Tipărire

Donează 2% către Asociaţia "Lidia Teodora Dragomir"

14. 03. 24
posted by: Christian Dragomir

LTD doneaza var2 2La fel ca in anii trecuti, Codul Fiscal pune la dispozitia contribuabililor mecanismul de redirectionare a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul 2013, catre o entitate non profit. Conform Ministerului Finantelor Publice, modalitatea de implementare a prevederii este similara, contribuabilul trebuind sa completeze formularul 230 (pentru veniturile provenind din salarii) sau formularul 200 (pentru venituri din alte surse) si sa le depuna la administratia financiara de care apartin pana la data de 23 mai 2014.

De luna viitoare (Aprilie 2014), va incepe sa functioneze Asociatia "Lidia Teodora Dragomir". Mai avem doar cateva proceduri pana la definitivarea infiintarii, pasi pe care, speram noi, ii vom finaliza cu ajutorul Domnului la inceputul lunii viitoare.

In felul acesta, toti aceia dintre dumneavostra care vreti sa sustineti recuperarea neuro-psiho-motorie (si nu numai) a Teodorei, veti putea redirectiona cei 2% din impozitul pe venit, direct catre Teo. Avand in vedere ca termenul limita de depunere este 23 mai 2014, sunt convins ca toti cei care doriti sa directionati catre Teo puteti astepta pana la inceputul lunii viitoare atunci cand Asociatia va fi functionala. In momentul in care vom definitiva, vom pune la dispozitia dumneavoastra si formularele cu datele Asociatiei pentru a fi completate.

Multumim in Numele Domnului tuturor celor care aleg directionarea catre "Lidia Teodora Dragomir" ! Dumnezeu sa va binecuvinteze !

Cu deosebit respect,
Christian Dragomir

Puteti prelua posterul si posta pe site-ul dvs. Va multumim !

LTD doneaza var2 2

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !