REDIRECTIONAREA CELOR 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT SIMPLIFICATA SI ACCESIBILA LUNAR !

header 02 OTPDin 2 februarie este în vigoare Ordinul comun MFP/MMJS/MS nr. 1.209/999/180/2018 pentru aprobarea modelului, conținutului, modalității de depunere și de gestionare a “Declarației privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, impozitului pe venit și evidența nominală a persoanelor asigurate”. Actul normativ a fost publicat în Monitorul oficial nr.101/2018.

Prin acest ordin se aprobă modelul și conținutul noului formular 112 “Declarație privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, impozitului pe venit și evidența nominală a persoanelor asigurate”, precum și anexele nr.1.1 “Anexa angajator” și nr.1.2 “Anexa asigurat” care fac parte integrantă din formularul de declaraţie.

Citeste intregul articol AICI !


 

DESPRE MINE . . .

header 03M-am nascut in 05 Aprilie 2010 intr-o conditie medicala declarata de medici, incompatibila cu viata. Diagnosticata cu Trisomia 18 (Syndrom Edwards), malformatie cardiaca complexa (DORV) si inca multe alte afectiuni depistate ulterior, am inceput din acel moment lupta pentru supravietuire. Puteti citi aici "Povestea mea" si totodata sa urmariti filmul complet al operatiilor la inima ! Sper sa pot fi o incurajare pentru toti cei care veti cunoaste povestea mea de viata !

 


LTD logo Joe 2017

Asociatia "Lidia Teodora Dragomir" a fost conceputa ca un for public de monitorizare si evaluare a nevoilor copilului, in scopul de a angaja in mod organizat personalitati din tara si strainatate in vederea organizarii si extinderii unui sistem particular de ocrotire a copilului colaborand in acest sens cu institutiile de plasament specializate si cu diverse familii se se ofera voluntari pentru educarea si protejarea sociala a copiilor aflati in dificultate .

 ltd logo signature

13. 11. 12
posted by: Christian Dragomir

multumim donatorilorMultumim tuturor acelora dintre dumneavoastra care ati inteles necazul prin care trecem si ati ales sa ne sprijiniti si spiritual prin rugaciunile inaltate catre El dar si financiar, donand ceea ce Domnul v-a pus pe inima. Pentru ca stiu ca unii dintre dumneavoastra nu sunteti de acord sa public sumele donate, am sa va rog sa-mi permiteti sa va mentionez pe aceasta pagina macar numele. Inainte de a incepe enumerarea, vreau sa spun doar atat: 


“ Tata ceresc, te rog sa binecuvintezi toate aceste persoane care au simtit cu noi in aceasta incercare prin care TU ne treci; intinde-ti mana si lasa protectia Ta peste ei si familiile lor. Priveste la gestul lor facut fata de robii Tai, si rasplateste Tu binefacerea lor dandu-le sanatate fizica dar mai ales spirituala, prosperitate si belsug in casele lor. Fii cu ei in drumul vietii lor si calauzeste-i prin Duhul Tau cel Sfant luminand cararea pasilor lor si mai ales mintea lor.

Doamne Isuse, iti multumesc pentru astfel de prieteni care au invatat, asa cum spune Cuvantul Tau, “sa planga cu cei ce plang…” Cu ei alaturi, incercarea este mai usoara. Lasa pacea ta peste sufletele lor si arata-le mantuirea care vine de la Tine. Toate acestea, Tata, ti le cer in Numele Domnului nostru Isus Hristos si iti multumesc ca m-ai ascultat. AMIN.”


(Ordinea nu este relevanta de aceea nu voi numerota. Toti sunteti importanti pentru inima noastra in egala masura.)

Voicu & Maria / Alina & Viorica Ungureanu / Carola / Gabriel Stan / Ionut Stan – Noua Zeelanda / Dani - Lili - Gratian

Geta & Doru Manea / Nicoleta & Emil Mestereaga / Mina & Florin Ianovici /
Biserica Crestina dupa Evanghelie – Pordenone Italia

Mihai Feher & Biserica Penticostala din Haid – Austria /
Daniel Catana & Biserica Penticostala din Amstetten – Austria

Valentin Rolea – Krems / Biserica Penticostala Speranta - Linz

Biserica Penticostala Betesda - Bucuresti / Biserica Penticostala Vestea Buna – Bucuresti / Biserica Penticostala Betel – Bucuresti

Vali Radu & Biserica Baptista – Bucuresti / Iosif Dragomir & Biserica Baptista Privegherea – Bucuresti

Biserica Crestina dupa Evanghelie Logos – Ploiesti / Dinca Cristina - Ploiesti

Comunitatea Mesia lui Israel – Bucuresti / Iulia & Daniel Stanger – Israel

Departament Consultanta Search Corporation – Bucuresti alaturi de alti colegi din Search

Ar mai fi inca multe persoane de mentionat insa rugamintea lor a fost aceea de a nu face public numele lor.
Din respect pentru dorinta lor, nu voi publica aceste nume.Cu siguranta alte nume le-am uitat dar mai mult ca sigur ca Domnul Dumnezeu nu a uitat ci a luat aminte.

In numele Domnului Isus si al Teodorei, va multumesc din suflet ca ati ajutat o inima sa bata normal.
13. 11. 04
posted by: Christian Dragomir

donatiiMotivul pentru care postez acest articol de data aceasta nu este chemarea la rugaciune ci chemarea la vigilenta. Am aflat de mai multa vreme un fapt care m-a socat insa nu am dat curs si credibilitate acestor zvonuri insa vad ca ele se confirma din ce in ce mai mult. Exista persoane care, profitand de situatia dificila prin care noi am trecut si trecem cu Teodora, strang donatii in numele nostru !!! Situatia aceasta a aparut si atunci cand s-a nascut Teodora (la vremea respectiva chiar am scris legat de acest aspect) insa ma vad obligat sa scriu din nou deoarece nu vreau ca cineva sa fie pacalit in vreun fel.  Inainte de toate vreau sa precizez un fapt cert: NU AM CERUT SI NU VOM CERE NIMANUI SPRIJINUL FINANCIAR – prin urmare, daca noi, parintii Teodorei nu am facut acest lucru, cum isi pot permite unii sa faca asta in numele nostru ? Cine i-a autorizat sau imputernicit ?

Read More
13. 11. 04
posted by: Christian Dragomir

donations

Pentru aceia dintre dvs. care vreti sa o ajutati pe Teodora in procesul recuperarii neuro-psiho-motor si din punct de vedere financiar, va punem la dispozitie contul Asociatiei "Lidia Teodora Dragomir" unde puteti dona, dupa cum aveti posibilitatea si mai ales, dupa cum Domnul va pune pe inima. Domnul Dumnzeu sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca ! Va multumim pentru ajutor !

ASOCIATIA "LIDIA TEODORA DRAGOMIR"

Contul Asociatiei este doar in lei (momentan). Pentru donatii in euro puteti folosi contul deschis la banca BCR sau TRANSFERUL PAYPAL.

paypal

Citeste te rog Avertizare donatii Teodora !

CONTACT US

christiandragomir

CRISTIAN DRAGOMIR

Presedinte
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 773.795.826 RDS
           (+40) 724 644 197 Vodafone
Mail: office@lidiateodoradragomir.ro
       asociatialtd@gmail.com
                    corina dragomir

CORINA DRAGOMIR

Membru
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 723.763.485 Vodafone
           (+40) 770.260.749 RDS
Mail: corydragomir@gmail.com
Favicon
Sos. Giurgiului nr.131 Bloc 1 Scara 4 Apartament 127
Sector 4 Bucuresti