TRAIESC DATORITA LUI . . .

header 05.jpg

DESPRE MINE . . .

header 03M-am nascut in 05 Aprilie 2010 intr-o conditie medicala declarata de medici, incompatibila cu viata. Diagnosticata cu Trisomia 18 (Syndrom Edwards), malformatie cardiaca complexa (DORV) si inca multe alte afectiuni depistate ulterior, am inceput din acel moment lupta pentru supravietuire. Puteti citi aici "Povestea mea" si totodata sa urmariti filmul complet al operatiilor la inima ! Sper sa pot fi o incurajare pentru toti cei care veti cunoaste povestea mea de viata !

 


LTD logo Joe 2017

Asociatia "Lidia Teodora Dragomir" a fost conceputa ca un for public de monitorizare si evaluare a nevoilor copilului, in scopul de a angaja in mod organizat personalitati din tara si strainatate in vederea organizarii si extinderii unui sistem particular de ocrotire a copilului colaborand in acest sens cu institutiile de plasament specializate si cu diverse familii se se ofera voluntari pentru educarea si protejarea sociala a copiilor aflati in dificultate .

 ltd logo signature

Breaking News Logo

În urma confuziei create privind depunerea formularului 230, revin cu următoarele precizări:

Potrivit Ordinului nr. 3695 din 27 decembrie 2016 publicat în Monitorul Oficial, formularul 230 poate fi depus la ANAF doar personal de către contribuabil, trimis prin poștă sau online. Acceptarea formularelor depuse prin reprezentant neîmputernicit notarial de către funcționarul ANAF de la ghișeu, nu garantează și validarea lor ulterioară. Prin urmare, noi am decis să continuăm colectarea formularelor de la toți aceia dintre dvs. care doriți să redirecționați 2% din impozitul pe venit către Teodora, și să le trimitem pe fiecare în parte (în numele dvs. însă pe cheltuiala noastră), prin poștă cu confirmare de primire, către ANAF-urile de care aparțineți. În felul acesta vom putea avea garanția validării formularelor !

Evident că ne-ar ușura foarte mult sarcina varianta în care puteți depune personal la ghișeu sau alegeți să-l trimiteți direct prin poștă însă în cazul în care nu este posibil acest lucru, luați în considerare varianta menționată. Pentru orice informație, scrieți vă rog pe adresa asociatialtd@gmail.com

Vă mulțumim pentru sprijin ! Fiți binecuvântați !

Reclama 2 pentru 2017 pentru veniturile provenind din salarii

Descarcati varianta FARA IMPUTERNICIT !

Formular 230 button

CRISTINA LEFTER ARE NEVOIE DE SPRIJINUL NOSTRU!

17. 04. 10
posted by: As LTD

Pe langa scopul initial de sustinere a recuperarii Teodorei, un alt obiectiv al Asociatiei LTD este acela de a se implica/ajuta si alte cauze umanitare (in masura in care resursele materiale sau financiare permit acest lucru).

Facem un apel ca impreuna sa sustinem o fetita in varsta de 13 ani, CRISTINA ADRIANA LEFTER, care a fost recent operata la inima la Targu Mures insa in timpul operatiei au aparut complicatii care au dus la o intrerupere a oxigenarii creierului. Sunt necesare noi investigatii, analize sau posibile alte interventii chirurgicale insa toate acestea implica cheltuieli pe care familia nu si le poate permite. In acest sens, familia a deschis un cont personal pentru a putea fi ajutati din punct de vedere financiar. Publicam mai jos contul familiei Lefter. (@Facebook ID - Marian Lefter sau RATB-istii inimosi numai la Bravo Romania)

Ultimul mesaj postat de tatal Cristinei pe facebook este un apel emotionant la rugaciune:

"Va rog din suflet, rugati-va pentru fetita mea Cristina. Nu s-a mai trezit deloc de cînd a operat-o. Ea este soarele meu ... inima mea ... fara ea nu mai pot trai ... Daca s-ar putea să-mi ia mie creierul si sa il dau ei sa de facă bine; sa mă chinui eu in locul ei ..." - sunt cuvintele dlui Marian Lefter, tatal Cristinei!

Puteti viziona cazul Cristinei Lefter intr-un material prezentat de ANTENA 1 in cadrul emisiunii BRAVO ROMANIA! VIDEO

Articol "Bravo România! Povestea incredibilă a 12 oameni simpli care vor să salveze o fată bolnavă de inimă"

TITULAR: LEFTER MARIAN
IBAN: RO20 BRDE 410 SV 6710 5954 100
SWIFT BRDEROBU Agentia APUSULUI

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

christiandragomir

CRISTIAN DRAGOMIR

Presedinte
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 773.795.826 RDS
           (+40) 724 644 197 Vodafone
Mail: office@lidiateodoradragomir.ro
       asociatialtd@gmail.com
                    corina dragomir

CORINA DRAGOMIR

Membru
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 723.763.485 Vodafone
           (+40) 770.260.749 RDS
Mail: corydragomir@gmail.com
Favicon
Sos. Giurgiului nr.131 Bloc 1 Scara 4 Apartament 127
Sector 4 Bucuresti