panadol si intr-o ora temperatura ajunsese deja la 38.6 Slavit sa fie Domnul !

Am mers cu ea la medicul de familie si in prezent este sub tratament. Multumim Domnului ca si eu si Corina am facut aceasta boala in copilarie (eu la o varsta mai mare) insa acum nu mai suntem expusi niciunui risc. Rugati-va impreuna cu noi ca Domnul sa lase vindecarea Lui peste Teo si perioada asta sa fie cat mai scurta cu putina.

despre varicela (varsat de vant) puteti citi mai multe A I C I

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

DESPRE MINE . . .

header 08

M-am născut în 05 Aprilie 2010 într-o condiție medicală declarată de medici, incompatibilă cu viața. Diagnosticată cu Trisomia 18 (Syndrom Edwards), malformație cardiacă complexă (DORV) și multe alte afecțiuni depistate ulterior, am început din acel moment lupta pentru supraviețuire. Puteți citi aici "Povestea mea"  și totodată să urmăriți filmul complet al operațiilor la inimă ! Sper să pot fi o încurajare pentru toți cei care veți cunoaște povestea mea de viață !


 

CONTACT US

Contact and board image LTD site

MESAJ PENTRU MĂMICILE COPIILOR SPECIALI ...

scrisoare catre mamiDragă mămică,

Îmi pare rău că nu sunt tocmai bine,
Nu sunt aşa … normală precum ar trebui.
Ştiu că eşti tristă, și cunosc durerile din inima ta,
Văd toate lacrimile rostogolindu-se pe faţa ta.
Ai aşteptat atâta vreme după mine şi acum…
Nu sunt tocmai bine,

Dar mami, răsplata ta va fi mai mare. comorile din inima ta vor fi mai multe.
Şi pentru că a trebuit să-mi dai mai multă dragoste, tandreţe şi afecțiune,
Domnul îţi va da o mai mare măsură din toate lucrurile de care ai nevoie.
Iar în anii care vor veni, oamenii vor vedea în tine roada dragostei, blândeţii, răbdării şi bunătăţii
datorită acelor lucruri pe care tu, va trebui să mi le dai mie ...

Dumnezeu, în Înţelepciunea Sa, s-a uitat jos din ceruri
Şi tocmai pentru că ştia că am nevoie de mai multă dragoste şi grijă
Te-a ales pe tine, pentru mine – cea mai bună dintre toate mămicile…

Iată-mă, aici sunt … Deşi nu sunt tocmai …. bine.

Dar, cu ajutorul Lui și al tău ... voi fi!

HOME LTD

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !