header 05.jpg

CAUZE UMANITARE: NITA GEORGIAN

Unul dintre cazurile umanitare în care Asociația LTD s-a implicat spre finalul anului trecut este cel al lui Niță Georgian, un domn de 41 de ani, tatăl unei fetițe de 9 ani. Diagnosticat în aprilie 2020 cu “leucemie limfoblastică acută”, cu necesitatea unui transplat medular în afara țării și costuri ce depășesc suma de 300.000 dolari, o sumă enormă pentru posibilitățile lui, Asociația LTD s-a oferit să creeze cadrul legal pentru ca firmele ce doreau să-l ajute pe George să poată redirecționa 20% din impozitul pe profit către el prin intermediul nostru.

Am reușit să strângem prin contractele de sponsorizare o mica parte din sumă însă nu suficientă pentru a-i putea acoperi toate cheltuielile – inclusiv cele neprevăzute care apar în astfel de situații.  

Puteți citi mai jos povestea lui George, spusă chiar de el și însoțită de un apel la susținere!

”Eram un om ca oricare altul, cu o viață normală și multe visuri alături de soția și fiica mea. Eram fericiți și nu știam - dar cine s-ar gândi la asta când e momentul? Niciodată nu am crezut să ajung aici, moment în care tot ceea ce fac, fac cu disperare - fiecare efort și fiecare speranță - să fie pentru familia mea, pentru copilul meu, mai mult decât pentru mine însumi.

În luna aprilie, am aflat că am leucemie acută limfoblastică. Am făcut tratamente repetate la Spitalul Fundeni, dar boala a avansat prea rapid și soluția a rămas un transplant medular. Dar pe lista de donatori nu am găsit nicio persoană compatibilă. Acum, ultima soluție și speranță de a rămâne cât mai mult alături de familia mea este procedura CAR-T (un autotransplant cu celule stem), ce se face doar în Israel, la un cost ce e mult peste posibilitățile noastre. Compania la care lucrez a acoperit deja o mare parte din sumă, respectiv 150.000 dolari. Pentru restul, sunt nevoit să apelez la voi, oameni cu suflet mare. Sunt deja în Israel și sper la o minune ca să pot acoperi tratamentul. Orice sumă, oricât de mică, îmi dă o speranță în plus ... mie și familiei mele."

Mă puteți susține aici:  https://www.gofundme.com/f/o-speranta-in-plus-pentru-george

(Gofundme nu este disponibil în Romania, de aceea contul a fost creat cu ajutorul unui prieten din Marea Britanie.) Puteți dona atât aici, cât și direct în conturile sale:

Niță Constantin Georgian
Banca Transilvania
Lei: RO23BTRLRONCRT00R0063402
EUR: RO35BTRLEURCRT00R0063401
USD: RO75BTRLUSDCRT00R0063401
Cu stimă și mulțumire infinită,
George și familia!

Georgian si familia

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
on 21 Ianuarie 2021
Creat: 27 Ianuarie 2021
Ultima actualizare: 27 Ianuarie 2021

DESPRE MINE . . .

header 08

M-am născut în 05 Aprilie 2010 într-o condiție medicală declarată de medici, incompatibilă cu viața. Diagnosticată cu Trisomia 18 (Syndrom Edwards), malformație cardiacă complexă (DORV) și multe alte afecțiuni depistate ulterior, am început din acel moment lupta pentru supraviețuire. Puteți citi aici "Povestea mea"  și totodată să urmăriți filmul complet al operațiilor la inimă ! Sper să pot fi o încurajare pentru toți cei care veți cunoaște povestea mea de viață !


 

CONTACT US

Contact and board image LTD site

MESAJ PENTRU MĂMICILE COPIILOR SPECIALI ...

scrisoare catre mamiDragă mămică,

Îmi pare rău că nu sunt tocmai bine,
Nu sunt aşa … normală precum ar trebui.
Ştiu că eşti tristă, și cunosc durerile din inima ta,
Văd toate lacrimile rostogolindu-se pe faţa ta.
Ai aşteptat atâta vreme după mine şi acum…
Nu sunt tocmai bine,

Dar mami, răsplata ta va fi mai mare. comorile din inima ta vor fi mai multe.
Şi pentru că a trebuit să-mi dai mai multă dragoste, tandreţe şi afecțiune,
Domnul îţi va da o mai mare măsură din toate lucrurile de care ai nevoie.
Iar în anii care vor veni, oamenii vor vedea în tine roada dragostei, blândeţii, răbdării şi bunătăţii
datorită acelor lucruri pe care tu, va trebui să mi le dai mie ...

Dumnezeu, în Înţelepciunea Sa, s-a uitat jos din ceruri
Şi tocmai pentru că ştia că am nevoie de mai multă dragoste şi grijă
Te-a ales pe tine, pentru mine – cea mai bună dintre toate mămicile…

Iată-mă, aici sunt … Deşi nu sunt tocmai …. bine.

Dar, cu ajutorul Lui și al tău ... voi fi!

HOME LTD

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !