TRAIESC DATORITA LUI . . .

header 03.jpg

DESPRE MINE . . .

header 03M-am nascut in 05 Aprilie 2010 intr-o conditie medicala declarata de medici, incompatibila cu viata. Diagnosticata cu Trisomia 18 (Syndrom Edwards), malformatie cardiaca complexa (DORV) si inca multe alte afectiuni depistate ulterior, am inceput din acel moment lupta pentru supravietuire. Puteti citi aici "Povestea mea" si totodata sa urmariti filmul complet al operatiilor la inima ! Sper sa pot fi o incurajare pentru toti cei care veti cunoaste povestea mea de viata !

 


LTD logo Joe 2017

Asociatia "Lidia Teodora Dragomir" a fost conceputa ca un for public de monitorizare si evaluare a nevoilor copilului, in scopul de a angaja in mod organizat personalitati din tara si strainatate in vederea organizarii si extinderii unui sistem particular de ocrotire a copilului colaborand in acest sens cu institutiile de plasament specializate si cu diverse familii se se ofera voluntari pentru educarea si protejarea sociala a copiilor aflati in dificultate .

 ltd logo signature

Breaking News Logo

În urma confuziei create privind depunerea formularului 230, revin cu următoarele precizări:

Potrivit Ordinului nr. 3695 din 27 decembrie 2016 publicat în Monitorul Oficial, formularul 230 poate fi depus la ANAF doar personal de către contribuabil, trimis prin poștă sau online. Acceptarea formularelor depuse prin reprezentant neîmputernicit notarial de către funcționarul ANAF de la ghișeu, nu garantează și validarea lor ulterioară. Prin urmare, noi am decis să continuăm colectarea formularelor de la toți aceia dintre dvs. care doriți să redirecționați 2% din impozitul pe venit către Teodora, și să le trimitem pe fiecare în parte (în numele dvs. însă pe cheltuiala noastră), prin poștă cu confirmare de primire, către ANAF-urile de care aparțineți. În felul acesta vom putea avea garanția validării formularelor !

Evident că ne-ar ușura foarte mult sarcina varianta în care puteți depune personal la ghișeu sau alegeți să-l trimiteți direct prin poștă însă în cazul în care nu este posibil acest lucru, luați în considerare varianta menționată. Pentru orice informație, scrieți vă rog pe adresa asociatialtd@gmail.com

Vă mulțumim pentru sprijin ! Fiți binecuvântați !

Reclama 2 pentru 2017 pentru veniturile provenind din salarii

Descarcati varianta FARA IMPUTERNICIT !

Formular 230 button
13. 11. 12
posted by: Christian Dragomir

multumim donatorilorMultumim tuturor acelora dintre dumneavoastra care ati inteles necazul prin care trecem si ati ales sa ne sprijiniti si spiritual prin rugaciunile inaltate catre El dar si financiar, donand ceea ce Domnul v-a pus pe inima. Pentru ca stiu ca unii dintre dumneavoastra nu sunteti de acord sa public sumele donate, am sa va rog sa-mi permiteti sa va mentionez pe aceasta pagina macar numele. Inainte de a incepe enumerarea, vreau sa spun doar atat: 


“ Tata ceresc, te rog sa binecuvintezi toate aceste persoane care au simtit cu noi in aceasta incercare prin care TU ne treci; intinde-ti mana si lasa protectia Ta peste ei si familiile lor. Priveste la gestul lor facut fata de robii Tai, si rasplateste Tu binefacerea lor dandu-le sanatate fizica dar mai ales spirituala, prosperitate si belsug in casele lor. Fii cu ei in drumul vietii lor si calauzeste-i prin Duhul Tau cel Sfant luminand cararea pasilor lor si mai ales mintea lor.

Doamne Isuse, iti multumesc pentru astfel de prieteni care au invatat, asa cum spune Cuvantul Tau, “sa planga cu cei ce plang…” Cu ei alaturi, incercarea este mai usoara. Lasa pacea ta peste sufletele lor si arata-le mantuirea care vine de la Tine. Toate acestea, Tata, ti le cer in Numele Domnului nostru Isus Hristos si iti multumesc ca m-ai ascultat. AMIN.”


(Ordinea nu este relevanta de aceea nu voi numerota. Toti sunteti importanti pentru inima noastra in egala masura.)

Voicu & Maria / Alina & Viorica Ungureanu / Carola / Gabriel Stan / Ionut Stan – Noua Zeelanda / Dani - Lili - Gratian

Geta & Doru Manea / Nicoleta & Emil Mestereaga / Mina & Florin Ianovici /
Biserica Crestina dupa Evanghelie – Pordenone Italia

Mihai Feher & Biserica Penticostala din Haid – Austria /
Daniel Catana & Biserica Penticostala din Amstetten – Austria

Valentin Rolea – Krems / Biserica Penticostala Speranta - Linz

Biserica Penticostala Betesda - Bucuresti / Biserica Penticostala Vestea Buna – Bucuresti / Biserica Penticostala Betel – Bucuresti

Vali Radu & Biserica Baptista – Bucuresti / Iosif Dragomir & Biserica Baptista Privegherea – Bucuresti

Biserica Crestina dupa Evanghelie Logos – Ploiesti / Dinca Cristina - Ploiesti

Comunitatea Mesia lui Israel – Bucuresti / Iulia & Daniel Stanger – Israel

Departament Consultanta Search Corporation – Bucuresti alaturi de alti colegi din Search

Ar mai fi inca multe persoane de mentionat insa rugamintea lor a fost aceea de a nu face public numele lor.
Din respect pentru dorinta lor, nu voi publica aceste nume.Cu siguranta alte nume le-am uitat dar mai mult ca sigur ca Domnul Dumnezeu nu a uitat ci a luat aminte.

In numele Domnului Isus si al Teodorei, va multumesc din suflet ca ati ajutat o inima sa bata normal.
13. 11. 04
posted by: Christian Dragomir

donatiiMotivul pentru care postez acest articol de data aceasta nu este chemarea la rugaciune ci chemarea la vigilenta. Am aflat de mai multa vreme un fapt care m-a socat insa nu am dat curs si credibilitate acestor zvonuri insa vad ca ele se confirma din ce in ce mai mult. Exista persoane care, profitand de situatia dificila prin care noi am trecut si trecem cu Teodora, strang donatii in numele nostru !!! Situatia aceasta a aparut si atunci cand s-a nascut Teodora (la vremea respectiva chiar am scris legat de acest aspect) insa ma vad obligat sa scriu din nou deoarece nu vreau ca cineva sa fie pacalit in vreun fel.  Inainte de toate vreau sa precizez un fapt cert: NU AM CERUT SI NU VOM CERE NIMANUI SPRIJINUL FINANCIAR – prin urmare, daca noi, parintii Teodorei nu am facut acest lucru, cum isi pot permite unii sa faca asta in numele nostru ? Cine i-a autorizat sau imputernicit ?

Read More
13. 11. 04
posted by: Christian Dragomir

donations

Pentru aceia dintre dvs. care vreti sa o ajutati pe Teodora in procesul recuperarii neuro-psiho-motor si din punct de vedere financiar, va punem la dispozitie contul Asociatiei "Lidia Teodora Dragomir" unde puteti dona, dupa cum aveti posibilitatea si mai ales, dupa cum Domnul va pune pe inima. Domnul Dumnzeu sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca ! Va multumim pentru ajutor !

ASOCIATIA "LIDIA TEODORA DRAGOMIR"

OTP BANK

otp bank logo 0

CUI: 33489184
COD client: 1057253
COD BIC: OTPVROBU
Deschis la Sucursala Văcărești OTP Bank Romania

IBAN: RO75 OTPV 1150 0105 7253 RO01

CEC BANK - in curs de desfiintare

cecbank-logo 
IBAN: RO68 CECEB 40330 RON 3861 XXX
Agentia TOPORASI
CONT IN CURS DE DESFIINTARE

BCR Erste

NUME TITULAR CONT: MARIA DRAGOMIR NICOLAE CRISTIAN 
IN LEI: RO07 RNCB 0670 0049 6508 0001
IN EURO: RO64 RNCB 0083 0049 6508 0001

bcr

COD SWIFT: RNCBROBU

Contul Asociatiei este doar in lei (momentan). Pentru donatii in euro puteti folosi contul deschis la banca BCR sau TRANSFERUL PAYPAL.

paypal

Citeste te rog Avertizare donatii Teodora !

CONTACT US

christiandragomir

CRISTIAN DRAGOMIR

Presedinte
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 773.795.826 RDS
           (+40) 724 644 197 Vodafone
Mail: office@lidiateodoradragomir.ro
       asociatialtd@gmail.com
                    corina dragomir

CORINA DRAGOMIR

Membru
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 723.763.485 Vodafone
           (+40) 770.260.749 RDS
Mail: corydragomir@gmail.com
Favicon
Sos. Giurgiului nr.131 Bloc 1 Scara 4 Apartament 127
Sector 4 Bucuresti