header 03.jpg

Ștefan Pandelică are nevoie de sprijinul nostru!

Ștefănuț este copilul unor prieteni pe care îi cunosc de aproape 20 de ani. Cu Florin, tatăl lui Ștefan, am slujit preț de câțiva ani în aceeași biserică ulterior drumurile noastre intersectându-se la Institutul Teologic. O perioadă de timp am fost chiar vecini de cartier de multe ori întâlnindu-i frumoasa familie la plimbările de seară … Necazul nu ține cont însă de cât de credincios ești și nici dacă poți duce sau nu o astfel de încercare ce a lovit familia Pandelică!

Ștefănuț, mezinul familiei, a fost diagnosticat pe 6 ianuarie anul acesta cu hepatoblastom epitelial stadiul 4, în limbajul comun  – !!! cancer la ficat !!! – un diagnostic ce face ca pământul să-ți fugă de sub picioare, sufletul să fie cuprins de durere și tulburare, inima să fie cât un purice iar lacrimile să nu mai contenească să inunde obrajii!

La scurt timp a început tratamentul cu citostatice la Spitalul Marie Curie unde medicii au făcut tot posibilul pentru a-I îmbunătăți starea de sănătate însă…fară rezultate care să ofere speranțe. Dimpotrivă … boala a evoluat și tumora de la ficat a migrat înspre plămâni unde a dezvoltat multiple metastaze pulmonare!

După 8 luni de spitalizare în Romania cadrele medicale au spus că Ștefan nu răspunde la tratament și șansele lui să supraviețuiască sunt minime dar îi sfătuiesc să meargă în Turcia la spitalul Medical Park din Istanbul unde se afla acum de mai bine de trei satpamani așteptând rezultatele tomografice pentru a vedea care este evoluția tumorii de la ficat dar și a metastazelor de la plămâni în urma curelor de chimioterapie prin care a trecut Stefanut de când a ajuns în Turcia. Medicii de aici au spus că există șanse ca Ștefănuț să învingă boala însă are nevoie de intervenție chirurgicală și tratament - costuri ce se ridică la peste 66.500 euro, bani de care familia Pandelică nu dispune.

Împreună însă putem ajuta ca Ștefănuț să trăiască! Putem lupta alături de el și familia lui donând dar mai ales rugându-ne ca Domnul Isus să lase Viață și Vindecare în dreptul lui! EL POATE!

”O faptă bună este precum un clopot care cheamă oamenii la închinare.”

Asociația NOEL s-a implicat în aceasta strângere de fonduri pentru Ștefan. Mai jos aveți toate modalitățile prin care putem să venim concret în sprijinul familiei Pandelică făcând tot ce este posibil pentru a salva viața lui Ștefan!

Alexandra (mama lui Ștefan): Se poate dona pentru micuțul nostru prin oricare dintre metodele de mai jos cu mențiunea ȘTEFAN

Conturi bancare:

Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601

Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601

Swift/BIC: BTRLRO22 Beneficiar: Asociatia Noel

Donatii cu cardul prin Facebook https://www.facebook.com/donate/1069398987088117/

Paypal: paypal.me/asociatiaNoel

Donații cu cardul: https://asociatianoel.ro/donatii/

Revolut: 0771112695 user @renatavbp1 revolut.me/renatavbp1

BT Pay: 0752076131

Wise: asociatianoel.ro/donatii/wise

Sponsorizări firme: https://asociatianoel.ro/.../sponsorizare-redirectionare.../

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
on 14 Octombrie 2022
Creat: 14 Octombrie 2022
Ultima actualizare: 14 Octombrie 2022

DESPRE MINE . . .

header 08

M-am născut în 05 Aprilie 2010 într-o condiție medicală declarată de medici, incompatibilă cu viața. Diagnosticată cu Trisomia 18 (Syndrom Edwards), malformație cardiacă complexă (DORV) și multe alte afecțiuni depistate ulterior, am început din acel moment lupta pentru supraviețuire. Puteți citi aici "Povestea mea"  și totodată să urmăriți filmul complet al operațiilor la inimă ! Sper să pot fi o încurajare pentru toți cei care veți cunoaște povestea mea de viață !


 

CONTACT US

Contact and board image LTD site

MESAJ PENTRU MĂMICILE COPIILOR SPECIALI ...

scrisoare catre mamiDragă mămică,

Îmi pare rău că nu sunt tocmai bine,
Nu sunt aşa … normală precum ar trebui.
Ştiu că eşti tristă, și cunosc durerile din inima ta,
Văd toate lacrimile rostogolindu-se pe faţa ta.
Ai aşteptat atâta vreme după mine şi acum…
Nu sunt tocmai bine,

Dar mami, răsplata ta va fi mai mare. comorile din inima ta vor fi mai multe.
Şi pentru că a trebuit să-mi dai mai multă dragoste, tandreţe şi afecțiune,
Domnul îţi va da o mai mare măsură din toate lucrurile de care ai nevoie.
Iar în anii care vor veni, oamenii vor vedea în tine roada dragostei, blândeţii, răbdării şi bunătăţii
datorită acelor lucruri pe care tu, va trebui să mi le dai mie ...

Dumnezeu, în Înţelepciunea Sa, s-a uitat jos din ceruri
Şi tocmai pentru că ştia că am nevoie de mai multă dragoste şi grijă
Te-a ales pe tine, pentru mine – cea mai bună dintre toate mămicile…

Iată-mă, aici sunt … Deşi nu sunt tocmai …. bine.

Dar, cu ajutorul Lui și al tău ... voi fi!

HOME LTD

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !