TRAIESC DATORITA LUI . . .

header_09.jpg

DESPRE MINE . . .

header 03M-am nascut in 05 Aprilie 2010 intr-o conditie medicala declarata de medici, incompatibila cu viata. Diagnosticata cu Trisomia 18 (Syndrom Edwards), malformatie cardiaca complexa (DORV) si inca multe alte afectiuni depistate ulterior, am inceput din acel moment lupta pentru supravietuire. Puteti citi aici "Povestea mea" si totodata sa urmariti filmul complet al operatiilor la inima ! Sper sa pot fi o incurajare pentru toti cei care veti cunoaste povestea mea de viata !

 

DECIZIE PRIVIND INSCRIEREA ASOCIATIEI LTD IN REGISTRUL ANAF !


Pentru a putea beneficia in continuare de deducerile fiscale, respectiv redirectionarea celor 2% din impozitul pe venit sau redirectionarea celor 20% din impozitul pe profit (in cazul firmelor), orice asociatie trebuie sa fie inscrisa in Registrul Entitatilor / Unitatilor de Cult potrivit ORDINULUI nr. 819 din 19 martie 2019. Asociatia LTD a depus formularul 163 de inscriere si in urma analizei facute de ANAF, cererea privind inscrierea in Registru A FOST APROBATA.

DECIZIE ANAF nr. 2141027/24.04.2019


 

LA MULTI ANI, TEO ! 1 AN

13. 11. 07
posted by: Christian Dragomir
TEODORA IMPLINESTE ASTAZI UN AN ! MULTUMIM ISUS !

happy birthdayIn ciuda tuturor prognozelor negative si a medicilor rezervati in sansele de supravietuire (niciun medic nu i-a dat mai mult de cateva luni de trait) Teodora, prin Harul si mila Domnului Isus, implineste astazi un an. Un an pe care l-am putea caracteriza ca fiind unul de dureri, suferinte si framantari ale inimii si ale mintii pe de-o parte, dar si unul plin de satisfactii spirituale si familiale pe de alta. Desi inca nu a scos vreun cuvant inteligibil, doar gangureli si sunete nearticulate, Teodora ne-a invatat multe lucruri. In primul rand sa avem incredere ca Domnul face toate lucrurile bune la vremea hotarata de EL. Sa nu renuntam niciodata la credinta chiar daca totul in jur este impotriva noastra, prin credinta, putem sa vedem visul implinit oricat de imposibil de realizat ar fi din punct de vedere omenesc. Domnul poate sa transforme visele in realitate !

Am invatat ca prin durere si suferinta, chipul lui Christos se arata si straluceste cu mult mai puternic decat in circumstantele obisnuite ale vietii. Teodora este un exemplu viu pentru noi de rabdare a suferintelor si a durerii...in tacere; si in aceasta tacere, se ascunde de fapt asteparea raspunsului Domnului.

Ma simt onorat ca Domnul mi-a incredintat o fiinta atat de deosebita precum Teo. Intr-o lume in care perfectiunea fizica, psihica si materiala, caracterizeaza pe cei mai multi dintre noi, Domnul ne arata ca EL are un alt sistem de valori. Acest sistem este descris atat de bine de catre Apostolul Pavel in 1 Corinteni 1:27-28 "Dumnezeu a ales lucrurile nebune ale lumii, ca să facă de ruşine pe cele înţelepte. Dumnezeu a ales lucrurile slabe ale lumii, ca să facă de ruşine pe cele tari. Dumnezeu a ales lucrurile josnice ale lumii şi lucrurile dispreţuite, ba încă lucrurile care nu sunt, ca să nimicească pe cele ce sunt..."

Multumim Doamne Isuse pentru ca in Numele Tau, Teodora traieste iar noi astazi ne putem bucura de ea. Multumim tuturor celor care ne sunt alaturi in rugaciune pentru ca vindecarea Teodorei sa fie deplina. 

Am fost foarte emotionat cand, duminica spre exemplu, la finalul programului din biserica unde am fost, au venit la mine doua tinere alaturi de o alta familie si mi-au dat cadouri pentru TEO. Am vazut cat este de iubita de Domnul si de ceilalti care ii stiu povestea de viata.

Am primit cadouri pentru ea din partea colegilor de birou care au fost si sunt alaturi de noi. Nu am mai fost asa emotionat de mult...va multumim tuturor. Chiar daca noi nu va putem rasplati in vreun fel, stiu ca Domnul Isus are deja pregatite rasplatiri ceresti si pamantesti pentru fiecare din voi. 

Poate nu am folosit aici cele mai alese cuvinte, insa acum la final vreau sa spun doar atat:

Multumim ISUS - La multi ani, Teodora !

Mami & Tati

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

christiandragomir

CRISTIAN DRAGOMIR

Presedinte
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 724.644.197 Vodafone
Mail: asociatialtd@gmail.com
corina dragomir

CORINA DRAGOMIR

Membru fondator
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 770.260.749 RDS
Mail: corydragomir@gmail.com
               

ionela pruteanu

IONELA PRUTEANU

Membru fondator
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Logo Asociatie LTD 2019 FINAL fara shadows
Sos. Giurgiului nr.131 Bloc 1 Scara 4 Apartament 127
Sector 4 Bucuresti

 

 

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !