REDIRECTIONAREA CELOR 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT SIMPLIFICATA SI ACCESIBILA LUNAR !

header 02 OTPDin 2 februarie este în vigoare Ordinul comun MFP/MMJS/MS nr. 1.209/999/180/2018 pentru aprobarea modelului, conținutului, modalității de depunere și de gestionare a “Declarației privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, impozitului pe venit și evidența nominală a persoanelor asigurate”. Actul normativ a fost publicat în Monitorul oficial nr.101/2018.

Prin acest ordin se aprobă modelul și conținutul noului formular 112 “Declarație privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, impozitului pe venit și evidența nominală a persoanelor asigurate”, precum și anexele nr.1.1 “Anexa angajator” și nr.1.2 “Anexa asigurat” care fac parte integrantă din formularul de declaraţie.

Citeste intregul articol AICI !


 

DESPRE MINE . . .

header 03M-am nascut in 05 Aprilie 2010 intr-o conditie medicala declarata de medici, incompatibila cu viata. Diagnosticata cu Trisomia 18 (Syndrom Edwards), malformatie cardiaca complexa (DORV) si inca multe alte afectiuni depistate ulterior, am inceput din acel moment lupta pentru supravietuire. Puteti citi aici "Povestea mea" si totodata sa urmariti filmul complet al operatiilor la inima ! Sper sa pot fi o incurajare pentru toti cei care veti cunoaste povestea mea de viata !

 


LTD logo Joe 2017

Asociatia "Lidia Teodora Dragomir" a fost conceputa ca un for public de monitorizare si evaluare a nevoilor copilului, in scopul de a angaja in mod organizat personalitati din tara si strainatate in vederea organizarii si extinderii unui sistem particular de ocrotire a copilului colaborand in acest sens cu institutiile de plasament specializate si cu diverse familii se se ofera voluntari pentru educarea si protejarea sociala a copiilor aflati in dificultate .

 ltd logo signature

Doneaza 20% din impozitul pe profit catre Asociatia Lidia Teodora Dragomir

14. 12. 15
posted by: As LTD

Doneaza 20 la suta catre ALTD

Conform articolului 21, capitolul 2 din Impozitul pe profit, alineatul 4, litera p din legea 571/2003, contribuabilii care efectuează sponsorizări și/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările ulterioare, și ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificările și completările ulterioare, precum și cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă totalul acestor cheltuieli indeplinește cumulativ următoarele condiții:

  • este în limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
  • nu depășeste mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat. 
Cum redirecţionez 20% din impozitul pe profit?

Procedura de direcţionare a 20% din impozitul pe profitul datorat statului către Asociația Lidia Teodora Dragomir este simplă: se calculează suma aferentă celor 20% din impozitul pe profit al companiei și se încheie un contract de sponsorizare. Cheltuielile sunt deductibile, deci costurile pentru companie sunt ZERO ! De asemenea, și sponsorizarea este deductibilă dacă se încadrează în limitele impuse de codul fiscal (să nu fie mai mare de 3 la mie din cifra de afaceri și să nu depășească 20% din impozitul pe profit datorat).

Spre exemplu, o societate cu cifra de afaceri de 10.000 lei datorează statului un impozit pe profit de 1.600 lei (10000*16/100). 20% din acesta reprezintă 320 lei (1600*20/100), valoare ce ar fi deductibilă în cazul unei sponsorizări.

De ce sa alegi Asociatia Lidia Teodora Dragomir ?
  1. O poti ajuta pe Teo sa continue procesul de recuperare neuro-psiho-motor;
  2. Poti sustine proiectele Asociatiei Lidia Teodora Dragomir de ajutorare a altor cauze similare.

Beneficiul companiei/firmei nu consta numai in asocierea companiei cu o cauza sociala menita sa ajute copiii defavorizati ci si in rasplatirile pe care Dumnezeu le va da tuturor celor care au invatat sa intinda o mana de ajutor la nevoie.

Dumnezeu sa va binecuvinteze !


Formular 200 button   

Formular 230 button


Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

christiandragomir

CRISTIAN DRAGOMIR

Presedinte
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 773.795.826 RDS
           (+40) 724 644 197 Vodafone
Mail: office@lidiateodoradragomir.ro
       asociatialtd@gmail.com
                    corina dragomir

CORINA DRAGOMIR

Membru
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 723.763.485 Vodafone
           (+40) 770.260.749 RDS
Mail: corydragomir@gmail.com
Favicon
Sos. Giurgiului nr.131 Bloc 1 Scara 4 Apartament 127
Sector 4 Bucuresti

 

 

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !