TRAIESC DATORITA LUI . . .

header 05.jpg

REDIRECTIONEAZA 2% CATRE TEODORA!

ÎȚI MULȚUMESC PENTRU SPRIJIN” este unul din motto-urile Asociației LTD prin care suntem recunoscători fiecăruia pentru tot suportul primit.Suntem conștienți că Dumnezeu a făcut și continuă să facă aceste minuni prin fiecare dintre voi, cei care ați fost și alegeți să fiți, în continuare, alături de Teodora! Dumnezeu să vă binecuvinteze!

NU UITAȚI: 15 MARTIE 2019 ESTE ULTIMA ZI ÎN CARE VEȚI PUTEA DEPUNE FORMULARUL 230 !

 Redirectioneaza 2 catre As LTD 2020 site

Formular 230 button

 

TRISOMIA 18 ”INCOMPATIBIL CU VIATA”. Descarca Brosura pag.1 & 2

DESPRE MINE . . .

header 03M-am nascut in 05 Aprilie 2010 intr-o conditie medicala declarata de medici, incompatibila cu viata. Diagnosticata cu Trisomia 18 (Syndrom Edwards), malformatie cardiaca complexa (DORV) si inca multe alte afectiuni depistate ulterior, am inceput din acel moment lupta pentru supravietuire. Puteti citi aici "Povestea mea" si totodata sa urmariti filmul complet al operatiilor la inima ! Sper sa pot fi o incurajare pentru toti cei care veti cunoaste povestea mea de viata !

 

DECIZIE PRIVIND INSCRIEREA ASOCIATIEI LTD IN REGISTRUL ANAF !


Pentru a putea beneficia in continuare de deducerile fiscale, respectiv redirectionarea celor 2% din impozitul pe venit sau redirectionarea celor 20% din impozitul pe profit (in cazul firmelor), orice asociatie trebuie sa fie inscrisa in Registrul Entitatilor / Unitatilor de Cult potrivit ORDINULUI nr. 819 din 19 martie 2019. Asociatia LTD a depus formularul 163 de inscriere si in urma analizei facute de ANAF, cererea privind inscrierea in Registru A FOST APROBATA.

DECIZIE ANAF nr. 2141027/24.04.2019


 

REDIRECTIONAREA CELOR 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT SIMPLIFICATA SI ACCESIBILA LUNAR !

18. 06. 03
posted by: As LTD

header 02 OTPDin 2 februarie este în vigoare Ordinul comun MFP/MMJS/MS nr. 1.209/999/180/2018 pentru aprobarea modelului, conținutului, modalității de depunere și de gestionare a “Declarației privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, impozitului pe venit și evidența nominală a persoanelor asigurate”. Actul normativ a fost publicat în Monitorul oficial nr.101/2018.

Prin acest ordin se aprobă modelul și conținutul noului formular 112 “Declarație privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, impozitului pe venit și evidența nominală a persoanelor asigurate”, precum și anexele nr.1.1 “Anexa angajator” și nr.1.2 “Anexa asigurat” care fac parte integrantă din formularul de declaraţie.

Declarația 112 se completează de către:

● persoanele fizice și juridice care au calitatea de angajatori sau sunt asimilate acestora la care își desfășoară activitatea sau beneficiază de concediul medical și indemnizații de asigurări sociale de sănătate.

Declarația 112 se depune:

● lunar, până la data de 25 inclusiv a lunii următoare pentru care se plătesc veniturile, de persoanele fizice și juridice care au calitatea de angajatori sau sunt asimilate acestora, instituțiile prevăzute la art. 136 lit. d) -f)din Codul fiscal, precum și persoanele fizice care realizează în România venituri din salarii sau asimilate salariilor de la angajatori din state care nu intră sub incidența legislației europene aplicabile în domeniul securității sociale, precum și a acordurilor privind sistemele de securitate socială la care România este parte;

Citește mai mult AICI.


 

Ce înseamnă concret !?

În baza acestui Ordin, posibilitatea de redirecționare a 2% din impozitul pe venit se simplifica în sensul că nu trebuie să mai aștepți încheierea anului pentru a putea redirecționa cei 2% prin completarea Formularului 230 (ca și până acum). Potrivit acestei noi reglementări, la finalul fiecărei luni, până la data de 25, angajatorul este obligat să completeze, în numele angajatului, Declarația 112 care cuprinde și această opțiune de Redirecționare a 2% din impozitul pe venit. Ceea ce trebuie să faci, practic, este ca în momentul în care te-ai hotărât să redirecționezi 2% către o entitate non-profit (cazul de față Asociația Lidia Teodora Dragomir) să trimiți la contabilitate datele ONG-ului către care vrei să redirecționezi (CUI-ul și Contul IBAN) și să-ți exprimi dorința ca la rubrica de redirecționare a celor 2% să treacă datele respectivei asociații. În felul acesta se simplifică procedura de redirecționare a acestei sume provenite din impozitul pe venit al contribuabilului. Dacă luna viitoare te răzgândești în privința susținerii ONG-ului, poți comunica departamentului de contabilitate să schimbe CUI-ul și IBAN-ul cu al altui ONG pe care îl alegi ulterior.


“Dacă ai avea ocazia să faci un bine însă acesta te-ar costa ceva, poate că ai ezita să-l faci… Dar dacă acest bine nu te costă nimic, de ce eziți ?!”

Poți transmite imediat ce termini de citit acest mesaj, către departamentul de contabilitate al firmei unde ești angajat, datele Asociației Lidia Teodora Dragomir respectiv CUI-ul 33489184 și Contul IBAN: RO75 OTPV 1150 0105 7253 RO01 (Deschis la Sucursala Văcărești OTP Bank Romania) și în felul acesta să susții recuperarea neuropsihomotorie a Teodorei !

Susținerea Teodorei și a activitații Asociației Lidia Teodora Dragomir este de acum la doar … un mail / o vorbă distanță. (fie trimiți un mail / fie mergi personal la contabilitate și comunici datele de mai sus.)

Îți mulțumesc pentru sprijin și mă rog ca Dumnezeu să răsplătească alegerea și susținerea ta !

"După verbul a iubi, a ajuta este cel mai frumos verb din lume." Bertha von Suttner

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACT US

christiandragomir

CRISTIAN DRAGOMIR

Presedinte
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 724.644.197 Vodafone
Mail: asociatialtd@gmail.com
corina dragomir

CORINA DRAGOMIR

Membru fondator
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Mobile: (+40) 770.260.749 RDS
Mail: corydragomir@gmail.com
               

ionela pruteanu

IONELA PRUTEANU

Membru fondator
Asociatia Lidia Teodora Dragomir
Logo Asociatie LTD 2019 FINAL fara shadows
Sos. Giurgiului nr.131 Bloc 1 Scara 4 Apartament 127
Sector 4 Bucuresti

 

 

Utilizăm modulele cookies pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare şi a se integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Politica de Confidentialitate !