TRAIESC DATORITA LUI . . .

header 03.jpg

Redirectioneaza catre Teodora!

Pliant reclama AsLTD 2 OTP Final Pliant reclama AsLTD 20 OTP Final

Formular 230 button

20 ARTICLE image 2016

CONTRACT DE SPONSORIZARE  (valabil pentru firme)

Breaking News Logo

UPDATE 13.03.2019

Prin ordonanţă de urgenţă s-a aprobat prorogarea termenului de depunere a formularului 230 „Cerere privind destinaţia sumei reprezentând 2% sau 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii şi din pensii’, până la data de 31 iulie 2019, inclusiv !

Guvernul prelungește până pe 31 iulie termenul pentru depunerea Declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice, a anunțat marți (12.03.2019) premierul Viorica Dăncilă în debutul ședinței de guvern. Tot până pe 31 iulie va fi prelungit și termenul pentru depunerea formularului 230, prin care cetățenii pot redirecționa 2% din impozitul pe venit către ONG-uri. Ambele documente aveau termen – limită data de 15 martie.


MODIFICĂRI privind VARIANTA formularului 230 precum și TERMENUL LIMITĂ  DE DEPUNERE !

Site-ul ANAF a publicat în cursul acestei dimineți (16.01.2019) varianta nouă a formularului 230, versiune ce conține și posibilitatea de a redirecționa 3,5% către entitățile non-profit care sunt furnizoare licențiate de servicii sociale. Există doar câteva ONG-uri licențiate pentru toate celelalte rămânând opțiunea clasică de redirecționare a 2% din impozitul pe venit.

Noutatea cea mai "dureroasă" apare la termenul limită de depunere: potrivit noilor reglementări, ANAF a hotărât ca anul acesta termenul limită să fie 15 MARTIE 2019 și nu 25 mai, așa cum a fost în anii precedenți. Este evident că măsura este una cât se poate de nedreaptă deoarece rămân mai puțin de 2 luni, începând de azi, pentru a putea strânge și depune la termen formularele, măsură ce va face ca anul acesta să rămână mai mulți bani la bugetul de stat...

Emiți o nouă versiune a formularului în data de 16 ianuarie, la două săptămâni de la încheierea anului și reduci termenul de depunere cu 2 luni !!! Practic în loc de 5 luni cât erau până acum pentru strângerea formularelor (Ianuarie -Mai) au rămas doar 2 luni din acest moment (Ianuarie-Martie) ....prin urmare este evident că multe asociații nu vor reuși, din cauza timpului prea scurt, să mai strângă nici jumatate din ceea ce au strâns în anii anteriori.

Datorită acestui fapt, FAC UN APEL DE MOBILIZARE a acelora dintre dvs care doriți să redirectionați 2% din impozitul datorat statului pe anul trecut către Asociația LTD și în felul acesta s-o susțineți pe Teodora ! DESCĂRCAȚI FORMULARUL 230, completați-l cu datele dvs. și mergeți la Administrația Fiscală de care aparțineți pentru a-l depune. Există varianta să-l puteți trimite la ANAF-ul de care aparțineți și prin poștă cu confirmare de primire (vezi ADRESE ANAF București și Ilfov sau ANAF ȚARĂ) sau dacă aveți cont SPV (Spațiu Privat Virtual) să-l puteți depune online !

O altă variantă, poate mai ușoară pentru unii dintre dvs., ar fi să ne contactați telefonic (0773.795.826 / 0770.260.749) sau pe mail, pentru a putea stabili o întâlnire în care să venim să-l luăm și să-l depunem noi în locul dvs.!

Evident că ne-ar ușura foarte mult sarcina varianta în care puteți depune personal la ghișeu sau alegeți să-l trimiteți direct prin poștă însă în cazul în care nu este posibil acest lucru, luați în considerare si varianta menționată mai sus. Pentru orice informație, scrieți vă rog pe adresa

NU UITAȚI: 15 MARTIE 2019 ESTE ULTIMA ZI ÎN CARE VEȚI PUTEA DEPUNE FORMULARUL !

Vă mulțumim pentru sprijin ! Fiți binecuvântați !


 

DESPRE MINE . . .

header 03M-am nascut in 05 Aprilie 2010 intr-o conditie medicala declarata de medici, incompatibila cu viata. Diagnosticata cu Trisomia 18 (Syndrom Edwards), malformatie cardiaca complexa (DORV) si inca multe alte afectiuni depistate ulterior, am inceput din acel moment lupta pentru supravietuire. Puteti citi aici "Povestea mea" si totodata sa urmariti filmul complet al operatiilor la inima ! Sper sa pot fi o incurajare pentru toti cei care veti cunoaste povestea mea de viata !

 

DECIZIE PRIVIND INSCRIEREA ASOCIATIEI LTD IN REGISTRUL ANAF !


Pentru a putea beneficia in continuare de deducerile fiscale, respectiv redirectionarea celor 2% din impozitul pe venit sau redirectionarea celor 20% din impozitul pe profit (in cazul firmelor), orice asociatie trebuie sa fie inscrisa in Registrul Entitatilor / Unitatilor de Cult potrivit ORDINULUI nr. 819 din 19 martie 2019. Asociatia LTD a depus formularul 163 de inscriere si in urma analizei facute de ANAF, cererea privind inscrierea in Registru A FOST APROBATA.

DECIZIE ANAF nr. 2141027/24.04.2019


 

La multi ani, Teodora ! 2 ani

13. 11. 07
posted by: Christian Dragomir

happy birthday 2Astazi, Teodora implineste 2 ani !  In ciuda tuturor obstacolelor de pana acum, a diagnosticelor nefavorabile, a unor operatii complicate cu risc major, Domnul Isus isi arata bunatatea si dragostea, deopotriva si suprematia Sa, prin faptul ca face incompatibilul compatibil. Prin aceasta, Domnul confirma propriul Sau Cuvant care spune ca “ceea ce este imposibil la oameni, este posibil la Dumnezeu”.

Indraznesc sa spun ca intr-o societate corupta, cu un sistem medical deficitar (ca sa un spun mai mult) in care Teodorei nu i s-a acordat nici cea mai mica sansa la viata (macar ca era dreptul ei...) pe motiv ca “are trisomia 18 si oricum nu va trai sau daca va trai, va trai foarte putin si asta in conditii critice care pana la urma o vor duce tot la moarte) – acesta este argumentul pentru care STATUL ROMAN (sistemul medical romanesc) A ALES SA NU FACA NIMIC IN DREPTUL TEODOREI nesubventionand niciun tratament si nici operatia facuta in Austria, deoarece medicii au considerat ca nu se merita sa-i acorde o sansa la viata; nu am beneficiat de formularul E112, toate costurile au fost suportate de noi din donatii si alte ajutoare...plus o mare subventie din partea spitalului AKH Linz – Domnul Isus sfideaza legile si statisticile omenesti realizand lucruri imposibil de explicat medical.

Daca Teo a ajuns la aceasta varsta, multumim in primul rand Domnului Isus care ne-a purtat de grija si care lasa vindecarea Sa peste Teodora. De asemeni suntem recunoscatori directorului sectiei de cardiologie din Kinder Klinik Linz, doctorului Tulzer Gerald (putea fi un medic roman mentionat aici insa medicii nostrii – nu vreau sa dau niciun nume - au ales sa se spele pe maini de acest caz ca si odinioara Pilat din Pont in cazul Domnului) precum si doctorului Rudolf Mair, chirurgul care a operat-o de 2 ori pe Teodora. Multumim tuturor acelora care o poarta pe Teo in rugaciunile lor. Domnul v-a ascultat glasul si a raspuns prin semne si minuni.

Bucuria noastra este umbrita de faptul ca in urma cu o saptamana, varul meu Florian Dragomir a plecat la Domnul la doar 36 de ani lasand in inimile celor dragi un gol imens. Credem insa ca ne vom intalni intr-o zi, in cerul sfant si minunat al Domnului nostru si pentru eternitate vom fi impreuna.

Ca si parinti, ii uram Teodorei multa sanatate, o recuperare rapida si completa (psihica, fizica, emotiva si spirituala), o dezvoltare armonioasa, alaturi de un calduros La Multi ANI, TEO ! Te iubim din tot sufletul si punem Numele Domnului peste tine prin urmatoarea rugaciune:

Numeri 6:22-27
„Aşa să binecuvântaţi pe TEODORA, şi să-i ziceţi:
„Domnul să te binecuvânteze, şi să te păzească, TEODORA!
Domnul să facă să lumineze Faţa Lui peste tine, şi să se îndure de tine, TEODORA!
Domnul să-Şi înalţe Faţa peste tine, şi să-ţi dea pacea, TEODORA!
Astfel să pune-ţi Numele Meu peste TEODORA, şi Eu o voi binecuvânta.”

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

christiandragomir

CRISTIAN DRAGOMIR

Presedinte
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 773.795.826 RDS
           (+40) 724 644 197 Vodafone
Mail: asociatialtd@gmail.com
                    corina dragomir

CORINA DRAGOMIR

Membru
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 770.260.749 RDS
Mail: corydragomir@gmail.com
LTD logo Joe 2017
Sos. Giurgiului nr.131 Bloc 1 Scara 4 Apartament 127
Sector 4 Bucuresti

 

 

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !